Techniek en technisch talent

De Willie Wortel anno 2018; grapje natuurlijk, we bedoelen een goede techneut in hart en nieren. Die worden steeds belangrijker. Kom jij soms ook wel eens een paar handen te kort? Geen zorgen, wij fixen het! En missen ze nog nét dat beetje extra kennis specifiek voor jou? Ook dat regelen wij!

Mechanisch-, elektro, mechatronica- of een technische dienst monteur? Wij weten ze te vinden. Net als bijvoorbeeld lassers, operators, verspaners, constructiebankwerkers, engineers en werkvoorbereiders.

Jonge honden

Voor alle technische vacatures vinden wij de juiste mensen. Soms is iemand super gemotiveerd en slim, maar mist hij nog net wat kennis om direct in jouw bedrijf aan de slag te gaan. Wij regelen het! Met onze hulp kun je ze gemakkelijk een aanvullende opleiding aanbieden. Zo krijg jij vier dagen per week een paar energieke jonge honden op de werkvloer. Hoe leuk is dat? Die vijfde dag van de week stuur je ze gewoon weer terug naar school.

Oud maar goud

We kennen natuurlijk ook technisch personeel dat al jarenlang meedraait. Zij hebben een berg ervaring en kennis. Echte specialisten in hun vakgebied; wij weten ze te vinden.

BBL

Een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) heet dat. Zo verminderen we met elkaar het tekort aan gekwalificeerde flexwerkers en helpen we het aantal gekwalificeerde medewerkers groeien. Én jij draagt met je bedrijf een (extra) maatschappelijk steentje bij. Karmapunten.

Bekijk de informatie over onze BBL-opleidingen of neem contact op met een Tempo-Team vestiging bij jou in de buurt. Wij leggen je hier graag meer over uit.

Gebruik onze kennis!

Ben je geïnteresseerd in wat wij voor je kunnen betekenen?