Techniek en technisch talent

De Willie Wortel van nu; grapje natuurlijk, we bedoelen een goede techneut in hart en nieren. Die worden steeds belangrijker. Kom jij soms ook wel eens een paar handen tekort? Geen zorgen, wij fixen het! En missen ze nog nét dat beetje extra kennis specifiek voor jou? Ook dat regelen wij!

Mechanisch-, elektro, mechatronica- of een technische dienst monteur? Tempo-Team, weet ze te vinden. Net als bijvoorbeeld lassers, operators, verspaners, constructiebankwerkers, engineers en paneelbouwers.

Techneuten in opleiding

Voor alle technische vacatures vinden wij de juiste mensen. Soms is iemand super gemotiveerd en slim, maar mist hij of zij nog net wat kennis om direct in jouw bedrijf aan de slag te gaan. Wij regelen het! Met onze hulp kun je ze gemakkelijk een aanvullende opleiding aanbieden. Vier dagen in de week doen ze mee met het werk en leren ze bij jullie op de werkvloer. Hoe leuk is dat? Die vijfde dag van de week gaan ze naar de schoolbanken om te leren.

Oud maar goud

We kennen natuurlijk ook technisch personeel dat al jarenlang meedraait. Zij hebben een berg ervaring en kennis. Echte specialisten in hun vakgebied; wij weten ze te vinden.

BBL

Een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) heet dat. Zo blijven we het groeiende aanbod aan technische vacatures voorzien en helpen we het aantal gekwalificeerde medewerkers groeien. Én jij draagt met je bedrijf een (extra) maatschappelijk steentje bij. Hoe tof is dat?

Bekijk de informatie over onze BBL-opleidingen of neem contact op met een Tempo-Team vestiging bij jou in de buurt. Wij leggen je hier graag meer over uit.

Gebruik onze kennis!

Ben je geïnteresseerd in wat wij voor je kunnen betekenen?