Ben jij onze nieuwe barista?

Wie wordt er nou niet blij van dat eerste perfecte bakje koffie op maandagochtend? Wat nou als je degene bent die het magische brouwsel maakt? Bij Tempo-Team bieden we je graag de kans om je barista-skills te ontwikkelen. En het beste deel? Wij-trakteren op jouw opleiding!

Hup, naar de koffieschool!

Bij Tempo-Team helpen we je op weg om je barista-dromen werkelijkheid te maken. Daarom bieden we aankomende barista’s een gespecialiseerde opleiding aan De Koffieschool in Utrecht. In onze SCA Barista Skills Foundation opleiding krijg je alle geheimen van het koffievak onder de knie. Na een theorie- en praktijkexamen, kun je, mits geslaagd, je glanzende SCA Barista Foundation diploma met trots tonen aan je vrienden en familie!

Een lading koffiekennis

Tijdens de opleiding krijg je de kans om vriendschap te sluiten met een espressomachine en koffiemolen. Het doel? Een vlekkeloze espresso, cappuccino, latte macchiato en andere koffiesoorten leren zetten, op een efficiënte en hygiënische manier. Je beheerste de hele reeks barista-technieken voordat je het weet - van maling tot druk, branding en meer. We vergeten ook niet de kneepjes van bereiding, smaak en presentatie. En om het af te maken, wordt je getraind op snelheid, efficiency en netheid van werken. Met ander woorden, wij helpen je om een ​​top-barista te worden!

De superheld van de koffiebar!

Als barista is je rol zoveel meer dan alleen de lekkerste koffie en thee bereiden. Je bent ook een geweldige host. Je wordt bedreven in kassawerkzaamheden en kunt gasten adviseren over de meest smaakvolle snacks. Want zeg eens eerlijk, zo'n perfect kopje koffie smaakt nog beter met een muffin, brownie of stukje taart, toch? Hoe dan ook, jouw doel is dat elke gast met een 100% tevreden gevoel vertrekt.

Waar maak jij je koffies het liefst?

Als barista kun je op allerlei leuke plekken aan de slag. Of dat nu in een hip hotel is, een gezellig restaurant, een bruisende evenementenlocatie of een nette kantoorlobby. Jij zorgt ervoor dat de gasten, bezoekers en medewerkers van onze opdrachtgevers altijd kunnen genieten van de lekkerste koffie. Zo ontmoet je steeds nieuwe mensen. Klinkt leuk, toch?

Klaar om aan de slag te gaan als barista?

Als jij echt gek bent op koffie en jouw hart vol gastvrijheid zit, dan moet je bij ons zijn. Wil jij alles te weten komen over het zetten van de perfecte koffie? Tijd om in actie te komen! Wacht niet langer en neem contact op of loop binnen bij de dichtstbijzijnde Tempo-Team vestiging!