Volg onze catering trainingen!

Catering is, als je het ons vraagt, één van de tofste banen ooit! En jij zou het weleens helemaal met ons eens kunnen zijn! Want werken in de catering betekent zoveel meer: je creëert smakelijke gerechten, maar communiceert ook voortdurend met je gasten. Je speelt een rol, zowel achter de schermen als op de voorgrond. En dat is nou juist het mooie! Met een reeks trainingen, kun jij je in de cateringsector echt ontplooien. Bij Tempo-Team bieden we het 'Goed, Beter, Best'-programma aan om jou daarbij te helpen. Lees op deze pagina verder voor meer informatie!

GOED in catering

De eerste stap op jouw cateringavontuur heet 'GOED'. Iedereen die via Tempo-Team aan de slag gaat in de catering krijgt deze korte online training aangeboden. Een perfect begin, toch? Deze training biedt een eerste blik op de diverse werkzaamheden binnen de catering en wat er van jou verwacht wordt. Daarnaast raak je bekend met de HACCP-richtlijnen. Ons doel met deze training? Jou vol vertrouwen en goed voorbereid aan je nieuwe uitdaging laten beginnen.

HACCP-richtlijnen? Wat zijn dat?

Omdat je in de catering vaak met voedsel bezig bent, komen ook de richtlijnen rond voedselveiligheid om de hoek kijken. HACCP  (Hazard Analysis and Critical Control Points) is een voedselveiligheidssysteem. Door deze richtlijnen te volgen voorkomen bedrijven die met voedsel omgaan dat de veiligheid van het eten in gevaar komt. Met de 'GOED' training krijg je alle ins en outs van de zeven HACCP-principes onder de knie.

BETER in catering: breng je kennis naar een hoger niveau!

Als je als cateringmedewerker de lat net even wat hoger wilt leggen, kun je bij ons je skills verder aanscherpen. Dit doe je door deel te nemen aan de bedieningstraining of keukentraining. In de bedieningstraining verdiep je je in de veelzijdige wereld van de catering. Van sprankelende borrels & feestjes tot stijlvol uitgeserveerde diners voor de Raad van Bestuur of bevelhebbers van onze strijdkrachten. Super divers dus! Dankzij onze keukentrainingen kun je doorgroeien van cateringmedewerker naar hulpkok en, wie weet, later zelfs naar zelfstandig werkend kok. Dat klinkt goed, toch?

Goed, Beter, BEST!

Als je de 'GOED' en 'BETER' trainingen hebt doorlopen en je honger naar groei in de catering nog lang niet gestild is, dan hebben we met 'BEST' nog een geweldige uitdaging voor je. Deze biedt je namelijk erkende cateringopleidingen waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen tot cateringmanager op locatie. Klinkt als een pittige, maar vette uitdaging, toch?!

Is de catering jouw passie?

Voel jij je als een vis in het water in de catering? Word je blij van de combinatie van voedsel en mensen? Ben je altijd eager om te blijven groeien en pak jij elke uitdaging met beide handen en voor de volle 100% aan? Dan is de catering echt jouw speelveld! Zet die passie om in actie, we bespreken graag jouw ontwikkelmogelijkheden. Wacht niet langer en neem contact op of loop binnen bij de dichtstbijzijnde Tempo-Team vestiging!