Volg onze horeca trainingen!

Werken in de horeca betekent werken in een van de meest bruisende sectoren die je je kunt bedenken. Jij bent het stralende gezicht van onze klanten en een host die een feestje maakt van elke dienst. Bij Tempo-Team zetten we vol in op topkwaliteit en een geweldige hospitalitybeleving. Daarom vinden we het dan ook heel belangrijk dat je met de juiste kennis aan de start van je job verschijnt.. En hoe doe je dat beter dan met onze trainingen? We bieden verschillende horecatrainingen aan waarmee we niet alleen de kwaliteit naar onze klanten garanderen, maar jou ook helpen om te groeien in je werk. Da's nog eens een win-win!

Horeca training GOED: beginnen bij het begin

Wil je aan de slag in de horeca? Dan klinkt een start met onze basis horecatraining als geroepen. In deze twee uur durende training leer je alle belangrijke horecavaardigheden. Zo kom je te weten hoe je met een dienblad loopt, hoe je een tafel netjes afruimt en hoe je een tafel perfect indekt. Ook kom je alles te weten over de spelregels en wat er van je verwacht wordt, bij ons en bij onze klanten. Deze basistrainingen worden gegeven bij een van onze locaties bij jou in de buurt. Superhandig dus!

Horeca training BETER: vergroot je kennis en gastvrijheid

Heb je de basis skills onder de knie? Top! Na drie maanden werken via Tempo-Team, mag je onze 'Beter' horecatraining volgen. Je leert hier hoe je dat perfecte biertje tapt, krijgt handige tips en tricks voor professioneel barwerk, leert hoe je een buffet smakelijk opstelt en hoe je een tafel nóg professioneler indekt. En alsof dat nog niet genoeg is, duiken we ook nog in het hart van de horeca: gastvrijheid. We gaan de diepte in met de psychologie van de bediening. Hoe ga je om met je gasten? En waarom doe je wat je doet? Al deze waardevolle kennis staat voor je klaar!

Horeca training BEST: masterclass naar jouw behoeften

Word jij helemaal blij van werken in de horeca en wil je nóg meer leren over deze bruisende branche? Dan bieden we je de unieke kans om een masterclass te volgen. Droom je van perfect gezette espresso's en latte's met kunstzinnige figuren? Schrijf je dan in voor onze barista-training aan de Koffieschool in Utrecht! Of juist meer een mixologist in de dop? Doe mee met onze cocktail-workshop! En als je dolgraag je gasten de beste wijnen wilt presenteren, dan is onze wijnopleiding echt iets voor jou!

Ben jij onze nieuwste horeca kracht?

Ben jij een echt mensen-mens die blij wordt van tevreden gasten? Stap dan de horecawereld binnen! Wij zorgen dat je straks boordevol kennis zit. Waarom nog wachten? Neem contact op of loop binnen bij de dichtstbijzijnde Tempo-Team vestiging!