Volg onze culinaire trainingen!

Droom je van een leven waarin je van ontbijt tot diner met eten bezig bent? Is jouw lievelingsplek de keuken? Dan laten we je met plezier zien hoe je hier je baan van kunt maken! In de horeca zijn er diverse keukenfuncties beschikbaar, van zelfstandig werkend kok en hulpkok tot keukenhulp. Om jou de beste start te geven, bieden we bij Tempo-Team gratis trainingen aan, de Goed, Beter, Best trainingen. Afgestemd op jouw wensen én die van onze klanten. Zo combineren we op een leuke en effectieve manier werk, plezier en ontwikkeling.

De eerste culinaire training: Goed

Heb je altijd al willen schitteren als kok of hulpkok en geloven onze recruiters in jouw passie en potentie? Geen zorgen, we springen niet meteen in het diepe! Bij Tempo-Team bieden we je een driedaagse culinaire training aan, gegeven in een professionele keuken. Deze verplichte training leert je essentiële keukentechnieken, zoals snij- en kookskills. Bovendien gaan we aan de slag met de HACCP-richtlijnen. En het beste van alles: wij betalen voor je training!

HACCP-richtlijnen: Kook met plezier én veiligheid!

Je vraagt je misschien af: HACCP-richtlijnen? Wat houdt dat in? Graag vertellen we je hier meer over. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is een systeem dat voedselveiligheid garandeert. Bedrijven die met voedsel werken, gebruiken dit om de voedselveiligheid te waarborgen. Tijdens de training leer je alles over de zeven kernprincipes van dit systeem.

Zet je culinaire kennis op een hoger pitje!

Klaar om je kennis op te schroeven? Voel je je al thuis in de professionele keuken en heb je de basistechnieken onder de knie? Dan is het tijd om jezelf verder te ontwikkelen met onze tweede 'Beter' training. Vaak komt deze training als een workshop rond een thema waarin jij geïnteresseerd bent. Jij hebt dus een flinke stem in de inhoud van deze sessie! Wil je meer te weten komen over hoe je gerechten presenteert of over diverse kooktechnieken? Bij ons kan dat!

Goed, Beter, BEST!

Nog een stapje verder: de 'Best' training! Als je na de 'Goed' en 'Beter' trainingen klaar bent voor nog meer groei, dan hebben we echt iets speciaal voor je in onze 'Best' training. We bieden je een unieke ervaring om nieuwe expertise te vergaren. Loop een dagje mee met een topchef of sterrenchef, ga jagen met een jager of breng een dag door op een vissersboot en bereid vervolgens je zelf gevangen vis.

Hoor jij thuis in de keuken?

Voel jij je thuis in de keuken? Ben je een echte foodie? Ben je hele dagen gefascineerd door kookprogramma's en hou je ervan om je gasten te verrassen met lekkere gerechten? Dan is de keuken jouw roeping! Wacht niet langer en neem contact op of loop binnen bij de dichtstbijzijnde Tempo-Team vestiging!