Rondetafelbijeenkomst: Re-integratie en UWV

Heeft u binnen uw bedrijf één of meerdere langdurig zieke medewerkers? En twijfelt u wel eens over de juiste aanpak? Meld u dan aan voor een van onze rondetafelbijeenkomsten over dit onderwerp. Samen met een arbeidsdeskundige van UWV delen we kennis met u over dit complexe en emotioneel lastige onderwerp.

Tempo-Team Employability organiseert rondetafel- bijeenkomsten met als thema ‘Re-integratie 2e spoor en UWV’. Onder de deskundige leiding van Arie Diepenhorst, arbeidsdeskundige en werkzaam bij UWV, gaan we met elkaar in gesprek. De groepen zijn klein en er is genoeg ruimte om uw casuïstiek in te brengen en te discussiëren over de juiste aanpak.

Plaatsen en data

Dinsdag 19 januari 2016 in Den Haag
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe data, laat dan ook uw gegevens achter via onderstaand aanmeldformulier. 

Aandacht voor kracht

De stap naar ander werk is het snelst te zetten door volledige focus op de arbeidsmarkt. Met de aanpak van Tempo-Team komen kandidaten direct in beweging, met veel aandacht voor kansen en mogelijkheden. Doordat we ons netwerk slim, snel én mensgericht inzetten, zijn we zeer succesvol in het herplaatsen van medewerkers. Wilt u meepraten tijdens een van de bijeenkomsten? Of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact op met ons re-integratieteam.