Let op: phishing-berichten uit naam van Tempo-Team komen steeds vaker voor!👀

Vind jouw perfecte vacature met de Baanmatcher!🤩

Ben je er klaar voor om jouw ideale vacature te vinden? Beantwoord 5 vragen en wij selecteren de banen die het beste bij jou passen! Doe de test en solliciteren maar!

Doe de test!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Dan vliegen de nieuwste vacatures én superhandige sollicitatietips je inbox in. Makkie en zo gepiept.

9 november 2023

Marton vertelt over zijn werk bij Tempo-Team Performance Management: "Elke dag is een kans om mensen te zien groeien en daar word ik echt blij van!"

Marton is 34 jaar en heeft een achtergrond in bouw. Via TTPM kwam hij terecht bij PostNL. Zeven jaar geleden begon hij als sorteermedewerker en klom hij snel op tot teamleider. Nu is hij manager en beheert hij namens TTPM het hele sorteerproces in PostNL Waalwijk. "Soms helpt het om je dromen uit te spreken", vertelt Marton lachend.
Lees meer
12 mei 2023

Het is de dag van de zorg: 5 redenen waarom jij werken in de zorg moet overwegen!

Op 12 mei 2023 vieren we de jaarlijkse Dag van de Zorg! Op deze bijzondere dag worden alle zorgmedewerkers in het zonnetje gezet en staan we stil bij het belangrijke werk dat zij verrichten. Het werk van zorgmedewerkers is niet alleen van onschatbare waarde voor patiënten en hun naasten, maar ook voor de samenleving als geheel. Daarom verdienen zorgtoppers alle lof en ondersteuning die zij nodig hebben om hun werk uit te voeren. En dat doen wij graag op de dag van de zorg!
Lees meer

Een vast contract vanaf dag 1!

Ja je leest het goed! Direct een vast contract via Tempo-Team. Zo ontvang jij in één klap meer zekerheid. Wat een boost voor jouw werkplezier! Ga ervoor!