Een vast contract vanaf dag 1!

Ja je leest het goed! Direct een vast contract via Tempo-Team. Zo ontvang jij in één klap meer zekerheid. Wat een boost voor jouw werkplezier! Ga ervoor!

20 juni 2022

8 tips voor een onvergetelijke staycation

De dagen worden langer en je korte broeken kunnen van zolder: de vakantie is in aantocht! De meeste mensen kiezen ervoor om op pad te gaan naar een ander land. Krijg jij het Spaans benauwd als je denkt aan lange vliegreizen, eindeloze files of het opzetten van die onmogelijke tent? Wil je graag duurzamer leven of heb je gewoon geen behoefte om weg te gaan? Ga je toch lekker voor een staycation, oftewel: een thuisvakantie! Ook zonder Spaanse Costa of Franse Rivièra haal jij het vakantiegevoel in huis! Hoe? Geniet van je eigen Casa Soleil met deze - al zeggen we het zelf - 8 top staycation tips!
Lees meer
23 mei 2022

De beste vakantiebanen van 2022: lachend geld verdienen in jouw vakantie!

Het is vakantie☀️! Dat betekent dat jij je niet meer druk hoeft te maken om hoofdstuk vijf van wiskunde of wie er ookalweer koning van Spanje was in 1865. Handdoekje klaar, chillen maar! Feesten op de leukste festivals, de hele dag scrollen op TikTok📱 ennnn… je bankrekening flink aanvullen. Wij hebben de leukste en de best verdienende vakantiebanen op een rij gezet😍. Maakt de keuze makkelijker. Ga je voor toeslag bovenop je salaris? Of ga jij voor de ultieme cv boost? En nog belangrijker… Deze vakantiebanen zijn lekker bij jou in de buurt.
Lees meer

Zoek je vast of flex?

Wij helpen je met je nieuwe baan.