Pedagogisch medewerker vacatures

Werken als pedagogisch medewerker

Wil je kinderen een topdag geven en hen helpen in hun opvoeding? Vind je het leuk om kinderen te helpen met hun eventuele ontwikkelings- of taalachterstand of opvoedingsproblemen? Werken als pedagogisch medewerker is dan wat voor jou! Het leuke is dat je binnen het pedagogisch beleid zelf mag bepalen wat je op een dag met de kinderen gaat doen. Je zorgt er in ieder geval voor dat er voor de kinderen een vertrouwde, veilige en gezellige omgeving is. Ontstaan er problemen? Dan overleg je met je collega’s, ouders of een deskundige hoe jullie dit probleem gaan oplossen. Kortom, jij zorgt dat kinderen een fijne dag hebben en je helpt hen waar nodig! Lijkt dit je leuk? Solliciteer direct op een passende vacature bij jou in de buurt!
 

Waarom werken als pedagogisch medewerker?

Je wilt natuurlijk werken als pedagogisch medewerker en je weet hoe je met kinderen om moet gaan en je hebt een pedagogische opleiding gedaan. Je vindt het mooi om de kinderen een super leuke dag te bieden en samen toffe activiteiten te doen! Zo doe je spelletjes met kinderen, laat je ze knutselen of je gaat met ze buiten spelen. Natuurlijk weet jij wat goed is binnen de opvoeding van een kind en kun je dit toepassen in de Buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf of peuterspeelzaal! Wil je werken als pedagogisch medewerker? Check hier snel de pedagogisch medewerker vacatures!

Waarom werken via Tempo-Team?

Met plezier naar je werk, zelf kunnen bepalen waar en wanneer je werkt en dat bij jou in de regio? Huppa, daar gaan we vol voor! We vinden het belangrijk dat je parttime kunt werken als je dat wil, maar ook dat je zeggenschap hebt in waar en wanneer je als pedagogisch medewerker aan de slag gaat. Fijn toch!? Samen met jou bekijken wat het beste bij je past en waar je het meeste energie van krijgt. Een juiste werk/privé balans is wat daarbij niet kan ontbreken.
Dit bieden we je sowieso:

  • Een passende baan, met een fijne werksfeer.

  • Werken in je woonregio.

  • De mogelijkheid om parttime te werken.

  • De mogelijkheid om zelf flexibel je uren in te delen.

  • Een goed salaris passend bij jouw ervaring.

  • Reiskostenvergoeding.

  • Toegang tot een ruim aanbod van toffe interessante opleidingen!

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.