Inbound callcentermedewerker vacatures

Inbound callcentermedewerker

Een inbound callcentermedewerker beantwoordt inkomende telefoongesprekken. Meestal vervul je een servicegerichte rol, bijvoorbeeld als klantenservice- of helpdeskmedewerker, maar soms gaat het ook om verkoopwerkzaamheden. Om als inbound callcentermedewerker aan de slag te gaan is het belangrijk dat je goed inlevingsvermogen hebt en mensen graag helpt.  

Werken als inbound callcentermedewerker

Als inbound callcenter medewerker kun je aan de slag in veel verschillende rollen. Zo zijn klantenservice-, helpdesk- en retentiemedewerkers allemaal inbound callcentermedewerkers, maar toch vervullen zij alle drie een andere rol. Wat zij wel met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal inkomende gesprekken beantwoorden en dus niet zelf contact met klanten opnemen.
Naast deze verschillende rollen is er natuurlijk ook een groot aanbod aan opdrachtgevers. Zo kun je aan de slag voor een grote organisatie die zijn eigen callcenter heeft, maar kun je ook werken bij een facilitair callcenter waaraan opdrachtgevers hun callcenter werkzaamheden hebben uitbesteedt. Benieuwd naar onze werkgevers? Bekijk nu ons aanbod en solliciteer direct!

Waarom inbound callcentermedewerker worden?

Als inbound callcentermedewerker krijg je iedere dag te maken met verschillende vragen en mensen. Een super gevarieerde baan dus! Je start je carrière meestal met een (betaalde) training van enkele dagen of weken en zal ook daarna goed begeleid worden door jouw teamleider. Zo werk je met elk telefoontje aan jouw communicatieve vaardigheden en zelfstandigheid: ervaring die ook buiten het werk en in andere beroepsgroepen goed van pas komt! Bovendien zijn er binnen ieder callcenter voldoende mogelijkheden om door te groeien, bijvoorbeeld naar een functie als coach, trainer, teamleider of kwaliteitsmedewerker. 

Arbeidsvoorwaarden voor inbound callcentermedewerke

Wanneer je aan de slag gaat als inbound callcentermedewerker biedt Tempo-Team jou uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je bijvoorbeeld gratis opleidingen en trainingen.
Alle arbeidsvoorwaarden op een rij:

•    Opleidingen/trainingen op maat
•    24 vakantiedagen
•    8% vakantiegeld
•    Pensioenopbouw
•    Recht op een collectieve ziektekostenverzekering

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.