Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Werk jij graag mee aan een gevarieerd aanbod van onderwijs, cultuur en wetenschap voor iedere Nederlander? Kom werken bij het Ministerie van OCW en werk mee aan jouw eigen toekomst en de toekomst van Nederland.

Ontdek wat het ministerie van OCW jou te bieden heeft! Bekijk hier alle vacatures binnen de Rijksoverheid of maak een vacature alert aan. Je ontvangt elke dag een seintje met de nieuwe vacatures.

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Werken bij het ministerie van OCW

Je wilt werk dat er echt toe doet? Samenwerken met leuke en enthousiaste collega’s? En ook nog eens een goed salaris verdienen? Dat is mooi! Het ministerie van OCW biedt tal van vacatures die voldoen aan jouw persoonlijke voorkeur. Het ministerie van OCW biedt vacatures bij onder andere het Nationaal Archief, Inspectie van Onderwijs en de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed. 

Mbo, hbo of wo opgeleid? Veel of weinig werkervaring? Bij het ministerie van OCW kan je altijd terecht. Bekijk de vacatures voor onder andere facilitaire medewerker, archief medewerker of administratief medewerker.

Arbeidsvoorwaarden ministerie van OCW

Het ministerie van OCW staat voor ontwikkeling. Zowel binnen haar eigen organisatie als voor haar medewerkers. Het ministerie van OCW biedt daarom goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij het ministerie van OCW staat jouw loopbaan centraal. Onderdeel uitmaken van het ministerie van OCW betekent werken in professionele organisatie waarbinnen jij een waardevolle bijdrage levert aan de ontwikkeling van de Nederlandse samenleving, maar ook aan jouw eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ga jij de uitdaging aan? Solliciteer direct!