Werken bij Roompot

Zon, zee, strand. Denk je dan aan Nederland? Misschien niet direct. Maar bij Roompot bestaat het. Met de meest luxe vakantiehuisjes op de mooiste plekjes in Nederland. Helemaal tot rust komen in de natuur. En dat terwijl je aan het werk bent! Of het nou bezoekers uit eigen land zijn of uit het buitenland: in de vakantieparken is er altijd wat te doen. De helden van Roompot zorgen voor een heerlijk schoon verblijf met lekker eten en drinken. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Je leest het hieronder.  

Werken bij Roompot

Geen dag is hetzelfde. Dat beloven we je. Of je nu in het puntje van Zeeland werkt in een beach resort of in een natuurgebied met grote groene vlaktes in de Kop van Noord-Holland: de mooiste plekjes van Nederland ga je spotten. Ook dat garanderen we je. Wie al wat langer op deze aardbol woont, kent Roompot misschien nog wel van de simpele campings. Lekker Hollands. Maar inmiddels is Roompot veel meer dan dat. Ze zijn de grootste in ons land en Europa’s tweede grootste aanbieder in vakantieparken. Met 185 parken in Nederland en omliggende landen is er een kans van 100% dat er een park bij jou in de buurt is. Oké, tenzij je niet in een natuurrijke omgeving woont. Zo eerlijk moeten we dan ook wel weer zijn. 

Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Zelfstandig werken of juist in een team? Bij Roompot kan het allemaal. Zit het verwennen van gasten in je DNA? Join dan het horecateam. Krijg je juist kriebels van viezigheid en maakt geen enkel stofje bij jou een kans? Dan is een baan in de schoonmaak echt wat voor jou. 

Arbeidsvoorwaarden

Je geniet elke dag gratis van zon, zee, strand. Als het weer tenminste een beetje meezit. Het werken bij Roompot is één groot feest want naast dit ultieme geluk, geven we je ook het volgende: 

  • Een heel lekker salaris volgens de recreatie cao. En dat ligt hoger dan het normale loon in de horeca of schoonmaak. Dat betekent cashen!
  • Vervoer wordt geregeld óf je krijgt een gedeeltelijke reiskostenvergoeding. 
  • Parttime of fulltime mogelijkheden.
  • Altijd samenwerken met de gezelligste collega’s. 
  • Lekker afwisselend werk.

Veel voorkomende functies bij Roompot

Een vakantie bij Roompot is niet vanzelf genieten, maar daar zorgt het personeel wel voor! Benieuwd in welke functies jij je steentje kunt bijdragen aan dat heerlijke vakantiegevoel van de bezoekers? En natuurlijk wat dit voor jou betekent?

Horeca medewerker

Ga aan de slag als horeca medewerker bij Roompot, en je hebt de meest afwisselende baan van je leven te pakken. Het enige wat elke dag hetzelfde is, is dat je jouw gasten met een big smile bedient. En wie je gasten zijn? Veel toeristen uit eigen land maar ook uit België en Duitsland. Het is dus mooi meegenomen als je een woordje over de grens spreekt. Op het vakantiepark vind je barretjes, restaurants, take-away en clubs. En je wordt als allround medewerker overal ingepland. Wil je doorgroeien? Dat kan. Als je eenmaal een held bent bij Roompot, is niets meer onmogelijk!  

Schoonmaker 

Jouw favoriete afspeellijst Cleaning Kit van Spotify staat aan. Gaan met die banaan! Ehh, met de schoonmaakkar. Zonder schaamte meezingen, mee blèren of zelfs schreeuwen. Who cares? Je bent alleen of samen met één collega als je het vakantiehuisje van top tot teen schoonmaakt. Elk hoekje en gaatje wordt gereinigd. Vergeet de deurtjes van de koelkast en magnetron niet open te doen. Want pas na de laatste check geef je het vakantiehuisje een vinkje op je formulier. Schoon en op naar de volgende! 

Fulltime of parttime mogelijkheden bij Roompot

Als horecamedewerker bij Roompot kun je zowel fulltime als parttime aan de slag. De grootste drukte komt natuurlijk zodra het zonnetje begint te schijnen. Combineer je het liever met een studie of je privé leven? Dan is een bijbaan ideaal. Je werkt alleen wanneer je kunt want je geeft zelf je beschikbaarheid aan ons door. En omdat er bijna altijd wel een horecagelegenheid op het park open is, is de kans groot dat we je kunnen inplannen. 

Ga je in de schoonmaak aan de slag? Dan is het heel simpel. Je werkt op maandag en vrijdag. Want de overige dagen maken de gasten het eigen huisje schoon tijdens hun verblijf. Of niet. De werktijden zijn altijd overdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Kun je alleen op maandag of op vrijdag? Dat kunnen we ook voor je regelen. 

Werken bij Roompot in jouw regio

Nu snappen we dat je helemaal tot rust komt als je op zo’n vakantiepark aan het werk bent. Zo erg tot rust dat je er wel zou willen blijven overnachten. Laat Roompot dat nu net aanbieden voor haar harde werkers. Echt? Ja, echt! Maar wel alleen als je veel uren werkt en het niet handig is om zelf weer naar huis te gaan. 

We weten ook dat de vakantieparken in de natuur liggen dus niet altijd goed bereikbaar zijn. We regelen een busje als dat nodig is zodat je met al je collega’s op tijd aankomt. Kom je met eigen vervoer? Dan kun je op het terrein gewoon gratis parkeren.

Uitblinken in de horeca?

Samen met het Horeca College organiseren wij een uitgebreid trainingsprogramma.