Hoe ik de juiste werknemer heb? Door de Red app!

Stelt u zichzelf voor: U heeft een vacature geplaatst om die juiste werknemer te vinden, voor die belangrijke plek in jullie organisatie. Bedolven door tientallen cv’s en motivatiebrieven, probeert u zich een weg te banen naar die perfecte cv en motivatiebrief. Maar het zijn er veel, ze lijken zo veel op elkaar en wat zegt een cv nu echt over een kandidaat? 

Experts in de HR branche voorspellen dat het cv over 10 jaar verleden tijd is. Woorden op papier vertellen u niet of een kandidaat past binnen de bedrijfscultuur. Naast diploma’s, vaardigheden en werkervaring, bent u even goed op zoek naar iemand die die twinkeling in de ogen heeft, wanneer hij of zij over de functie vertelt.

De Red app

Waar een cv de feiten opsomt, laat een video sollicitatie uit de Red app zien wie de sollicitant écht is. In één minuut vertelt de sollicitant, op verschillende plekken die hem of haar typeren, waarom hij of zij dé kandidaat is die u zoekt! In één minuut heeft u een rond beeld van uw sollicitant. Schuif die cv’s eens aan de kant en vraag uw contactpersoon bij Tempo-Team om video cv’s!