Werving en selectie

Vast personeel vinden met werving en selectie door Tempo-Team

Een vaste medewerker vinden is lastig. Tempo-Team weet voor u dat ene pareltje er tussenuit te pikken, terwijl u onderneemt. Want alleen met de beste mensen bouw je sterke en succesvolle teams.

Met werving en selectie door Tempo-Team bespaart u niet alleen tijd en geld, het levert ook nog eens waardevolle medewerkers op die echt een versterking zijn voor uw team. We doen dat al veelvuldig voor diverse klanten en functies, zoals klant contact center medewerkers, administratief- en commercieel medewerkers en technisch medewerkers.

Voordelen van werving en selectie via Tempo-Team

  • Maatwerk: wij kennen uw bedrijf en weten wie u zoekt
  • Hoge kwaliteit van onze kandidaten. Door onze uitgebreide database hebben wij contact met de beste kandidaten
  • Kostenbesparing: u bespaart op advertentie-, personeels- en andere wervingskosten
  • Tijdsbesparing: u hoeft geen cv’s door te spitten of urenlang sollicitatiegesprekken te voeren
  • No cure, no pay: u betaalt alleen bij een geslaagde match
  • Perfecte match: wij maken een goede (voor)selectie en selecteren kandidaten met de juiste competenties en drijfveren
  • Snel resultaat: binnen vijf werkdagen selecteren wij minimaal twee geschikte kandidaten

Waarom zou u werving en selectie uitbesteden?

De belangrijkste reden is tijd. Mensen werven is een tijdrovende klus en een vak apart. Terwijl u zich bezighoudt met ondernemen, nemen wij cv’s door en maken we een voorselectie voor u. We stellen kandidaten voor die niet alleen aansluiten bij uw vacature, maar ook bij uw bedrijfscultuur passen.

No cure, no pay

De kosten van werving en selectie wegen niet op tegen de tijd die u eraan kwijt bent. Tempo-Team hanteert net als andere aanbieders een fee voor werving en selectie. Wij werken op basis van no cure, no pay! U betaalt alleen voor een geslaagde match. Wij werven kosteloos een nieuwe kandidaat als de medewerker binnen twee maanden stopt bij uw bedrijf.

Laten we kennismaken!

Wilt u snel met ons om tafel om de mogelijkheden te bespreken? Geef dan uw vacature door of bel direct uw dichtstbijzijnde Tempo-Team vestiging. Onze intercedenten doen u graag een scherp aanbod en vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kansen die we voor uw organisatie zien.