Check alle Baanraders in Gelderland! 🔥

Deze werkgevers zijn een AANRADER en scoren een 8+ op tevredenheid! Niet beoordeeld door ons, maar door de Tempo-Teamers die er op dit moment werken. Een échte topwerkgever dus! Met een Baanrader kun je ervanuit gaan dat er tevreden mensen werken met véél werkplezier. Doe er je voordeel mee ;)

Wat is een baanrader? Deze werkgevers scoren allemaal minimaal een 8+ op:

  • Voelt alsof je onderdeel bent van een team
  • Prettige werkomgeving
  • Goede samenwerking met collega's
  • Je levert met je baan een zinvolle bijdrage
    👉 Meer lezen? Klik hier

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures die relevant zijn voor jou? Stel een vacature-alert in en ontvang altijd als eerste de nieuwste vacatures van Tempo-Team in jouw mailbox.

Maak een alert aan

De baanraders in Gelderland

Mainfreight in 's-Heerenberg

Ter land. Ter zee. En in de lucht. Het gaat niet over de TV-klassieker van de AVROTROS. Het gaat over de grootste naam in internationaal transport en logistiek. Inderdaad. Mainfreight natuurlijk! 
Bekijk hier de vacatures

Trivium in Deventer

Grote kans dat je een product van Trivium al hebt vastgehouden bij het boodschappen doen. Ze zijn namelijk één van de grootste bedrijven van Nederland in verpakkingsmateriaal. En dan vooral van blik! Want wie heeft er nu geen blikje tonijn, bonen, maïs of een recyclebare drinkfles in de kast staan. We know you doooo!
Bekijk hier de vacatures

Royal Bel Leerdammer in Wageningen

La Vache qui rit, Leerdammer, Boursin, Kiri en Babybel. Heerlijke kaasjes die ook jij vast kent. En je bent niet de enige kunnen wij je vertellen. Ruim vierhonderd miljoen mensen uit 120 landen genieten jaarlijks van deze producten van Bel Leerdammer. Wil je zorgen dat deze mensen kunnen blijven genieten van de kaasjes? Dat kan! Help dan mee in de productie.
Bekijk hier de vacatures

CB in Culemborg

Wauw! Media en healthcare, dat is veelzijdig! CB is de logistieke expert en zorgt al 145 jaar voor een uitstekende dienstverlening. 
Bekijk hier de vacatures

Ojah in Ochten

Steeds meer mensen beginnen eraan. Minder vlees eten. Soms toch even zoeken. Maar Ojah maakt de uitdaging makkelijker!  Hier werken zo'n 100 collega’s vol trots aan plantaardige alternatieven voor vlees en vis. Maar wel met een unieke bite. Met deze succesformule heeft Ojah grote ambities: de beste en de grootste worden. Een mooi doel. Maar daar hebben zij jou voor nodig! 
Bekijk hier de vacatures

Nationale Nederlanden in Arnhem en Nijmegen

Nationale Nederlanden. Dat klinkt al mooi, toch? En dat is het ook! Als je alles wil weten over verzekeringen, hypotheken, pensioenen en leningen ben je hier op het juiste adres.
Bekijk hier de vacatures

Ohra in Arnhem en Nijmegen

Werken zonder paarse krokodil? Dat is werken bij OHRA. Klantónvriendelijkheid en onnodig gedoe zal je hier dan ook niet tegenkomen. Niet voor niets dan ook dat OHRA al meerdere jaren achter elkaar is verkozen tot gaafste klantcontactcenter van Nederland door Coniche!
Bekijk hier de vacatures

Rijksschoonmaakorganisatie

Halt! Jij gaat mee naar de gevangenis. Geen zorgen, hoor! Niet om zelf opgesloten te worden. Wel om je carrière te beginnen ;-). Rijksschoonmaakorganisatie neemt je mee naar gebouwen waar jij normaal niet zo snel binnenkomt. 
Bekijk hier de vacatures

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat staat voor een leefbare toekomst van Nederland. Wil jij graag dat je werk zowel jezelf als Nederland van A naar Beter brengt? Ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière of wil je graag starten met werken bij een innovatieve en energieke organisatie? Dan is werken bij Rijkswaterstaat echt iets voor jou. 
Bekijk hier de vacatures

Wat is Baanrader?

Eigenlijk gewoon een baan die je wordt aangeraden. Een aanbeveling, een advies. En niet van ons, maar van de uitzendkrachten die nú bij het bedrijf werken. Zij zijn namelijk zo tevreden over het bedrijf waar ze werken, dat ze deze een 8+ als score geven. Die 8+ die ze geven komt vanuit een vragenlijst die alle uitzendkrachten krijgen wanneer ze 5 weken werkzaam zijn bij het bedrijf. Dit zijn de 4 vragen waar het om gaat:  

  • Het Bedrijf waar ik werk, biedt een prettige werkomgeving
  • Mijn Teamleider en ik werken goed samen
  • Ik voel me onderdeel van een team bij de opdrachtgever waar ik werk
  • Ik heb het gevoel dat ik met deze baan een zinvolle bijdrage lever

Vind jij deze onderwerpen ook belangrijk in jouw baan? Maak dan gebruik van de (B)aanrader van jouw voorgangers.

Waarom is het er?

Eigenlijk. Heel. Simpel. Bij Tempo-Team staan onze uitzendkrachten centraal. Wij willen een lach op je gezicht zien. Wij gunnen jou namelijk werkplezier! Vanaf het moment dat jij je inschrijft, wanneer je naar een baan op zoek bent en die vindt, als je vervolgens aan het werk bent en ten slotte ook nog wanneer je opdracht eindigt! Al die momenten houden wij bij of jij plezier hebt en of we ergens op kunnen bijsturen. We gaan dan ook niet voor een 6je, maar willen een 8+ in tevredenheid zien.

Maar die data die kan natuurlijk niet alleen ons of de huidige medewerkers helpen, maar ook jou, als werkzoekende. Dit advies komt dan ook niet van ons, maar echt van de tevreden medewerkers. Zie je dus ergens Baanrader voorbij komen? Met een Baanrader kun je ervanuit gaan dat er tevreden mensen werken met véél werkplezier. Doe er je voordeel mee ;)

Hoe is de Baanrader opgebouwd?

Het begint allemaal met een mailtje van onze directeur: Werner Klaassen. Deze mail is gevuld met een tevredenheidsonderzoek. Scoor je het bedrijf, waar je als uitzendkracht werkt, op bovenstaande 4 vragen dan nemen we de resultaten mee. Deze vragen gaan puur over de tevredenheid over het bedrijf en is dus zonder beïnvloeding van Tempo-Team. Alle resultaten worden op een hoop gegooid, zodat deze anoniem zijn. Vervolgens wordt er een gemiddelde score berekend. Als deze score hoger is dan 8+ dan krijgt de werkgever de stempel Baanrader. Ow én er moet minimaal van 50 werkenden data zijn verzameld zodat de score betrouwbaar is.