Check alle Baanraders in Overijssel! 🔥

Deze werkgevers zijn een AANRADER en scoren een 8+ op tevredenheid! Niet beoordeeld door ons, maar door de Tempo-Teamers die er op dit moment werken. Een échte topwerkgever dus! Met een Baanrader kun je ervanuit gaan dat er tevreden mensen werken met véél werkplezier. Doe er je voordeel mee ;)

Wat is een baanrader? Deze werkgevers scoren allemaal minimaal een 8+ op:

  • Voelt alsof je onderdeel bent van een team
  • Prettige werkomgeving
  • Goede samenwerking met collega's
  • Je levert met je baan een zinvolle bijdrage
    👉 Meer lezen? Klik hier

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures die relevant zijn voor jou? Stel een vacature-alert in en ontvang altijd als eerste de nieuwste vacatures van Tempo-Team in jouw mailbox.

Maak een alert aan

Dit zijn échte baanraders om bij te werken!

De baanraders in Overijssel

Royal Bel Leerdammer in Dalfsen

La Vache qui rit, Leerdammer, Boursin, Kiri en Babybel. Heerlijke kaasjes die ook jij vast kent. En je bent niet de enige kunnen wij je vertellen. Ruim vierhonderd miljoen mensen uit 120 landen genieten jaarlijks van deze producten van Bel Leerdammer. Wil je zorgen dat deze mensen kunnen blijven genieten van de kaasjes? Dat kan! Help dan mee in de productie.
Bekijk hier de vacatures

Beaphar in Raalte

Who let the dogs out? Woef Woef. Dierenvrienden opgelet! Draag bij aan de levens van duizenden dieren over de hele wereld. De beste gezondheids-, verzorgings- en voedingsproducten voor katten, vogels, knaagdieren en honden. Die produceer je als productiemedewerker of operator bij Beaphar!
Bekijk hier de vacatures

Trivium packaging in Deventer

Grote kans dat je een product van Trivium al hebt vastgehouden bij het boodschappen doen. Ze zijn namelijk één van de grootste bedrijven van Nederland in verpakkingsmateriaal. En dan vooral van blik! Want wie heeft er nu geen blikje tonijn, bonen, maïs of een recyclebare drinkfles in de kast staan. We know you doooo! Geef ons nu niet die blik, we willen graag dat je gaat shinen bij Trivium, dus check vooral de vacatures en laat je inpakken:
Bekijk hier de vacatures

Grolsch in Enschede en Hengelo

Houd jij wel van een biertje en ben je gek op de vrijdagmiddagborrel? Dan ben je bij Grolsch aan het juiste adres. Hier worden uiteraard de bekende groene flesjes gerstenat gebrouwen en die ontbreken natuurlijk niet op vrijdagmiddag. De ideale werkomgeving om hard werken en plezier te combineren.
Bekijk hier de vacatures

RIVM in Zwolle

Best bijzonder, hé? Dat wij mensen eigenlijk ook gewoon dieren zijn? Toch rijden we bijna allemaal in stalen machines met een verbrandingsmotor naar ons werk toe en is onze levensverwachting afgelopen eeuwen verdubbeld. Keihard ontwikkeld, zou je kunnen zeggen! Dit is mede dankzij de toppers bij bedrijven zoals het RIVM. Deze helden van nu werken als onderzoekers, administratief medewerkers of vaccinatiedistributeurs. 
Bekijk hier de vacatures

Wat is Baanrader?

Eigenlijk gewoon een baan die je wordt aangeraden. Een aanbeveling, een advies. En niet van ons, maar van de uitzendkrachten die nú bij het bedrijf werken. Zij zijn namelijk zo tevreden over het bedrijf waar ze werken, dat ze deze een 8+ als score geven. Die 8+ die ze geven komt vanuit een vragenlijst die alle uitzendkrachten krijgen wanneer ze 5 weken werkzaam zijn bij het bedrijf. Dit zijn de 4 vragen waar het om gaat:  

  • Het Bedrijf waar ik werk, biedt een prettige werkomgeving
  • Mijn Teamleider en ik werken goed samen
  • Ik voel me onderdeel van een team bij de opdrachtgever waar ik werk
  • Ik heb het gevoel dat ik met deze baan een zinvolle bijdrage lever

Vind jij deze onderwerpen ook belangrijk in jouw baan? Maak dan gebruik van de (B)aanrader van jouw voorgangers.

Waarom is het er?

Eigenlijk. Heel. Simpel. Bij Tempo-Team staan onze uitzendkrachten centraal. Wij willen een lach op je gezicht zien. Wij gunnen jou namelijk werkplezier! Vanaf het moment dat jij je inschrijft, wanneer je naar een baan op zoek bent en die vindt, als je vervolgens aan het werk bent en ten slotte ook nog wanneer je opdracht eindigt! Al die momenten houden wij bij of jij plezier hebt en of we ergens op kunnen bijsturen. We gaan dan ook niet voor een 6je, maar willen een 8+ in tevredenheid zien.

Maar die data die kan natuurlijk niet alleen ons of de huidige medewerkers helpen, maar ook jou, als werkzoekende. Dit advies komt dan ook niet van ons, maar echt van de tevreden medewerkers. Zie je dus ergens Baanrader voorbij komen? Met een Baanrader kun je ervanuit gaan dat er tevreden mensen werken met véél werkplezier. Doe er je voordeel mee ;)

Hoe is de Baanrader opgebouwd?

Het begint allemaal met een mailtje van onze directeur: Werner Klaassen. Deze mail is gevuld met een tevredenheidsonderzoek. Scoor je het bedrijf, waar je als uitzendkracht werkt, op bovenstaande 4 vragen dan nemen we de resultaten mee. Deze vragen gaan puur over de tevredenheid over het bedrijf en is dus zonder beïnvloeding van Tempo-Team. Alle resultaten worden op een hoop gegooid, zodat deze anoniem zijn. Vervolgens wordt er een gemiddelde score berekend. Als deze score hoger is dan 8+ dan krijgt de werkgever de stempel Baanrader. Ow én er moet minimaal van 50 werkenden data zijn verzameld zodat de score betrouwbaar is.