Werken bij Keukenhof

💸 Goed salaris   |   🎪 Veel afwisseling   |   🌼 Bijzondere werkplek 

Zet jij de bloemetjes buiten? Heerlijk genieten van de voorjaarssferen met een portie werkplezier! Wij hebben het natuurlijk over de Keukenhof in Lisse. 32 hectare vol mooie bloemen, internationale gasten en bijzondere belevenissen. Met meer dan 1 miljoen blije bezoekers per jaar krijg jij een lach op je gezicht! Lees snel verder over deze toffe werkgever, bekijk de vacatures en vind jouw nieuwe baan bij Keukenhof!

Alle Keukenhof vacatures 

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom werken bij de Keukenhof

🌍 Even in een andere wereld

De Keukenhof is het mooiste lentepark ter wereld! Elk jaar bezoeken meer dan een miljoen mensen dit prachtige park. Wow! De Keukenhof heeft een internationaal publiek. Jouw gasten komen overal vandaan. Iedereen welkom laten voelen doe jij in alle talen. Want gastvrijheid is universeel! 

☕ Veel afwisseling

De Keukenhof is een super divers evenement waar jij bij wil zijn. Stel je voor: je staat samen met je collega in een kraampje midden in de Keukenhof. Om je heen de felle kleuren en lekkere geur van bloemen. Vrolijke gasten wandelen voorbij en kijken hun ogen uit. De lente hangt letterlijk in de lucht! Dit is vandaag jouw werkplek. Dat klinkt toch super tof? En morgen? Dan kan het zomaar zijn dat je weer op een andere toffe horecalocatie op het park staat met weer andere collega's. En heb je na de sluiting op 14 mei de smaak helemaal te pakken? Dan vinden wij het leuk als je komt werken voor een van onze andere unieke werkgevers.

Arbeidsvoorwaarden 

We hebben de fijne arbeidsvoorwaarden voor je op een rij gezet: 

  • Reiskostenvergoeding
  • Salaris tussen de €12,47 en €12,97
  • Gratis trainingen en opleidingen
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Vast werken voor Tempo-Team Hospitality na het evenement is mogelijk!

De populairste vacatures bij Keukenhof

Bij Keukenhof zijn er verschillende functies voor jou!

Allround horecamedewerker

In het park zijn er verschillende toffe horeca locaties waar bezoekers genieten van koffie tot een borrel! Jij staat bij de uitgifte voor koffie, snack en drankjes, verricht kassa werkzaamheden of draait jouw eigen foodtruck waar de gasten wat lekker kunnen halen.

Kok, hulpkok of keukenmedewerker

Jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker kan genieten van een heerlijk gerecht waarin jij hebt bijgedragen. In één van de zes paviljoens zul jij ondersteunen met het verrichten van lichte keukenwerkzaamheden.

Fulltime of Parttime werken bij Keukenhof

De diensten zijn variabel. Top! Zo zit er altijd een dienst tussen die bij jou past. Er zijn dagelijks diensten tussen 07.00 en 20.00 uur verdeeld over ochtend en middagdiensten. De afwisseling bepaal jij helemaal zelf, want zowel parttime als fulltime werken is mogelijk bij Keukenhof! De Keukenhof is geopend tussen 23 maart en 14 mei. Geen vakantie gepland? Mooi! Dan ben je lekker veel beschikbaar!

Werken bij Keukenhof in Lisse!

De Keukenhof vind je in Lisse. Keukenhof is goed bereikbaar en parkeren is gratis. Ook gaan er gratis pendelbussen vanaf de Rai, Schiphol, Leiden en Den Haag. Goed geregeld! Jouw werkplek is een van de zes paviljoens op het park. 

Bekijk Keukenhof vacatures  Vacatures in de mail

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.