Werken bij Neways Electronics

Werken voor defensie, racewagens bouwen of mee helpen aan een chirurgische ingreep? Dat kan... allemaal in één baan! Bij Neways Electronics in Echt of Leeuwarden bouw jij niet alleen aan een beter morgen. Jij bouwt hier aan een baan met toekomst! Neways specialiseert zich in het maken van piepkleine, elektronische onderdelen. Tanks, lasers en beademingsapparatuur beginnen allemaal bij Neways, net als jouw carrière! Bijna net zo snel als die racewagens leer jij nieuwe vaardigheden. Scoor jij het vaste contract bij de finish? Cool! Bekijk dan hieronder de vacatures. 3...2...1...Go! 🚗💨

Neways Electronics vacatures

Waarom werken bij Neways Electronics

Voor een baas werken en toch een beetje eigen baas zijn. Klinkt als muziek in de oren, toch? Bij Neways is het werkelijkheid. Jij en je collega’s mogen zelf afstemmen hoe laat jullie beginnen met werken. Handig, voor als je een keer een feestje hebt of de kids ‘s ochtends naar school moet brengen. Bij Neways is het vanouds gezellig. Je nieuwe collega’s zijn echte sfeermakers. Die chille sfeer voel je overal. Op de werkvloer maar ook in het bedrijfsrestaurant! Hier worden jij en je team elke dag voorzien van de lekkerste soepen, broodjes en salades. Werken op een lege maag kan natuurlijk niet, hé? Daarom wordt er bij Neways goed voor jou gezorgd. Vind jij hier je werkplek-voor-altijd? Cool! Dan kan het zomaar zijn dat er binnen de kortste keren een contract op jou ligt te wachten. Haal de slingers maar vast uit de kast! 

Arbeidsvoorwaarden

Voor werken in zo’n high-tech omgeving, krijg jij een high-salaris, beloofd! Ga aan de slag als assemblage medewerker of orderpicker en zie hoe je salaris binnen stroomt. Hah, snap je ‘m? Stroom-t ;-). Dit staat jou te wachten:

  • Dat mooie high-salaris, elke dinsdag op je rekening.
  • Zelf kiezen hoe laat je werkdag begint.
  • Ploegentoeslag als je in ploegen werkt.
  • Lekker fulltime werken.
  • Een kilometervergoeding en vakantiegeld.
  • Een jaarlijkse barbecue, lekkeeerrr!
  • Een kans op een contract rechtstreeks bij Neways, bam!

Veel voorkomende vacatures bij Neways Electronics

Hey jij, ben jij een microchip? Want ik voel écht een verbinding ;-). Tussen jou en Neways in elk geval! Ga jij aan de slag als logistiek medewerker of monteur? Nice! Check hier wat Neways voor jou in petto heeft:

Assemblage medewerker

Neem jij je vaste hand en haviksoog mee, dan (assemb)leren je collega’s je de rest! Geen ervaring? Geen punt dus! Als assemblage medewerker houd jij je bezig met het in elkaar zetten van kleine, elektronische onderdelen: printplaten. Dit doe jij in een superschone omgeving, een cleanroom. Eigenlijk ben je dus een soort super-chirurg, maar dan voor elektronische onderdelen. Coole baan, hoor!

Logistiek medewerker

De logistiek medewerkers en orderpickers bij Neways zijn te vinden in Son. Ga je mee? Dan laten zij je zien welke routes de printplaten allemaal afleggen. Van de productie naar het magazijn, de vrachtwagen in en hup! Vanuit daar worden ze verwerkt in de coolste, moderne technologie. Aan het begin van die route sta jij, de magazijntopper. Jij zorgt er voor dat alle onderdelen op tijd de locatie verlaten zodat je collega’s en klanten verder kunnen met de productie.

Systeembouw monteur

Soldeerbout, check! Schroevendraaier, check! Kop koffie, check! Jij bent helemaal klaar om aan de slag te gaan als systeembouw monteur. Jouw domein is de afdeling unitbouw waar jij de printplaten voor monteert in onderdelen van het eindproduct. Wat dat dan is? De ene keer een militair pantservoertuig, de andere keer ziekenhuisapparatuur. Dokter Bibber, maar dan voor gevorderden!

Fulltime of parttime werken bij Neways Electronics

Of jij nou als monteur of magazijnmedewerker aan de slag gaat, bij Neways bof jij! Jij mag namelijk in overleg met collega’s zelf bepalen hoe laat jouw werkdag begint. Heerlijk, hé? ;-) Doordeweeks uitslapen en je pilates- les in de ochtend kunnen dus gewoon doorgaan. Je bent wel fulltime op de werkvloer te vinden, tussen maandag en vrijdag. In het weekend ben je heerlijk vrij, zoals het hoort! Werk jij in het magazijn? Dan kan het zijn dat jij in twee ploegen gaat werken. Extra toeslag bovenop dat lekkere salaris dus! 

Werken bij Neways Electronics in Son, Leeuwarden of Echt

Twee prachtige locaties in Son en Echt wachten al op jouw komst! Welke kies jij? Hoe dan ook, goede keuze. Ga jij voor Son? Dan ben jij over de A50 vanuit Eindhoven of Veghel binnen no-time op je werkplek. Liever werken in hartje Limburg en vlaaien eten in je pauze? Scoor dan een plek bij Neways in Echt. Hier brengen de A2 of de A73 jou over de Limburgse landschappen naar je nieuwe baan toe. Parkeren kan gewoon voor de deur. Een auto is wel handig, trouwens. Vooral als je niet op de fiets kunt komen. Liever gebracht worden door de buschauffeur? Check dan per vacature wat de opties zijn.

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.