Proost op nog een jaar!

We  willen je enorm bedanken voor de samenwerking van dit jaar én geven graag een kleine vooruitblik naar volgend jaar. Bekijk dus snel de video 👇🏾

Werkplezier werkt!

 

En hoe! Werkplezier zorgt er namelijk voor dat mensen lekkerder in hun (werk)vel zitten, productiever zijn, meer betrokken zijn én langer bij je blijven werken. Zoals je Werner in de video hebt horen zeggen, draait werkplezier om de juiste balans, inhoud van de baan en ruimte om te groeien.

Begin die ingrediënten dus maar te verzamelen!  Want uit ons onderzoek naar werkplezier blijkt:

  • Dat 36% van de werknemers van mening is dat een goede werk-privébalans bijdraagt aan hun geluk! Daarom is het goed om het gesprek aan te gaan met hen.

  • Dat een aangename, veilige werkplek of werkomgeving hier volgens  34% bij helpt. Goed leiderschap speelt hierin een grote rol! 

  • Dat 57% van de werknemers het gevoel heeft dat leidinggevenden soms, zelden of zelfs helemaal geen waardering uitspreken. Vaker doen dus!  

De cijfers liegen er niet om. Natuurlijk ga jij dit jaar (weer) aan de slag met werkplezier!

Hoe tover jij een lach op het gezicht van je medewerkers?

Zelf aan de slag met meer werkplezier? Lekker bezig baas! Om het je makkelijk te maken, een paar toffe ideeën:

Onderzoek naar werkplezier 2021

Meer werkplezier op je werkvloer levert je productieve, creatieve én betrokken medewerkers op die minder vaak ziek zijn en langer in dienst blijven. Hoe dat precies zit? Je leest het in de werkpleziergids!