Check alle Baanraders in Zuid-Holland! 🔥

Deze werkgevers zijn een AANRADER en scoren een 8+ op tevredenheid! Niet beoordeeld door ons, maar door de Tempo-Teamers die er op dit moment werken. Een échte topwerkgever dus! Met een Baanrader kun je ervanuit gaan dat er tevreden mensen werken met véél werkplezier. Doe er je voordeel mee ;)

Wat is een baanrader? Deze werkgevers scoren allemaal minimaal een 8+ op:

  • Voelt alsof je onderdeel bent van een team
  • Prettige werkomgeving
  • Goede samenwerking met collega's
  • Je levert met je baan een zinvolle bijdrage
    👉 Meer lezen? Klik hier

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures die relevant zijn voor jou? Stel een vacature-alert in en ontvang altijd als eerste de nieuwste vacatures van Tempo-Team in jouw mailbox.

Maak een alert aan

De baanraders in Zuid-Holland

Appèl

Of je nou aan de slag wil als catering medewerker, zelfstandig kok of horeca tijger. Bij Appèl is er altijd plek waar jouw ervaring tot zijn recht komt! In de bedrijfscatering of de scholencatering, jouw hulp is altijd welkom! 
Bekijk hier de vacatures

Aviko

Of je nu als productiemedewerker, operator, expeditiemedewerker of heftruckchauffeur aan de slag wilt, het kan allemaal bij Avido! Je zit niet stil, het ene moment los je storingen op en het andere moment haal je golfballen, takjes en ander afval tussen de aardappelen uit. Genoeg afwisseling dus!
Bekijk hier de vacatures

Belastingdienst

Werken bij de Belastingdienst betekent dat jij het wél leuker kan maken. Bij de Belastingdienst werk je samen met 30.000 collega’s aan de toekomst van Nederland. En dit gebeurt snel, dynamisch en innovatief. Binnen ieder vakgebied en functieniveau biedt de Belastingdienst werk dat bij jou past.
Bekijk hier de vacatures

Compass

Bij Compass sta jij op nummer één. Werk moet voor jou echt een feestje zijn. Dat betekent: Een professionele keuken, de fijnste apparatuur en de gezelligste personeelsruimtes. En daar bovenop een lekker salaris!
Bekijk hier de vacatures

Delta Fiber

Werken bij Delta Fiber betekent werken met gezellige collega's! Het team is heel gevarieerd maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze vinden contact met anderen super belangrijk. En dat betekent dus een hoop gezelligheid op de werkvloer! Ga bijvoorbeeld aan de slag als klantadviseur of salesmedewerker!
Bekijk hier de vacatures

Dienst Justitiele Inrichtingen

Je kan Dienst justitiële inrichtingen (DJI) eigenlijk wel zien als de vervolgfilm of het tweede deel van de originele politiefilm. Ook hier zijn medewerkers namelijk door heel Nederland bezig om ons land een stukje veiliger te maken. Zij zijn namelijk onderdeel van de rijksoverheid en verantwoordelijk voor alles rondom justitie en veiligheid in Nederland.
Bekijk hier de vacatures

DPD

Als magazijnmedewerker kan je bij DPD altijd wel aan de slag! Genoeg producten die verzendklaar gemaakt moeten worden. En jij bent belangrijk. Want zonder jou komen de producten niet aan! Waar wacht je nog op? Solliciteren maarrr!
Bekijk hier de vacatures

Eurest

In de catering of in de cleaning service. Als je wil werken bij Eurest kan je beide kanten op! Ga jij voor het maken van heerlijke gerechten? Of zorg je dat de omgeving crystal clear is? Kijk snel welke leuke functie er voor jou bij zit!
Bekijk hier de vacatures

Food&i

Van het bereiden van gerechten, tot koffie’s maken, tot een gezellig praatje maken met de gasten. Bij Food&i kan je aan de slag als catering medewerker. Toch liever achter de schermen aan de slag? Zonder afwasser geen schoon servies!
Bekijk hier de vacatures

ISS

ISS heeft verschillende soorten functies. Van cateringmedewerker tot schoonmaker. Bij ISS word je onderdeel van een grote familie waar jij jezelf kunt zijn. Dát zorgt voor die extra glimlach. Kijk snel welke functies er binnen deze familie er voor jou bij zitten!
Bekijk hier de vacatures

KVK

Dagelijks zijn er ongeveer 1400 landelijke KVK medewerkers actief om (offline en online) informatie, diensten en producten te leveren voor ondernemend Nederland. KVK helpt ondernemers om te starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland! Deze mensen waar je dagelijks mee in contact staat zijn bevlogen en geven heel veel energie.
Bekijk hier de vacatures

Provincie Zuid-Holland

Als je gaat werken bij de provincie Zuid-Holland wordt je ontvangen in een warm bad. En je bent ook nog eens onmisbaar! Jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid van voetgangers, automobilisten, fietsers en schippers. Is dit jouw baan? 
Bekijk hier de vacatures

RDW

Vertrouwd en veilig de weg op. Daar zorgt RDW voor! Als back- of front office medewerker, administratief medewerker of keurmeester kan jij jouw steentje bijdragen in deze maatschappelijke verantwoordelijkheid. En wil jij flexibele werktijden? Ga dan werken bij RDW. 
Bekijk hier de vacatures

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat staat voor een leefbare toekomst van Nederland. Wil jij graag dat je werk zowel jezelf als Nederland van A naar Beter brengt? Ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière of wil je graag starten met werken bij een innovatieve en energieke organisatie? Dan is werken bij Rijkswaterstaat echt iets voor jou. 
Bekijk hier de vacatures

Royal FloraHolland

Mensen blij maken met een bloemetje op hun verjaardag, een opleiding volgen én een goede sportregeling? Als je gaat werken bij Royal FloraHolland heb je het allemaal! Als logistiek medewerker bepaal jij je uren en werk je ook nog eens met supergezellige collega’s! 
Bekijk hier de vacatures

UPS

United Parcel Service. Dat klinkt al lekker sjiek, toch? En dat is het ook! UPS is namelijk de grootste én de oudste koeriersdienst ter wereld. Wow! Dát is nog eens een mooie werkgever om voor te werken. En wij maken dat graag mogelijk.
Bekijk hier de vacatures

Vitam

Jammm, het lekkerste krijg je bij Vitam! Aan de slag als zelfstandig werkend kok, catering medewerker of barista? Werken bij Vitam betekent je eigen manier van werken creëren. Dat wil iedereen wel in zijn baan, toch?
Bekijk hier de vacatures

Wat is Baanrader?

Eigenlijk gewoon een baan die je wordt aangeraden. Een aanbeveling, een advies. En niet van ons, maar van de uitzendkrachten die nú bij het bedrijf werken. Zij zijn namelijk zo tevreden over het bedrijf waar ze werken, dat ze deze een 8+ als score geven. Die 8+ die ze geven komt vanuit een vragenlijst die alle uitzendkrachten krijgen wanneer ze 5 weken werkzaam zijn bij het bedrijf. Dit zijn de 4 vragen waar het om gaat:  

  • Het Bedrijf waar ik werk, biedt een prettige werkomgeving
  • Mijn Teamleider en ik werken goed samen
  • Ik voel me onderdeel van een team bij de opdrachtgever waar ik werk
  • Ik heb het gevoel dat ik met deze baan een zinvolle bijdrage lever

Vind jij deze onderwerpen ook belangrijk in jouw baan? Maak dan gebruik van de (B)aanrader van jouw voorgangers.

Waarom is het er?

Eigenlijk. Heel. Simpel. Bij Tempo-Team staan onze uitzendkrachten centraal. Wij willen een lach op je gezicht zien. Wij gunnen jou namelijk werkplezier! Vanaf het moment dat jij je inschrijft, wanneer je naar een baan op zoek bent en die vindt, als je vervolgens aan het werk bent en ten slotte ook nog wanneer je opdracht eindigt! Al die momenten houden wij bij of jij plezier hebt en of we ergens op kunnen bijsturen. We gaan dan ook niet voor een 6je, maar willen een 8+ in tevredenheid zien.

Maar die data die kan natuurlijk niet alleen ons of de huidige medewerkers helpen, maar ook jou, als werkzoekende. Dit advies komt dan ook niet van ons, maar echt van de tevreden medewerkers. Zie je dus ergens Baanrader voorbij komen? Met een Baanrader kun je ervanuit gaan dat er tevreden mensen werken met véél werkplezier. Doe er je voordeel mee ;)

Hoe is de Baanrader opgebouwd?

Het begint allemaal met een mailtje van onze directeur: Martijn Janssen. Deze mail is gevuld met een tevredenheidsonderzoek. Scoor je het bedrijf, waar je als uitzendkracht werkt, op bovenstaande 4 vragen dan nemen we de resultaten mee. Deze vragen gaan puur over de tevredenheid over het bedrijf en is dus zonder beïnvloeding van Tempo-Team. Alle resultaten worden op een hoop gegooid, zodat deze anoniem zijn. Vervolgens wordt er een gemiddelde score berekend. Als deze score hoger is dan 8+ dan krijgt de werkgever de stempel Baanrader.