Check alle Baanraders in Zuid-Holland! 🔥

Deze werkgevers zijn een AANRADER en scoren een 8+ op tevredenheid! Niet beoordeeld door ons, maar door de Tempo-Teamers die er op dit moment werken. Een échte topwerkgever dus! Met een Baanrader kun je ervanuit gaan dat er tevreden mensen werken met véél werkplezier. Doe er je voordeel mee ;)

Wat is een baanrader? Deze werkgevers scoren allemaal minimaal een 8+ op:

  • Voelt alsof je onderdeel bent van een team
  • Prettige werkomgeving
  • Goede samenwerking met collega's
  • Je levert met je baan een zinvolle bijdrage
    👉 Meer lezen? Klik hier

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures die relevant zijn voor jou? Stel een vacature-alert in en ontvang altijd als eerste de nieuwste vacatures van Tempo-Team in jouw mailbox.

Maak een alert aan

De baanraders in Zuid-Holland

AH Online in Rotterdam

Bonus. Hamsterééééén. ‘Dat is het lekkere van Albert Heijn’. Ja, het gaat over dé supermarkt van Nederland. Veel Nederlanders gaan voor een lekker hap even naar de AH. Of bestellen online hun boodschappen bij Albert Heijn Online. Hoe komen die boodschappen van de Albert Heijn dan in huis? Juist ja, door de supersnelle bezorgers! 
Bekijk hier de vacatures

RIVM in Zoetermeer

Best bijzonder, hé? Dat wij mensen eigenlijk ook gewoon dieren zijn? Toch rijden we bijna allemaal in stalen machines met een verbrandingsmotor naar ons werk toe en is onze levensverwachting afgelopen eeuwen verdubbeld. Keihard ontwikkeld, zou je kunnen zeggen! Dit is mede dankzij de toppers bij bedrijven zoals het RIVM. Deze helden van nu werken als onderzoekers, administratief medewerkers of vaccinatiedistributeurs. 
Bekijk hier de vacatures

Ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag

Collega’s die over de hele wereld aan het werk zijn, tientallen talen spreken en onze orange normen en waarden beschermen. Nee, we hebben het hier niet over een groot internationaal bedrijf, maar over ons eigen ministerie van Buitenlandse zaken! Je kent het ministerie misschien van al het werk dat ze in het buitenland doen, maar ook gewoon in Nederland verzetten ze bergen met werk. 
Bekijk hier de vacatures

Dienst justitiële inrichtingen in Den Haag

Je kan Dienst justitiële inrichtingen (DJI) eigenlijk wel zien als de vervolgfilm of het tweede deel van de originele politiefilm. Ook hier zijn medewerkers namelijk door heel Nederland bezig om ons land een stukje veiliger te maken. Zij zijn namelijk onderdeel van de rijksoverheid en verantwoordelijk voor alles rondom justitie en veiligheid in Nederland. Van gevangenissen en huizen van bewaring tot jeugdinrichtingen. 
Bekijk hier de vacatures

Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk in Den Haag

Bij Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk zijn er verschillende banen. Jij komt hier om als medewerker HR advies te geven, maar ook als chauffeur heb jij een grote kans op een mooie baan! Hoe zit dat? Het Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk (laten we het vanaf nu gewoon UBR noemen ;)) voert verschillende taken uit voor de overheid  en geeft advies. 
Bekijk hier de vacatures

Wat is Baanrader?

Eigenlijk gewoon een baan die je wordt aangeraden. Een aanbeveling, een advies. En niet van ons, maar van de uitzendkrachten die nú bij het bedrijf werken. Zij zijn namelijk zo tevreden over het bedrijf waar ze werken, dat ze deze een 8+ als score geven. Die 8+ die ze geven komt vanuit een vragenlijst die alle uitzendkrachten krijgen wanneer ze 5 weken werkzaam zijn bij het bedrijf. Dit zijn de 4 vragen waar het om gaat:  

  • Het Bedrijf waar ik werk, biedt een prettige werkomgeving
  • Mijn Teamleider en ik werken goed samen
  • Ik voel me onderdeel van een team bij de opdrachtgever waar ik werk
  • Ik heb het gevoel dat ik met deze baan een zinvolle bijdrage lever

Vind jij deze onderwerpen ook belangrijk in jouw baan? Maak dan gebruik van de (B)aanrader van jouw voorgangers.

Waarom is het er?

Eigenlijk. Heel. Simpel. Bij Tempo-Team staan onze uitzendkrachten centraal. Wij willen een lach op je gezicht zien. Wij gunnen jou namelijk werkplezier! Vanaf het moment dat jij je inschrijft, wanneer je naar een baan op zoek bent en die vindt, als je vervolgens aan het werk bent en ten slotte ook nog wanneer je opdracht eindigt! Al die momenten houden wij bij of jij plezier hebt en of we ergens op kunnen bijsturen. We gaan dan ook niet voor een 6je, maar willen een 8+ in tevredenheid zien.

Maar die data die kan natuurlijk niet alleen ons of de huidige medewerkers helpen, maar ook jou, als werkzoekende. Dit advies komt dan ook niet van ons, maar echt van de tevreden medewerkers. Zie je dus ergens Baanrader voorbij komen? Met een Baanrader kun je ervanuit gaan dat er tevreden mensen werken met véél werkplezier. Doe er je voordeel mee ;)

Hoe is de Baanrader opgebouwd?

Het begint allemaal met een mailtje van onze directeur: Werner Klaassen. Deze mail is gevuld met een tevredenheidsonderzoek. Scoor je het bedrijf, waar je als uitzendkracht werkt, op bovenstaande 4 vragen dan nemen we de resultaten mee. Deze vragen gaan puur over de tevredenheid over het bedrijf en is dus zonder beïnvloeding van Tempo-Team. Alle resultaten worden op een hoop gegooid, zodat deze anoniem zijn. Vervolgens wordt er een gemiddelde score berekend. Als deze score hoger is dan 8+ dan krijgt de werkgever de stempel Baanrader. Ow én er moet minimaal van 50 werkenden data zijn verzameld zodat de score betrouwbaar is.