Check alle Baanraders in Zuid-Holland! 🔥

Deze werkgevers zijn een AANRADER en scoren een 8+ op tevredenheid! Niet beoordeeld door ons, maar door de Tempo-Teamers die er op dit moment werken. Een échte topwerkgever dus! Met een Baanrader kun je ervanuit gaan dat er tevreden mensen werken met véél werkplezier. Doe er je voordeel mee ;)

Wat is een baanrader? Deze werkgevers scoren allemaal minimaal een 8+ op:

  • Voelt alsof je onderdeel bent van een team
  • Prettige werkomgeving
  • Goede samenwerking met collega's
  • Je levert met je baan een zinvolle bijdrage
    👉 Meer lezen? Klik hier

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures die relevant zijn voor jou? Stel een vacature-alert in en ontvang altijd als eerste de nieuwste vacatures van Tempo-Team in jouw mailbox.

Maak een alert aan

De baanraders in Zuid-Holland

ABN AMRO Verzekeringen

Werken bij een jonge, ambitieuze verzekeraar die topproducten levert aan klanten van ABN AMRO? Dat is werken bij ABN AMRO Verzekeringen (AAV)! De dienstverlening is snel en betrouwbaar én JIJ maakt met jouw enthousiasme het verschil! ABN AMRO Verzekeringen is nu voor het derde jaar op rij door Het Erasmus Center voor Business Innovation tot de beste verzekeraar benoemd!  Do i need to say more?
Bekijk hier de vacatures

Belastingdienst

Werken bij de Belastingdienst betekent dat jij het wél leuker kan maken. Bij de Belastingdienst werk je samen met 30.000 collega’s aan de toekomst van Nederland. En dit gebeurt snel, dynamisch en innovatief. Binnen ieder vakgebied en functieniveau biedt de Belastingdienst werk dat bij jou past.
Bekijk hier de vacatures

Boels in o.a. Rijswijk, Leiderdorp, Delft en Den Haag

Of je nu op een festival bent, door de stad loopt of op een bouwlocatie werkt. Boels zie je overal! Wil jij meegroeien met dit bedrijf en aan de slag in deze mooie oranje organisatie?
Bekijk hier de vacatures

CBR in Rijswijk

Je rijbewijs. Het lijkt misschien een simpel pasje, maar het is jouw ticket tot het maken van road trips, het scoren van een hamburgertje in de drive-thru of een bezoek aan je liefje aan de andere kant van het land. Achter dit pasje zit natuurlijk ook een organisatie; het CBR!
Bekijk hier de vacatures

DPD 

DPD! Drie letters, maar dit is een MEGA bedrijf. Je ziet de busjes links en rechts op de weg. Of gewoon voor je voordeur. Ze zijn tot de nok toe gevuld met pakketten! Maar die busjes vullen zichzelf niet. Klaar voor een uitdaging? In het magazijn van DPD zit je goed. We geven je alvast een tip: je collega’s zijn echt top! Zij houden de sfeer er lekker in.
Bekijk hier de vacatures

Gemeente Den Haag in Den Haag

Werken bij Den Haag is mooi werk. Het is namelijk een unieke stad. Den Haag ligt als enige grote stad aan zee (kom maar door met dat vakantiegevoel). Werken voor Den Haag betekent samenwerken met wel 7.000 collega’s (wow!) aan een stad waar iedereen prettig en veilig kan wonen, werken en verblijven.
Bekijk hier de vacatures

HelloFresh in Schiedam

Ding-dong! HelloFresh staat aan de deur. Deze keer niet met een doos boodschappen (al krijg je daar wél korting op 😉) maar met de leukste vacatures als bezorger! Werken bij HelloFresh is net als de maaltijdpakketten: gewoon lekker. Een lekker salaris, lekkere werktijden én lekker je eigen hitjes draaien in de bus. 
Bekijk hier de vacatures

Huurcommissie in Den Haag

Loesje huisbaas, verborgen kosten of scheve contracten? De Huurcommissie helpt je! Voor een nieuwe baan in de administratie of klantcontact hoef jij niet ver van huis te zoeken. Die heeft Huurcommissie ook voor jou. Een nieuwe baan waarbij je je thuis voelt en tevreden thuis komt. 
Bekijk hier de vacatures

Ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag

Collega’s die over de hele wereld aan het werk zijn, tientallen talen spreken en onze orange normen en waarden beschermen. Nee, we hebben het hier niet over een groot internationaal bedrijf, maar over ons eigen ministerie van Buitenlandse zaken! Je kent het ministerie misschien van al het werk dat ze in het buitenland doen, maar ook gewoon in Nederland verzetten ze bergen met werk. 
Bekijk hier de vacatures

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden. Dat klinkt al mooi, toch? En dat is het ook! Als je alles wil weten over verzekeringen, hypotheken, pensioenen en leningen ben je hier op het juiste adres. Maar pas op: de kans is groot dat je niet meer weg wil 😉.
Bekijk hier de vacatures

PostNL 

Ding-dong, pakketje! Gaat er een belletje rinkelen bij jou? Dat is niet zo gek, PostNL bezorgt meer dan 1,1 miljoen pakketten per dag. Dat is niet niks! Al deze pakketten moeten zo snel mogelijk naar de juiste voordeur. Daar heeft PostNL jou voor nodig.
Bekijk hier de vacatures

Royal Lemkes in Bleiswijk

Ze verbeteren de kwaliteit van de lucht. Verhogen je concentratie, geheugen en productiviteit. En je wordt er ook nog eens gelukkiger van! Waar we het over hebben? Natuurlijk. Planten! Deze groene Co2-vreters zijn ontzettend goed voor je. Weten waar je dag in dag uit omringd kunt zijn door de mooiste planten van het land? Bij Royal Lemkes!
Bekijk hier de vacatures

Rijksoverheid

De Rijksoverheid is een verzamelnaam voor Ministeries, Rijksdiensten en de Hoge Colleges van Staat. Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar weet jij ook wat werken voor deze afdelingen betekent? Nee? Klik snel op één van onze vacatures bij Rijksoverheid en ontdek wat werken voor Nederland voor jou betekent! 
Bekijk hier de vacatures

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat staat voor een leefbare toekomst van Nederland. Wil jij graag dat je werk zowel jezelf als Nederland van A naar Beter brengt? Ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière of wil je graag starten met werken bij een innovatieve en energieke organisatie? Dan is werken bij Rijkswaterstaat echt iets voor jou. 
Bekijk hier de vacatures

UPS

United Parcel Service. Dat klinkt al lekker sjiek, toch? En dat is het ook! UPS is namelijk de grootste én de oudste koeriersdienst ter wereld. Wow! Dát is nog eens een mooie werkgever om voor te werken. En wij maken dat graag mogelijk.
Bekijk hier de vacatures

Wat is Baanrader?

Eigenlijk gewoon een baan die je wordt aangeraden. Een aanbeveling, een advies. En niet van ons, maar van de uitzendkrachten die nú bij het bedrijf werken. Zij zijn namelijk zo tevreden over het bedrijf waar ze werken, dat ze deze een 8+ als score geven. Die 8+ die ze geven komt vanuit een vragenlijst die alle uitzendkrachten krijgen wanneer ze 5 weken werkzaam zijn bij het bedrijf. Dit zijn de 4 vragen waar het om gaat:  

  • Het Bedrijf waar ik werk, biedt een prettige werkomgeving
  • Mijn Teamleider en ik werken goed samen
  • Ik voel me onderdeel van een team bij de opdrachtgever waar ik werk
  • Ik heb het gevoel dat ik met deze baan een zinvolle bijdrage lever

Vind jij deze onderwerpen ook belangrijk in jouw baan? Maak dan gebruik van de (B)aanrader van jouw voorgangers.

Waarom is het er?

Eigenlijk. Heel. Simpel. Bij Tempo-Team staan onze uitzendkrachten centraal. Wij willen een lach op je gezicht zien. Wij gunnen jou namelijk werkplezier! Vanaf het moment dat jij je inschrijft, wanneer je naar een baan op zoek bent en die vindt, als je vervolgens aan het werk bent en ten slotte ook nog wanneer je opdracht eindigt! Al die momenten houden wij bij of jij plezier hebt en of we ergens op kunnen bijsturen. We gaan dan ook niet voor een 6je, maar willen een 8+ in tevredenheid zien.

Maar die data die kan natuurlijk niet alleen ons of de huidige medewerkers helpen, maar ook jou, als werkzoekende. Dit advies komt dan ook niet van ons, maar echt van de tevreden medewerkers. Zie je dus ergens Baanrader voorbij komen? Met een Baanrader kun je ervanuit gaan dat er tevreden mensen werken met véél werkplezier. Doe er je voordeel mee ;)

Hoe is de Baanrader opgebouwd?

Het begint allemaal met een mailtje van onze directeur: Werner Klaassen. Deze mail is gevuld met een tevredenheidsonderzoek. Scoor je het bedrijf, waar je als uitzendkracht werkt, op bovenstaande 4 vragen dan nemen we de resultaten mee. Deze vragen gaan puur over de tevredenheid over het bedrijf en is dus zonder beïnvloeding van Tempo-Team. Alle resultaten worden op een hoop gegooid, zodat deze anoniem zijn. Vervolgens wordt er een gemiddelde score berekend. Als deze score hoger is dan 8+ dan krijgt de werkgever de stempel Baanrader. Ow én er moet minimaal van 50 werkenden data zijn verzameld zodat de score betrouwbaar is.