Ook zin om te werken op het vetste feest van het jaar?

Solliciteer dan op een van de toffe banen voor de XITE ROOFTOP PARTY OP 23 MEI IN AMSTERDAM!!!!! Tempo-Team biedt jou de unieke kans om te werken op dit te gekke feest tussen geweldige artiesten, influencers en andere gezellige gangmakers.

Kun jij het perfecte biertje tappen, hang jij vliegensvlug de jassen op of ben jij de barman of -vrouw die snel én met een glimlach drankjes inschenkt? Solliciteer dan snel via whatsapp op een van de 12 te gekke vacatures:

  • Klik snel op de actievoorwaarden en lees deze even goed door :-)
  • Maak een te gekke video en motiveer waarom jij de meeste fun meebrengt tijdens dit tofste feest van het jaar!
  • App  “XITE AAN, VIDEO AKKOORD". Door dit te doen ga je akkoord met de actievoorwaarden. Als je dit niet doet moeten we je video helaas verwijderen, dat willen we natuurlijk niet! 
  • Stuur dan je video naar  06-83 28 80 40
  • Wil je niet met een XITE video solliciteren? Stuur dan een e-mail naar internet@tempo-team.nl.

Zien we jou op 23 mei op de Rooftop Party?

We hebben er zin in!

Barman of barvrouw

Kun jij het perfecte biertje tappen? En ondertussen meedansen op de muziek? Kom werken als barman of barvrouw om de de gasten te voorzien van een gekoeld drankje en lekkere hapjes. Met jouw tomeloze energie zorg je ervoor dat iedereen binnen no-time is voorzien van een drankje terwijl ondertussen de bar tip top in orde blijft.

Host/Hostess

Weet jij van elke dag een feestje te maken? Sta jij nooit met een mond vol tanden en heb jij súper veel energie? Dan ben jij de perfecte host(ess) voor de XITE Rooftop Party. Je ontvangt en begeleidt de aanwezige artiesten en influencers zodat iedereen een onvergetelijke avond heeft! Met jouw enthousiasme zorg je ervoor dat alles soepel verloopt. Je hebt een open houding en bent niet bang om vragen van de gasten te beantwoorden.

Garderobe medewerker

Als garderobe medewerker neem jij de jassen, tassen en alle andere spullen van de gasten aan. Super leuk om te doen want de gastenlijst voor het feest is echt té gek!

Maar dat is natuurlijk niet alles. Je zorgt ervoor dat iedereen begeleid wordt richting het feest en een onvergetelijke avond heeft.

Event assistent - vliegende keep

Is geen vraag jou te gek en ben je super stressbestendig? Kom dan werken als de superman of superwoman van de XITE Rooftop Party. In deze rol help je met veel verschillende dingen voor en tijdens het feest. Denk aan het aankleden van de ruimte met decoratie maar ook het inladen en voorbereiden van de bar. En weet je wat het mooiste is van deze vliegende keep functie? Dat je geen seconde mist van het feest! Zo voelt je werkdag absoluut als een feestje.

Wat bieden we jou:

Een onvergetelijk feestje + een goed verhaal voor je vrienden. Ohja, en natuurlijk een prima salaris voor je werkzaamheden van deze avond.
En bij dit feest blijft het natuurlijk niet. Mocht je tijd en zin hebben dan bieden we je direct een baan aan die bij je past. Zodat je gewoon op de leukste feesten kan blijven werken.
Heb je nog vragen? Mail ons! Je kunt ons bereiken via internet@tempo-team.nl

NB: n.a.v jouw sollicitatie neemt een recruiter van JMW, de smaakmaker van Tempo-Team, contact met jou op.