Dit zeggen onze blije klanten!

Ellen van Delft

Harsco Metals Holland

“Daar ging die dan, op zoek naar een nieuwe medewerker. Nu stond mij iets bij van vroeger, ik heb zelf ooit via Tempo-Team gewerkt! Laat ik eens een kijkje nemen op de website. Met een paar keer klikken was ik binnen de kortste keren op een pagina waar ik mijn vacature door kon geven. Ik wist niet dat dit zo makkelijk ging! Even invullen en verzenden maar.

Binnen de kortste keren hing ik aan de telefoon met de vrolijke klantconsultant van Tempo-Team Online. Natuurlijk was het heel gezellig, maar ik werd ook meteen meegenomen in hoe Tempo-Team te werk gaat. Zo zag ik ook meteen een aantal kandidaten klaar staan voor mijn vacature. Wat handig! Hier en daar had ik nog wel even uitleg nodig om zelf aan de slag te gaan met de online omgeving. Maar gelukkig stond de vrolijke klantconsultant te springen om mij hierbij te helpen. Het was achteraf eigenlijk heel makkelijk, alles was duidelijk en ik kon precies doorgeven wat ik zocht.

Na het bespreken van de vacature en de specifieke eisen, beloofde de klantconsultant mij om na een week dé perfecte kandidaat aan mij voor te stellen. En na twee gesprekken bleek dit ook de kandidaat te zijn die we zochten. Hij is inmiddels gestart en we kunnen wel stellen dat dit de perfecte match is!”

Paula Onink

De Gebaksjuwelier

“Yes! Het wordt steeds maar drukker in bij de Gebaksjuwelier, tijd om nog iemand aan te nemen. In Culemborg zat helaas geen vestiging meer van Tempo-Team. Hierna heb ik besloten om toch een kijkje te nemen op de website. Op de website kon ik ook een vacature indienen, heel makkelijk zelfs! En vanuit huis! Een hele fijne optie tijdens de Covid-19 pandemie.

Kort daarna werd er via Tempo-Team contact met mij opgenomen om de vacature te bespreken. Hier werd al snel duidelijk dat er binnen enkele dagen kandidaten voor mij klaar zouden staan in de Mijn Tempo-Team, de online omgeving waar heel makkelijk alle info over mijn vacature staat. En na een korte uitleg was ik dan ook vliegensvlug met het klikken door de online omgeving. Zo heb ik online dan ook de voorgestelde kandidaten gemakkelijk uit kunnen nodigen voor een gesprek.

Hierna was het simpelweg kiezen voor de beste kandidaat en dat is zeker gelukt. Inmiddels is ze gestart en hebben we het prima naar onze zin!”

Jacqueline Hillegers

Olfasense

‘’Ik was al bekend met de online dienstverlening van Tempo-Team. Hier werk ik nu ook al best een tijd mee en dat bevalt me prima! Ik kan heel simpel zelf aan de gang gaan met de vacatures die ik indien en ik heb constant een duidelijk overzicht.

Ik moest er natuurlijk wel even aan wennen, omdat de online omgeving nieuw was. Maar nu klik ik er in seconden doorheen en dat gaat heel snel.

Wat ik zelf zo prettig vind aan het online gedeelte van Tempo-Team is dat de lijntjes kort zijn, zo hoef ik maar één keer te bellen en ik heb meteen antwoord. Daarnaast is het contact heel snel en vol energie, je merkt echt dat iedereen achter de schermen er zin in heeft. Zo is het dan ook geen probleem als er een keer een proceswijziging moet komen. Of als dergelijke zaken meteen aangepakt moeten worden. Gewoon goed!’’

Op zoek naar nieuw personeel? Geef je vacature aan ons door!

Heb je personeel nodig, maar geef je dit graag uit handen? Tempo-Team regelt het voor je! Geef je vacature door en wij nemen snel contact met je op,