Werken bij Gom

Hoe fijn zo’n schone frisse leefomgeving. Of het nu gaat om het perron waar je vanmorgen stond, of het klaslokaal waar je je kleintje vanmorgen heen gebracht hebt. Alles om ons heen wordt dagelijks schoongemaakt. Daar ken je de naam Gom vast en zeker van. Gom heeft leuke werklocaties in heel Nederland. Kies zelf de werkplek en functie in de schoonmaak die bij jou past!

Bekijk alle vacatures bij Gom

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom werken bij Gom

Het gevoel van betrokkenheid, iets betekenen voor je omgeving en dat met passie en veel werkplezier! Of het nu gaat om de schoonmaak in het onderwijs, de zorg, kantoorgebouwen of de industrie… Samen met je collega’s zorg jij voor een frisse lach op een ieders gezicht! En met 8000 collega’s is ‘Iedereen blij maken met schoon’ dan ook het motto van Gom. Vanaf jouw eerste werkdag krijg je persoonlijke begeleiding van jouw buddy. Hierdoor voel je je direct welkom en het is ook nog een super gezellig! Helemaal klaargestoomd om zelfstandig aan de slag te gaan? Top! 

Of je liever in teams werkt of zelfstandig, van alles is mogelijk. En wil je verder doorgroeien dan kan dat ook. Er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden in sectoren en functies. Zoals teamleider bijvoorbeeld!

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Gom biedt veel voordelen.We zetten de arbeidsvoorwaarden even voor je op een rij:

  • Salaris tussen de €11,83 en €13,50 per uur.
  • Reiskostenvergoeding
  • Werktijden toeslagen*
  • Specialisatie en doorgroeimogelijkheden
Toeslagen in %
  MA DI WO DO VR ZA ZO FE
00.00 tot 06.00 uur 50 30 30 30 30 50 50 150
06.00 tot 21.30 uur 0 0 0 0 0 50 50 150
21.30 tot 24.00 uur 30 30 30 30 50 50 50 150

Veel voorkomende vacatures bij Gom

Werk jij bij Gom dan zorg jij dat iedereen geniet van een stralende, hygiënische werkomgeving. Welke functie past bij jou?

Schoonmaker gebouwen/ kantoren 

Ga swingend en al boenende door kantoorpanden, bioscopen, hotels en scholen om alles Pico Bello schoon te maken! Elke algemene ruimte om je heen, van station tot aan de sportschool kan jouw hulp gebruiken.  Geen ervaring? Geen probleem! Die brengen we je graag samen met een buddy bij. 

Schoonmaker Zorg

Schoonmaakwerkzaamheden in het lab, de kantoren, de polikliniek of zelfs in de OK! Het kan allemaal! Je dweilt de vloeren, stoft af, leegt de prullenbakken, reinigt tafels, materialen en vloeren. Een fysieke job, waar je echt een kijkje krijgt achter de schermen van een groot ziekenhuis. Interessant en dankbaar ook namens de patiënten! Je kunt parttime of fulltime werken als schoonmaker. Met ons kun jij de mogelijkheden bespreken!

Industrieel schoonmaker

Als industrieel schoonmaker ben jij verantwoordelijk voor het schoonmaken en desinfecteren van de machines, apparaten en algemene ruimtes in een productie of logistieke omgeving. Ben je ook handig? Top! Want je zal ook de machines uit elkaar moeten halen om dat ene stukje schoon te maken. Daarna zet jij de machine met jouw handigheid, weer helemaal in elkaar.

Fulltime of parttime werken bij Gom

Je hebt bij GOM de vrijheid om jouw functie af te stemmen op jouw wensen en mogelijkheden. Zo zorg jij voor de perfecte werk en privé balans! Bij Gom kan jij zowel fulltime, parttime als naar eigen beschikbaarheid werken. 

Werken bij Gom in jouw regio

Met al die leuke werkplekken in heel Nederland is er vast wel een functie bij Gom bij jou in de buurt! En dat is lekker want dan hoef je niet ver te reizen voor jouw schoonmaak baan. En vind je jouw droombaan toch iets verder weg? Dan zijn er gelukkig nog de reiskosten die vergoed worden. 

Bekijk alle vacatures bij Gom en solliciteer meteen. Jouw volgende baan in de schoonmaak nog niet gevonden? Maak dan een vacaturealert aan.

 

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.