Is er een dokter in de buurt? JA!

Een tekort aan personeel? En werk je in de gezondheidszorg? Tempo-Team staat namelijk voor je klaar. Ons personeel is stuk voor stuk gemotiveerd én gekwalificeerd. Ze hebben zin om bij jou aan de slag te gaan en weten je met hun kennis vaak te verrassen. Zoek je personeel dat je flexibel kunt inplannen? Of juist om voor langere tijd in te zetten? Alles kan! Wil je meer weten over de mogelijkheden, heb je behoefte aan adviezen of heb je een interessante vacature? Klik dan hier!

Advies waar je wat aan hebt

Zorgen voor een goede zorg. Belangrijk én nodig, vinden wij. Daarom geven we slimme en praktische adviezen over bijvoorbeeld je personeelsplanning. Een goed rooster zorgt namelijk voor uitgeruste én gemotiveerde medewerkers. Fijn!

Ook springen wij graag bij als dat even nodig is. Met onze tijdelijke specialistische krachten heb je alles in huis om flexibel mee te bewegen met de veranderingen in de gezondheidszorg.

Het kwaliteitsregister en bijscholing

Net als veel andere zorginstellingen hebben wij ook toegang tot het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgende; het V&V. Dit is een online systeem waar alle verpleegkundigen en verzorgenden artsen zich registreren en bijhouden wat ze zelf doen aan bijscholing.

Die bijscholing kan trouwens ook bij ons! Benieuwd wat voor opleidingen er allemaal beschikbaar zijn? Bekijk het hier!

Duidelijk?

Helemaal op de hoogte van alle informatie of heb je nog een vraag? Wij geven je antwoord!