Gezondheidszorg

Tempo-Team: al 30 jaar specialist in de zorg

Tempo-Team bemiddelt al meer dan 30 jaar (hoger) opgeleid en geregistreerd (para)medisch personeel en heeft dagelijks 1.500 flexwerkers en (interim) professionals in de zorg aan het werk. Dat varieert van helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen voor instellingen en thuiszorg tot specialisten, (basis)artsen, verpleegkundigen, psychologen en zorgmanagers. Onze gespecialiseerde consultants en intercedenten in de zorg weten alles van de markt.
Bent u op zoek naar gemotiveerd zorgpersoneel voor kortere of langere tijd? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of geef een vacature op.

Strategisch HR-beleid in de gezondheidszorg

Terwijl de vraag naar zorg onder invloed van de vergrijzing almaar toeneemt, staan de budgetten in de zorg onder druk, neemt de druk op medewerkers toe en vinden veel instellingen het lastig om plannen op lange termijn te maken.

Vast staat dat het met de toenemende schaarste op de arbeidsmarkt lastig genoeg is om vandaag en morgen voldoende handen aan het bed te krijgen. Tempo-Team heeft alles in huis om zorginstellingen flexibel met de trends van de markt te laten meebewegen. Van advies over strategische personeelsplanning tot tijdelijk personeel en payrolling.

Tempo-Team bemiddelt al meer dan 30 jaar helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen voor instellingen en thuiszorg. Ook bemiddelen wij hoger opgeleid (para)medisch personeel als specialisten, (basis)artsen, verpleegkundigen, psychologen en zorgmanagers.  

Tempo-Team is het eerste arbeidsbemiddelingsbureau in Nederland met toegang tot het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden (V&V), een online registratiesysteem, waarin verpleegkundigen en verzorgenden kunnen bijhouden wat zij doen aan deskundigheidsbevordering.

Bent u voor kortere of langere tijd op zoek naar gemotiveerd zorgpersoneel? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of geef een vacature op.

Opleidingen  

Bekijk alle informatie over onze opleidingen in de gezondheidszorg.

Wat vinden onze opdrachtgevers?

Marian van Ginkel, coördinator van de Archipel Zorggroep: ‘Archipel biedt al jaren een brede dienstverlening op het gebied van verzorging en verpleging, in Eindhoven en omgeving. We leiden al vele jaren medewerkers op, we weten precies wat we verwachten van een opleiding. Jaarlijks hebben wij gemiddeld 95 BBL-opleidingsplaatsen beschikbaar en sinds maart zijn voor het eerst twee van die plaatsen ingevuld door vrouwen via het Talent Ontwikkel Programma (TOP) van Tempo-Team. Lees meer over deze klantcase.

Heeft u direct behoefte aan een gekwalificeerde Zorgmedewerkers? Plaats dan geheel vrijblijvend een aanvraag door het invullen van het formulier.