Tempo-Team Overheid nieuws!

Actueel nieuws over mooie publiek-private samenwerkingen, bijzondere verhalen van flexwerkers en diverse webinars over actuele HR-thema's binnen de overheidsbranche. Benieuwd wat er speelt? We houden je op de hoogte!

Unieke samenwerking tussen Tempo-Team en gemeente Den Haag

Door de unieke samenwerkingen tussen gemeente Den Haag en twaalf uitzendbureaus (waaronder Tempo-Team), hoopt de gemeente meer mensen, aan een baan te helpen die door de Coronacrisis noodgedwongen thuis kwamen te zitten.

Deze samenwerking is uniek. Ook andere gemeenten werken samen met uitzendbureaus, maar dat is dan vaak in een één op één-relatie. In Den Haag is de samenwerking veel breder. Er doen maar liefst twaalf uitzendbureaus mee! We vinden dat het model van Den Haag heel goed werkt omdat je de kracht gebruikt van alle uitzendbureaus  - Werner Klaassen - AD 

Een succesvolle samenwerking waarbij inmiddels als 225 werkzoekende een baan hebben gevonden. 23 juni plaatste het AD een artikel over deze mooie samenwerking. Je leest het hele artikel hier.

Webinar reeks 'de nieuwe zekerheid'

In de webinar reeks 'de nieuwe zekerheid' gingen experts uit de praktijk en wetenschap met elkaar in gesprek over het creëren van zekerheid binnen de veranderde arbeidsmarkt. Hoe organiseren we (werk)zekerheid voor alle werkenden, ongeacht hun contractvorm? En wat kunnen werkgevers hierin betekenen? Thema's als regie op eigen loopbaan, werken aan arbeidsmarktwaarde en investeren in op-en overstap kwamen aan bod. Webinars gemist? Kijk ze hieronder terug!