Tempo-Team Overheid in het nieuws!

Tempo-Team Overheid is regelmatig in het nieuws! Actueel nieuws over mooie publiek-private samenwerkingen, bijzondere verhalen van flexwerkers en interessante projecten om werkzoende aan een baan te helpen. Benieuwd wat er speelt? We houden je op de hoogte!

Webinar De Nieuwe Zekerheid op 23 september 

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat alle werkenden in Nederland één wens delen: zekerheid. De veranderende arbeidsmarkt wordt door velen als onzeker gezien. De veranderende arbeidsmarkt is een feit en als het gaat om contractvormen is de arbeidsmarkt diverser dan ooit. Hoe organiseren we, binnen deze snel veranderende arbeidsmarkt, (werk)zekerheid voor alle werkenden, ongeacht hun contractvorm? Over dit onderwerp gaan experts uit de wetenschap, in een reeks van 4 webinars, in gesprek met professionals uit de praktijk waaronder Tof Thissen, algemeen directeur UWV. Een interessante reeks die je niet wil missen!

Meld je nu aan

Unieke samenwerking tussen Tempo-Team en gemeente Den Haag

Door de unieke samenwerkingen tussen gemeente Den Haag en twaalf uizendbureaus (waaronder Tempo-Team), hoopt de gemeente meer mensen, aan een baan te helpen die door de Coronacrisis noodgedwongen thuis kwamen te zitten.

‘Deze samenwerking is uniek. Ook andere gemeenten werken samen met uitzendbureaus, maar dat is dan vaak in een één op één-relatie. In Den Haag is de samenwerking veel breder. Er doen maar liefst twaalf uitzendbureaus mee! We vinden dat het model van Den Haag heel goed werkt omdat je de kracht gebruikt van alle uitzendbureaus’  - Werner Klaassen - AD 

Een succesvolle samenwerking waarbij inmiddels als 225 werkzoekende een baan hebben gevonden. 23 juni plaatste het AD een artikel over deze mooie samenwerking. Je leest het hele artikel hier.