Hand in hand met de overheid

De overheid is er voor iedereen. Altijd. Dat kan soms veel vragen. Daarom springen wij heel graag bij wanneer dat nodig is. Flexibel, betrouwbaar en met plezier. Je kunt op ons rekenen. Altijd. Net als de overheid.

Flexibel en betrouwbaar

De overheid houdt Nederland draaiend en Tempo-Team draait vrolijk mee. Van vuilnisman tot veiligheidsadviseur: iedereen is nodig. Wij helpen daar al jarenlang aan mee. Onze flexwerkers zijn stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Enthousiast én gemotiveerd, dat zijn ze ook. Er is altijd een geschikte flexwerker voor jou beschikbaar! Fijn, toch? Onze toppers inzetten kan via de volgende manieren:

  • op uitzendbasis
  • via werving en selectie
  • op projectbasis
  • op detacheringsbasis

En wij doen meer. Opleidingen en leerwerktrajecten op maat, daar zijn wij ontzettend goed in. Want wij vinden dat de arbeidsmarkt er voor iedereen is - ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo werken we samen met veel gemeenten om ook deze kandidaten aan een baan te helpen. Daarnaast zijn we aangesloten bij het overheidsnetwerk FAMO en zijn wij blij adviseur te zijn van ‘Overheid heeft Antwoord’.

ActiveerKracht

Al gehoord van ‘ActiveerKracht’? Hier zijn wij erg trots op. Samen met gemeenten helpen wij werkzoekenden zo snel mogelijk aan een nieuwe baan. Dit doen wij via de zogenoemde Publiek-Private Samenwerking (PPS). Met gemeenten zetten wij meerjarige strategische samenwerkingsverbanden op om zoveel mogelijk mensen te helpen. Krachten bundelen om de kracht in iemand naar boven te halen! Daar doen wij het voor.

Ben je net zo enthousiast als wij en wil je hier meer over weten? Dat begrijpen we. Bel dan even naar Mirjam Manni via 06 46 03 35 83.

Gebruik onze kennis!

Ben je geïnteresseerd in wat wij voor je kunnen betekenen?