Tempo-Team Overheid: dé betrouwbare partner die mens, maatschappij en werk verbindt!

Tempo-Team Overheid zet zich in voor de publieke zaak! Voor rijksoverheden, provincies, gemeenten en ZBO's (zelfstandige bestuursorganen) optimaliseren we de flexibiliteit van nu. Tegelijkertijd werken we samen aan de uitdagingen van morgen, met hart voor de maatschappij. Bekijk hieronder wat we allemaal voor jouw organisatie kunnen betekenen. Laten we kennismaken!

Bel gewoon even!

Onze hr-oplossingen voor uitdagingen bij de overheden:

Webinar 12 december (12:00 - 12:45)

Trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de impact op jouw organisatie op de korte en langetermijn
Krapte, vergrijzing, een lage werkloosheid en onbenut arbeidspotentieel kenmerken de arbeidsmarkt op dit moment. Is dit ook wat wij de komende jaren zien? Blijft de werkloosheid bijvoorbeeld zo laag? En welke invloed heeft AI op de arbeidsmarkt? Bart van Krimpen (arbeidsmarktspecialist RGN), Elodie de Jong (branchedirecteur Overheid), Mirjam Manni (landelijk manager Participatie en ActiveerKracht) en Tony Cohlst (programmamanager Uitvoering Belastingdienst) gaan in gesprek over deze thema's.

Wil jij ook op de hoogte zijn en meepraten over dit onderwerp? Meld je dan nu aan! Het webinar is op 12 december van 12:00 - 12:45. Leuk dat je erbij bent!

Aanmelden!

Overheid nieuws!

Actueel nieuws over mooie publiek-private samenwerkingen, bijzondere verhalen van flexwerkers en diverse webinars over actuele HR-thema's binnen de overheidsbranche. Benieuwd wat er speelt? We houden je op de hoogte!

Wat biedt Tempo-Team Overheid de publieke sector?

Bij Tempo-Team gaan we niet voor een mager zesje, nee alles moet minstens een 8+ zijn! Vooral de relatie tussen opdrachtgever en (flexibele) werknemer vinden wij héél belangrijk. We doen veel om aan jouw behoefte aan kwalitatief goede flexibele werknemers te voldoen.

Onze publieke dienstverlening
Een 8+-beleving voor jouw organisatie betekent nét even wat meer aandacht voor de mensen met wie we samenwerken. Wij tonen altijd interesse in organisaties en doen precies waar jij om vraagt. En als het even kan, zetten we graag dat ene stapje extra door proactief mee te denken in oplossingen. 

Het speelveld van overheden is namelijk (politiek) dynamisch en de arbeidsmarkt en technologie veranderen razendsnel. Hierdoor ontstaan voortdurend personeelsvraagstukken die om vernieuwende oplossingen vragen.

Daarom is een persoonlijke benadering zo belangrijk. Onze experts denken buiten de kaders met oog voor maatwerk. En met de hulp van digitale tools en big data zijn we voorbereid op de uitdagingen in de toekomst en vinden we samen de beste oplossing voor jouw HR-vraagstuk.

Dus of het nu gaat om:

...wij regelen het voor je! 

Onze kijk op een inclusief personeelsbeleid binnen de overheid

We verbinden vraag en aanbod vanuit alle maatschappelijke doelgroepen. Kijkend naar hun behoeftes en talenten, zien we het belang van opleidingen en perspectief. Zo vergroten we de inzetbaarheid en benutten we het arbeidspotentieel duurzaam en inclusief.

Welke uitdagingen rondom personeelsbeleid komen daarbij kijken en hoe gaan wij daar mee om? Dat leggen we je graag uit!

Uitdagingen rondom personeelsbeleid

Oplossingen voor actuele vraagstukken uit de markt

We zien vaak dezelfde vraagstukken bij overheidsorganisaties. Toch vraagt elke casus om een aanpak op maat. We vertellen je graag wat we doen en laten je onze aanpak zien:

Bekijk onze aanpak op maat!

Ben je geïnteresseerd in wat wij voor je kunnen betekenen?

Zo trek je het juiste personeel aan

Het perfecte personeel aantrekken? Regelen we voor je. Maar om fijne en kundige collega’s aan te trekken moet je natuurlijk wel goed bekend staan. Veel werkgevers denken dat hun medewerkers blij worden van leuke uitjes, lekkere lunches of sporten met collega’s. Natuurlijk is dat leuk, maar wat je medewerkers écht willen is een hecht team met een betrokken werkgever. 

Investeer dus in hun werkplezier: vier successen, geef complimenten en leef je in hun persoonlijke situatie. En een beetje humor kan ook nooit kwaad! Zo vorm je een gezellig team waar nieuwe medewerkers graag in willen werken. En wij helpen je vervolgens om die nieuwe toppers te vinden.

Waarom samenwerken met ons?

Bij Tempo-Team houden we van duidelijkheid. Daarom staan wij voor:

  • Eerlijkheid duurt het langst! Je kan alles met ons bespreken en we komen onze afspraken altijd na.
  • Betrokkenheid: We zijn er altijd voor je werknemers. We kijken naar jullie behoeften, helpen elkaar én zetten dat stapje extra als het nodig is!
  • Plezier: Wij doen alles nét even anders. We durven als de situatie erom vraagt buiten de kaders te denken. Wij doen waar we goed in zijn en daar zijn we blij om. 
  • Groei: Wij ontwikkelen altijd door. Dat gunnen we jou en je medewerkers ook! Kijk wat we voor je kunnen betekenen rondom thema’s als Werken en leren en Mijn Groei

Dit betekent: werk voor iedereen! En geeft jou de zekerheid van altijd geschikt (tijdelijk) personeel en geen verrassingen achteraf. We zijn jouw HR-partner die het regelt, nu en in de toekomst! 

Neem contact met ons op!