Tempo-Team Consultancy

Soms ben je op zoek naar onafhankelijk advies, een analyse-rapport van je HR-afdeling bijvoorbeeld, advies over employer branding of generatiemanagment. Dan kun je één van onze consultants inhuren je hierbij te helpen. Vervolgens adviseren we je met oplossingen waar je meteen iets mee kan.

Onze kracht

Uiteraard bieden wij onafhankelijk advies. Wij zijn natuurlijk het op één na grootste uitzendbureau van Nederland. Dat hoeft niet direct iets voor jou te betekenen, maar kán natuurlijk wel. Wij doen alles om je bedrijf zo snel mogelijk weer op rolletjes te laten lopen.

Als het handig en nodig is, dan dragen we snelle en praktische oplossingen aan. Dan kan bijvoorbeeld door snel extra krachten te creëren via Tempo-Team Services. Die implementatie kunnen wij ook voor je regelen.   

Tempo-Team Consultancy in het kort

  • Onafhankelijk advies, uiteraard
  • Kennis en ervaring in verschillende branches
  • Doorvertaling naar praktische, direct uitvoerbare oplossingen
  • Een vakkundig team met gespecialiseerde consultants
  • Concrete adviezen waar je iets aan hebt

Dit zeggen onze klanten

Joop Veth, hoofd bedrijfsbureau Stadsbeheer van gemeente Dordrecht: 
‘Op dit moment gaan we van start met de implementatie van het Strategisch Personeelsplan (SPP)-totaalmodel. We verwachten er veel van! We hopen niet alleen de duurzame inzetbaarheid van onze oudere medewerkers te vergroten, maar ook veel HR-uitdagingen adequaat aan te pakken, zoals het verhogen van tevredenheid onder onze werknemers en het borgen van kennis in onze organisatie. Dankzij de integrale aanpak die Tempo-Team Consultancy ons heeft aangedragen, heb ik er vertrouwen in.’

Maarten Poels, verantwoordelijk projectmanager van ISS:
‘Het advies van Tempo-Team Consultancy geeft een heldere kijk op onze organisatie, met praktische adviezen waarmee we onze organisatie future fit kunnen maken.’

 

Heb je een HR-uitdaging?

Is er binnen je bedrijf een HR-uitdaging en kom je er zelf even niet uit? Neem dan contact op! Geen uitdaging is ons te gek.