De ArbeidsMarktPositie-scan

Mensen bewegen naar werk

Het aantal mensen dat in de bijstand komt is de afgelopen jaren fors toegenomen. Zowel de crisis als het verkorten van de WW-duur waren oorzaken van deze ontwikkeling. Het zorgt voor een nog grotere vraag naar efficiëntere oplossingen om deze mensen te helpen naar werk. Daarom is het van groot belang om zowel effectief als efficiënt de beperkte middelen dusdanig in te zetten dat dit resulteert in én snellere én duurzame plaatsingen.

Daarom introduceert Tempo-Team de ArbeidsMarktPositie scan (AMP-scan). Een middel wat organisaties snel helpt in het bewegen van mensen naar werk door inzet van de juiste middelen.

De ArbeidsMarktPositie-scan: simpel en snel

De AMP-scan is een objectieve online test die werkzoekenden inzicht geeft in de persoonlijke motivatie, de verwachte zoekduur en welke interventies het grootste effect hebben op het vinden van werk. Het is een concreet startpunt om kansen op de arbeidsmarkt voor werkzoekenden te vergroten. En met behulp van het landelijke netwerk van Tempo-Team en onze jarenlange ervaring in en kennis van de arbeidsmarkt zorgen wij ervoor dat werkzoekenden sneller aan een betaalde en duurzame baan komen.