Maak een strategische personeelsplanning met Youplan!📅

Wil jij ook altijd en overal je personeelsplanning gemakkelijk kunnen aanpassen? Wij hebben de oplossing! Met de planningstool Youplan regel je je personeelsplanning namelijk op een makkelijke, effectieve en flexibele manier. Met één druk op de knop kun jij via je laptop of mobiel alles fixen voor je personeelsplanning. En de talenten zien gemakkelijk hun planning in de app! Klaar voor? Let’s gooo!

Neem contact met ons op! 

Spring snel naar:

Youplan: de planningstool van Tempo-Team!

Wil jij de regie terug over je personeelsplanning? Dat kan! Met Youplan. Met deze personeelsplanningtool regel je de planning op een snelle en makkelijke manier online. Voor zowel talenten van Tempo-Team, flexwerkers van andere bureaus én je eigen medewerkers. 

In één oogopslag kan je zien wie beschikbaar is voor een dienst. In de ochtend een ziekmelding en nu een openstaande dienst? Met een paar klikken in Youplan plaats je de klus zodat geschikte talenten deze dienst meteen zien. Zo zorg je ervoor dat openstaande diensten gevuld worden.

Hoe dat werkt? Talenten hebben toegang tot de Youplan-app waar ze hun beschikbaarheid doorgeven. Daarnaast kunnen ze hun rooster inzien en proactief reageren op openstaande diensten. Vraag en aanbod vinden elkaar nu heel makkelijk!

Ps. Voor je eigen medewerkers is er een aparte app beschikbaar, zonder Tempo-Team logo. Dat is leuk!

De voordelen van personeelsplanning Youplan op een rij

  • Direct de planning inzien
  • Altijd en overal medewerkers inplannen en wisselen
  • Mailtjes uitpluizen = verleden tijd! Beschikbaarheid wordt doorgegeven via de app
  • Last-minute shift die moet worden gevuld? Met één klik staat ‘ie open in de app!
  • Je hebt talenten van Tempo-Team, flexwerkers van derden en eigen medewerkers in één overzicht
  • Meer tijd voor belangrijke zaken door de efficiëntie van Youplan ;-).

Bekijk hieronder wat het bedrijf Elis uit Youplan haalt!

Stappenplan voor strategische personeelsplanning: zo werkt Youplan!

Ben jij helemaal om en is dit de planningstool die je nodig hebt? Sowieso! Bekijk hieronder alvast hoe je het snelst van start gaat met Youplan. Lekkerrrr!

Stap 1. Bel of mail voor een intakegesprek! Match? Dan plannen we een vrijblijvende demo in. Tijdens de demo laten we de mogelijkheden van Youplan zien en bespreken we jouw wensen en de bijhorende tarieven door. 

Stap 2. Wanneer er na de demo een akkoord is bereikt verzorgen wij een onboarding voor zowel de planners als de talenten😍.

Stap 3. Zet vervolgens de diensten uit in Youplan.

Stap 4. Medewerkers kunnen zich proactief aanmelden voor openstaande diensten en ingeplande opdrachten accepteren in hun eigen app.

Stap 5. Medewerkers kunnen hun beschikbaarheid en verlof doorgeven, zichzelf inplannen op open diensten en hun eigen rooster inzien. Allemaal met een paar klikken in de app op hun telefoon!

Youplan toepassen? Tempo-Team legt het je uit!

Heb je interesse? Plan een intake afspraak met ons in. Dan geven we je graag een uitgebreide uitleg en demo van Youplan. We kijken dan samen naar jouw behoeften en of Youplan daarbij past. Bij een akkoord, gaan we Youplan inrichten naar jouw wensen. Uiteraard zorgen wij ook voor een onboarding  zodat je optimaal aan de slag kunt met Youplan.

Aan de slag met Youplan!

Wij vinden het belangrijk dat jij zoveel mogelijk ontzorgd wordt! Zeker als het gaat om je personeelsbezetting. Hier wil je niet teveel tijd aan besteden, je wilt gewoon dat het werk door kan gaan. Daarom is het belangrijk dat je advies op maat krijgt als je met Youplan aan de slag wilt. Onze Tempo-Team adviseurs staan te popelen om je te helpen!

 Vraag een offerte aan!

Onze Youplan specialisten staan voor je klaar!