Check alle Baanraders in Noord-Brabant! 🔥

Deze werkgevers zijn een AANRADER en scoren een 8+ op tevredenheid! Niet beoordeeld door ons, maar door de talenten die er op dit moment werken. Een échte topwerkgever dus! Met een Baanrader kun je ervanuit gaan dat er tevreden mensen werken met véél werkplezier. Doe er je voordeel mee ;)

Wat is een baanrader? Deze werkgevers scoren allemaal minimaal een 8+ op:

  • Voelt alsof je onderdeel bent van een team
  • Prettige werkomgeving
  • Goede samenwerking met collega's
  • 👉 Meer lezen? Klik hier

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures die relevant zijn voor jou? Stel een vacature-alert in en ontvang altijd als eerste de nieuwste vacatures van Tempo-Team in jouw mailbox.

Maak een alert aan

De baanraders in Noord-Brabant

AB InBev in Valkenswaard

De grootste bierbrouwerij ter wereld, dat is AB InBev. Dommelsch, Hertog Jan, Jupiler, Hoegaarden, Leffe en Beck’s: zomaar wat merken die zij in huis hebben. Klinkt goed, toch? En jij kan hier ook werken! Biertje? Baan?
Bekijk hier de vacatures

Afvalstoffendienst 's-Hertogenbosch

Het visitekaartje van Den Bosch, dat ben je als je gaat werken bij de Afvalstoffendienst ‘s-Hertogenbosch! Je kan aan de slag als belader, chaffeur, of opleiding tot vrachtwagenchaffeur. Het is allemaal mogelijk! Samen met je gezellige collega’s zorg jij dat de gemeente helemaal afvalvrij is!
Bekijk hier de vacatures

Appèl

Of je nou aan de slag wil als catering medewerker, zelfstandig kok of horeca tijger. Bij Appèl is er altijd plek waar jouw ervaring tot zijn recht komt! In de bedrijfscatering of de scholencatering, jouw hulp is altijd welkom!
Bekijk hier de vacatures

Ardo

Vers van het land, zo in het vriesvak ❄. Bij Ardo in Zundert ben jij onderdeel van dit hele proces! Wil jij doordeweeks werken en in het weekend lekker vrij? Kom dan werken bij Ardo tussen de spinazie en de prei 🥦! 
Bekijk hier de vacatures

Aviko

Of je nu als productiemedewerker, operator, expeditiemedewerker of heftruckchauffeur aan de slag wilt, het kan allemaal bij Avido! Je zit niet stil, het ene moment los je storingen op en het andere moment haal je golfballen, takjes en ander afval tussen de aardappelen uit. Genoeg afwisseling dus! Bekijk hier de vacatures

Belastingdienst

Werken bij de Belastingdienst betekent dat jij het wél leuker kan maken. Bij de Belastingdienst werk je samen met 30.000 collega’s aan de toekomst van Nederland. En dit gebeurt snel, dynamisch en innovatief. Binnen ieder vakgebied en functieniveau biedt de Belastingdienst werk dat bij jou past.
Bekijk hier de vacatures

Calvin Klein

Werken bij Calvin Klein betekent werken in een he-le gro-te kledingkast! En hier is genoeg te doen. Als magazijnmedewerker verzamel jij alle bestellingen bij elkaar zodat iedereen zijn pakje netjes thuis bezorgd krijgt. Wil jij Calvin Klein een handje helpen

Bekijk hier de vacatures

Ceva

Wat hebben je nieuwe stappers en een voordeelverpakking toiletpapier met elkaar te maken? Beide worden zo supersnel bij jou thuisbezorgd door de toppers van Ceva! Geen dag is hetzelfde bij Ceva. Dankzij het grote magazijn blijf je nieuwe dingen ontdekken. En met zoooo veel producten verveel jij je nooit. 
Bekijk hier de vacatures

Compass

Bij Compass sta jij op nummer één. Werk moet voor jou echt een feestje zijn. Dat betekent: Een professionele keuken, de fijnste apparatuur en de gezelligste personeelsruimtes. En daar bovenop een lekker salaris!
Bekijk hier de vacatures

Daelmans

Stroopwafels? Ja! Stroopwafels! Wie kent ze niet en wie vindt ze nou niet lekker? Bij Daelmans waren ze gek op stroopwafels. Daarom zijn ze ze gaan maken! Als productiemedewerker, medewerker bakkerij of reachtruckchauffeur help jij mee om iedereen ervan te laten genieten! 
Bekijk hier de vacatures

Delta Fiber

Werken bij Delta Fiber betekent werken met gezellige collega's! Het team is heel gevarieerd maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze vinden contact met anderen super belangrijk. En dat betekent dus een hoop gezelligheid op de werkvloer! Ga bijvoorbeeld aan de slag als klantadviseur of salesmedewerker!
Bekijk hier de vacatures

DPD

Als magazijnmedewerker kan je bij DPD altijd wel aan de slag! Genoeg producten die verzendklaar gemaakt moeten worden. En jij bent belangrijk. Want zonder jou komen de producten niet aan! Waar wacht je nog op? Solliciteren maarrr!r!
Bekijk hier de vacatures

Eurest

In de catering of in de cleaning service. Als je wil werken bij Eurest kan je beide kanten op! Ga jij voor het maken van heerlijke gerechten? Of zorg je dat de omgeving crystal clear is? Kijk snel welke leuke functie er voor jou bij zit!
Bekijk hier de vacatures

Food&i

Van het bereiden van gerechten, tot koffie’s maken, tot een gezellig praatje maken met de gasten. Bij Food&i kan je aan de slag als catering medewerker. Toch liever achter de schermen aan de slag? Zonder afwasser geen schoon servies!
Bekijk hier de vacatures

ISS

ISS heeft verschillende soorten functies. Van cateringmedewerker tot schoonmaker. Bij ISS word je onderdeel van een grote familie waar jij jezelf kunt zijn. Dát zorgt voor die extra glimlach. Kijk snel welke functies er binnen deze familie er voor jou bij zitten!
Bekijk hier de vacatures

Martens

Moertjes, bouten, PVC-buizen.. noem maar op. Bij het familiebedrijf Martens kan je het vinden! En jij kan als reachtruckchauffeur, heftruckchauffeur of orderpicker helpen om alles aangevuld en goed vindbaar te houden bij deze GROOThandel!
Bekijk hier de vacatures

Mola

Wil jij de kneepjes van het vak leren! Bij Mola staan ze klaar om jou te helpen. Als je begint als productiemedewerker wordt je intern klaargestoomd om alle kneepjes van de afdeling te leren kennen.
Bekijk hier de vacatures

Polytec 

Merken als Jaguar, Land Rover, Audi, Volkswagen en Mercedes onder één dak? Yep, daarvoor moet je bij Polytec zijn! Nou zoekt Polytec helaas geen coureurs die willen proefrijden, maar wel mensen die mee willen werken aan de productie van deze luxe wagens. Want jouw droomauto rijdt natuurlijk niet kant-en-klaar van de lopende band af. Meebouwen aan jouw droomauto bij Polytec?
Bekijk hier de vacatures

Prinsen Berning

Hallo #fitboys en #fitgirls van Nederland! 🏋️ Wij hebben dé ideale baan voor jullie. Eentje waarbij je alles, maar dan ook echt alles te weten komt over het verbeteren van jouw sportprestaties. YES! Prinsen-Berning is een producent van voedingsproducten en supplementen in poedervorm. Wil jij kans op een vast contract en een mooie toeslag verdienen van 14% op elk gewerkt uur? Check snel alle vacatures.
Bekijk hier de vacatures

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat staat voor een leefbare toekomst van Nederland. Wil jij graag dat je werk zowel jezelf als Nederland van A naar Beter brengt? Ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière of wil je graag starten met werken bij een innovatieve en energieke organisatie? Dan is werken bij Rijkswaterstaat echt iets voor jou. 
Bekijk hier de vacatures

Tarkett

Bij Tarkett maken ze de mooiste tapijten en tapijttegels. Zelfs kunstgrasvelden! Als productiemedewerker, logistiek medewerker of medewerker hercontrole kan je altijd aan de slag! Veel afwisseling en geen saaie werkdagen. Lekker toch? 
Bekijk hier de vacatures

UPS

United Parcel Service. Dat klinkt al lekker sjiek, toch? En dat is het ook! UPS is namelijk de grootste én de oudste koeriersdienst ter wereld. Wow! Dát is nog eens een mooie werkgever om voor te werken. En wij maken dat graag mogelijk.
Bekijk hier de vacatures

Vitam

Jammm, het lekkerste krijg je bij Vitam! Aan de slag als zelfstandig werkend kok, catering medewerker of barista? Werken bij Vitam betekent je eigen manier van werken creëren. Dat wil iedereen wel in zijn baan, toch? 
Bekijk hier de vacatures

Wat is Baanrader?

Eigenlijk gewoon een baan die je wordt aangeraden. Een aanbeveling, een advies. En niet van ons, maar van de uitzendkrachten die nú bij het bedrijf werken. Zij zijn namelijk zo tevreden over het bedrijf waar ze werken, dat ze deze een 8+ als score geven. Die 8+ die ze geven komt vanuit een vragenlijst die alle uitzendkrachten krijgen wanneer ze 5 weken werkzaam zijn bij het bedrijf. Dit zijn de 4 vragen waar het om gaat:  

  • Het Bedrijf waar ik werk, biedt een prettige werkomgeving
  • Mijn Teamleider en ik werken goed samen
  • Ik voel me onderdeel van een team bij de opdrachtgever waar ik werk
  • Ik heb het gevoel dat ik met deze baan een zinvolle bijdrage lever

Vind jij deze onderwerpen ook belangrijk in jouw baan? Maak dan gebruik van de (B)aanrader van jouw voorgangers.

Waarom is het er?

Eigenlijk. Heel. Simpel. Bij Tempo-Team staan onze uitzendkrachten centraal. Wij willen een lach op je gezicht zien. Wij gunnen jou namelijk werkplezier! Vanaf het moment dat jij je inschrijft, wanneer je naar een baan op zoek bent en die vindt, als je vervolgens aan het werk bent en ten slotte ook nog wanneer je opdracht eindigt! Al die momenten houden wij bij of jij plezier hebt en of we ergens op kunnen bijsturen. We gaan dan ook niet voor een 6je, maar willen een 8+ in tevredenheid zien.

Maar die data die kan natuurlijk niet alleen ons of de huidige medewerkers helpen, maar ook jou, als werkzoekende. Dit advies komt dan ook niet van ons, maar echt van de tevreden medewerkers. Zie je dus ergens Baanrader voorbij komen? Met een Baanrader kun je ervanuit gaan dat er tevreden mensen werken met véél werkplezier. Doe er je voordeel mee ;)

Hoe is de Baanrader opgebouwd?

Het begint allemaal met een mailtje van onze directeur: Martijn Janssen. Deze mail is gevuld met een tevredenheidsonderzoek. Scoor je het bedrijf, waar je als uitzendkracht werkt, op bovenstaande 4 vragen dan nemen we de resultaten mee. Deze vragen gaan puur over de tevredenheid over het bedrijf en is dus zonder beïnvloeding van Tempo-Team. Alle resultaten worden op een hoop gegooid, zodat deze anoniem zijn. Vervolgens wordt er een gemiddelde score berekend. Als deze score hoger is dan 8+ dan krijgt de werkgever de stempel Baanrader. Ow én er moet minimaal van 50 werkenden data zijn verzameld zodat de score betrouwbaar is.