Check alle Baanraders in Noord-Brabant! 🔥

Deze werkgevers zijn een AANRADER en scoren een 8+ op tevredenheid! Niet beoordeeld door ons, maar door de Tempo-Teamers die er op dit moment werken. Een échte topwerkgever dus! Met een Baanrader kun je ervanuit gaan dat er tevreden mensen werken met véél werkplezier. Doe er je voordeel mee ;)

Wat is een baanrader? Deze werkgevers scoren allemaal minimaal een 8+ op:

  • Voelt alsof je onderdeel bent van een team
  • Prettige werkomgeving
  • Goede samenwerking met collega's
  • Je levert met je baan een zinvolle bijdrage
    👉 Meer lezen? Klik hier

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures die relevant zijn voor jou? Stel een vacature-alert in en ontvang altijd als eerste de nieuwste vacatures van Tempo-Team in jouw mailbox.

Maak een alert aan

De baanraders in Noord-Brabant

Lamb Weston/Meijer in Bergen op Zoom

Dikke patatten, dunne frites, wedges, chips, rösti en natuurlijk de wereldberoemde twister fries. Zie je een aardappelproduct in een schap van je supermarkt? Hele dikke kans dat het uit de fabriek van Lamb Weston/Meijer komt. Meewerken? In Bergen op Zoom kunnen ze altijd extra handen gebruiken. 
Bekijk hier de vacatures

Audax in Gilze

Lees jij wel eens een tijdschrift? Grote kans dat die wordt verpakt en vervoerd door Audax Logistiek in Gilze. Van Vriendin en Weekend tot de Hitkrant en HP/De Tijd: bij Audax zie je ze allemaal voorbij komen. En je wordt vanzelf fan, want iedere week krijg je een mooi pakket met tijdschriften mee! Zo ben jij altijd de eerste die weet welke tijdschriften en roddels er binnenkort in de winkels liggen! 
Bekijk hier de vacatures

Dorel Juvenile in Helmond

Autostoeltjes, kinderwagens. Ja, dan weet je het! Er is een baby op komst. Fantastisch! En dan ga je naar Dorel Juvenile. Maar Dorel Juvenile is ook de allerleukste werkplek van Nederland, dat is zeker! Wat het zo leuk maakt? Dorel Juvenile staat in het mega gezellige Helmond. Of zoals ze in Brabant wel eens zeggen: Kattegat.
Bekijk hier de vacatures

Hollister in Oud Gastel

Een baan waarbij je bezig bent met een levensreddend product. Een product dat voor veel mensen super belangrijk is, omdat zij het echt nodig hebben, namelijk stoma’s. En jij kan ervoor zorgen dat deze mensen dit product op tijd, netjes en zonder problemen ontvangen. Wil je ook het verschil maken in het leven van deze mensen?
Bekijk hier de vacatures

RIVM in Eindhoven

Best bijzonder, hé? Dat wij mensen eigenlijk ook gewoon dieren zijn? Toch rijden we bijna allemaal in stalen machines met een verbrandingsmotor naar ons werk toe en is onze levensverwachting afgelopen eeuwen verdubbeld. Keihard ontwikkeld, zou je kunnen zeggen! Dit is mede dankzij de toppers bij bedrijven zoals het RIVM. Deze helden van nu werken als onderzoekers, administratief medewerkers of vaccinatiedistributeurs. 
Bekijk hier de vacatures

Signify in Eindhoven

Een nieuwe carrière bij één van de meest bekende bedrijven in Eindhoven: Signify (Philips)! Iedereen kent het. De verlichting van Philips is namelijk wereldberoemd. En bij Signify ga jij hiermee werken! Een topproduct uit Eindhoven. De kans is mega groot dat de lamp op jouw bureau, de buitenverlichting bij de buren of zelfs de koplamp van die mooie auto afkomstig is uit het magazijn van Signify. Tof! 
Bekijk hier de vacatures

Daelmans in Oss

Bestaat er een Nederlandser product dan de stroopwafel? We zijn er beroemd mee in het buitenland en dat is natuurlijk volledig terecht! Want wie is er niet dol op? Bij Daelmans waren ze zó dol op stroopwafels, dat ze ze maar zelf zijn gaan maken. En hoe! Ze zijn inmiddels de grootste stroopwafelproducent ter wereld. 
Bekijk hier de vacatures

DB Schenker in Tilburg

Te land, ter zee en in de lucht. Wie kent het programma niet? Het is al een tijdje van de buis, maar bij DB Schenker gaat men gewoon door. Niet letterlijk natuurlijk, maar al hun transport gaat namelijk per vrachtwagen, trein, boot of vliegtuig de wereld over. Dat moet ook wel als je vanuit 130 landen wereldwijd transport levert. 
Bekijk hier de vacatures

Rijksschoonmaakorganisatie in Den Bosch

Halt! Jij gaat mee naar de gevangenis. Geen zorgen, hoor! Niet om zelf opgesloten te worden. Wel om je carrière te beginnen ;-). Rijksschoonmaakorganisatie neemt je mee naar gebouwen waar jij normaal niet zo snel binnenkomt. 
Bekijk hier de vacatures

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat staat voor een leefbare toekomst van Nederland. Wil jij graag dat je werk zowel jezelf als Nederland van A naar Beter brengt? Ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière of wil je graag starten met werken bij een innovatieve en energieke organisatie? Dan is werken bij Rijkswaterstaat echt iets voor jou. 
Bekijk hier de vacatures

Wat is Baanrader?

Eigenlijk gewoon een baan die je wordt aangeraden. Een aanbeveling, een advies. En niet van ons, maar van de uitzendkrachten die nú bij het bedrijf werken. Zij zijn namelijk zo tevreden over het bedrijf waar ze werken, dat ze deze een 8+ als score geven. Die 8+ die ze geven komt vanuit een vragenlijst die alle uitzendkrachten krijgen wanneer ze 5 weken werkzaam zijn bij het bedrijf. Dit zijn de 4 vragen waar het om gaat:  

  • Het Bedrijf waar ik werk, biedt een prettige werkomgeving
  • Mijn Teamleider en ik werken goed samen
  • Ik voel me onderdeel van een team bij de opdrachtgever waar ik werk
  • Ik heb het gevoel dat ik met deze baan een zinvolle bijdrage lever

Vind jij deze onderwerpen ook belangrijk in jouw baan? Maak dan gebruik van de (B)aanrader van jouw voorgangers.

Waarom is het er?

Eigenlijk. Heel. Simpel. Bij Tempo-Team staan onze uitzendkrachten centraal. Wij willen een lach op je gezicht zien. Wij gunnen jou namelijk werkplezier! Vanaf het moment dat jij je inschrijft, wanneer je naar een baan op zoek bent en die vindt, als je vervolgens aan het werk bent en ten slotte ook nog wanneer je opdracht eindigt! Al die momenten houden wij bij of jij plezier hebt en of we ergens op kunnen bijsturen. We gaan dan ook niet voor een 6je, maar willen een 8+ in tevredenheid zien.

Maar die data die kan natuurlijk niet alleen ons of de huidige medewerkers helpen, maar ook jou, als werkzoekende. Dit advies komt dan ook niet van ons, maar echt van de tevreden medewerkers. Zie je dus ergens Baanrader voorbij komen? Met een Baanrader kun je ervanuit gaan dat er tevreden mensen werken met véél werkplezier. Doe er je voordeel mee ;)

Hoe is de Baanrader opgebouwd?

Het begint allemaal met een mailtje van onze directeur: Werner Klaassen. Deze mail is gevuld met een tevredenheidsonderzoek. Scoor je het bedrijf, waar je als uitzendkracht werkt, op bovenstaande 4 vragen dan nemen we de resultaten mee. Deze vragen gaan puur over de tevredenheid over het bedrijf en is dus zonder beïnvloeding van Tempo-Team. Alle resultaten worden op een hoop gegooid, zodat deze anoniem zijn. Vervolgens wordt er een gemiddelde score berekend. Als deze score hoger is dan 8+ dan krijgt de werkgever de stempel Baanrader. Ow én er moet minimaal van 50 werkenden data zijn verzameld zodat de score betrouwbaar is.