Check alle Baanraders in Noord-Brabant! 🔥

Deze werkgevers zijn een AANRADER en scoren een 8+ op tevredenheid! Niet beoordeeld door ons, maar door de Tempo-Teamers die er op dit moment werken. Een échte topwerkgever dus! Met een Baanrader kun je ervanuit gaan dat er tevreden mensen werken met véél werkplezier. Doe er je voordeel mee ;)

Wat is een baanrader? Deze werkgevers scoren allemaal minimaal een 8+ op:

  • Voelt alsof je onderdeel bent van een team
  • Prettige werkomgeving
  • Goede samenwerking met collega's
  • Je levert met je baan een zinvolle bijdrage
    👉 Meer lezen? Klik hier

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures die relevant zijn voor jou? Stel een vacature-alert in en ontvang altijd als eerste de nieuwste vacatures van Tempo-Team in jouw mailbox.

Maak een alert aan

De baanraders in Noord-Brabant

AB InBev in Valkenswaard

De grootste bierbrouwerij ter wereld, dat is AB InBev. Dommelsch, Hertog Jan, Jupiler, Hoegaarden, Leffe en Beck’s: zomaar wat merken die zij in huis hebben. Klinkt goed, toch? En jij kan hier ook werken! Biertje? Baan?
Bekijk hier de vacatures

ABN AMRO Verzekeringen

Werken bij een jonge, ambitieuze verzekeraar die topproducten levert aan klanten van ABN AMRO? Dat is werken bij ABN AMRO Verzekeringen (AAV)! De dienstverlening is snel en betrouwbaar én JIJ maakt met jouw enthousiasme het verschil! ABN AMRO Verzekeringen is nu voor het derde jaar op rij door Het Erasmus Center voor Business Innovation tot de beste verzekeraar benoemd!  Do i need to say more?
Bekijk hier de vacatures

Belastingdienst

Werken bij de Belastingdienst betekent dat jij het wél leuker kan maken. Bij de Belastingdienst werk je samen met 30.000 collega’s aan de toekomst van Nederland. En dit gebeurt snel, dynamisch en innovatief. Binnen ieder vakgebied en functieniveau biedt de Belastingdienst werk dat bij jou past.
Bekijk hier de vacatures

BayWa r.e.

Zeg je BayWa r.e., dan zeg je GROEN! Nu mag jij raden welk product dit bedrijf verkoopt? We durven te wedden dat je ze vast een keer op een dak hebt zien liggen. Yes, het zijn zonnepanelen! Hoe vet is het om te werken voor een bedrijf wat zich inzet voor een groener Nederland? Jij kan deel uitmaken van dit mooie bedrijf. 
Bekijk hier de vacatures

Chateraise in Tilburg

Taart, taart en nog meer taart! Bij Chateraise vind je de allerlekkerste taarten. In Tilburg worden deze taarten in een super grote en moderne industriële bakkerij gemaakt. Voor de export naar Japan! Gaaf hè? Chateraise staat bekend om hun hoge kwaliteit. Ze doen er altijd graag een schepje bovenop. Echt de kers op de taart dus!
Bekijk hier de vacatures

Cloetta in Roosendaal

Een nachtje doorbrengen in een snoepfabriek. Ook jouw kinderdroom, toch? Bij Cloetta zijn dromen geen bedrog! Cloetta maakt je al jaren het leven zoet. De RedBand en King pepermunt op jouw boodschappenlijstje worden gemaakt door jouw nieuwe collega’s in Roosendaal en Sneek. Kom je ook meesnoepen? Van dat lekkere salaris bijvoorbeeld? Regelen we! 
Bekijk hier de vacatures

Daelmans in Oss

Bestaat er een Nederlandser product dan de stroopwafel? We zijn er beroemd mee in het buitenland en dat is natuurlijk volledig terecht! Want wie is er niet dol op? Bij Daelmans waren ze zó dol op stroopwafels, dat ze ze maar zelf zijn gaan maken. En hoe! Ze zijn inmiddels de grootste stroopwafelproducent ter wereld. 
Bekijk hier de vacatures

Dorel Juvenile in Helmond

Autostoeltjes, kinderwagens. Ja, dan weet je het! Er is een baby op komst. Fantastisch! En dan ga je naar Dorel Juvenile. Maar Dorel Juvenile is ook de allerleukste werkplek van Nederland, dat is zeker! Wat het zo leuk maakt? Dorel Juvenile staat in het mega gezellige Helmond. Of zoals ze in Brabant wel eens zeggen: Kattegat.
Bekijk hier de vacatures

DPD

DPD! Drie letters, maar dit is een MEGA bedrijf. Je ziet de busjes links en rechts op de weg. Of gewoon voor je voordeur. Ze zijn tot de nok toe gevuld met pakketten! Maar die busjes vullen zichzelf niet. Klaar voor een uitdaging? In het magazijn van DPD zit je goed. We geven je alvast een tip: je collega’s zijn echt top! Zij houden de sfeer er lekker in.
Bekijk hier de vacatures

Lamb Weston/Meijer in Bergen op Zoom

Dikke patatten, dunne frites, wedges, chips, rösti en natuurlijk de wereldberoemde twister fries. Zie je een aardappelproduct in een schap van je supermarkt? Hele dikke kans dat het uit de fabriek van Lamb Weston/Meijer komt. Meewerken? In Bergen op Zoom kunnen ze altijd extra handen gebruiken. 
Bekijk hier de vacatures

Homerr in Breda

Bij Homerr heb jij de volledige controle! Als klant bepaal jij waar en wanneer jij je pakket ophaalt. Er is altijd een Homerr punt bij jou in de buurt. Als medewerker heb jij de controle over jouw werktijden! Wil je parttime of fulltime aan de slag? Jij kiest. Homerr groeit met de dag. Daarom ben jij hier precies op het goede moment! 
Bekijk hier de vacatures

Marel in Boxmeer

Een werkgever van wereldformaat, dát is Marel. En bij Marel doen ze dingen net even anders. Ze werken namelijk iedere dag met veel plezier en toewijding aan duurzame oplossingen voor de voedselverwerkingsindustrie. Belangrijk werk dus! Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan een betere wereld? 
Bekijk hier de vacatures

Merba in Oosterhout

Vrije avond, check. Goede ligbank, check. Netflix, check. Chocolate Chip Cookies, nog niet? Dat is een klus voor Banketbakkerij Merba! Hier maken ze deze heerlijke koekjes. Je kent ze wel. Jij koopt ze namelijk gewoon in de supermarkt. Banketbakkerij Merba kan jouw hulp goed gebruiken. Die krijgen niet vanzelf zo'n heerlijke vulling. Of dat krokante laagje. Of die heerlijke chocolaatjes.
Bekijk hier de vacatures

Mola in Beugen

Een  hypermoderne fabriek waarbij werk gelijk staat aan genieten. En de ingrediënten? Samenwerken, familie en passie! Mola maakt de échte Nederlandse lekkernijen waar jij op vele feestjes vast van hebt zitten smullen 😉. Wat we bedoelen? De appelflap natuurlijk! Maar ze maken niet alleen appelflappen. Ze zijn ook een ster in het maken van croissants, frikandelbroodjes en vele andere top bladerdeeg producten.
Bekijk hier de vacatures

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden. Dat klinkt al mooi, toch? En dat is het ook! Als je alles wil weten over verzekeringen, hypotheken, pensioenen en leningen ben je hier op het juiste adres. Maar pas op: de kans is groot dat je niet meer weg wil 😉.
Bekijk hier de vacatures

Polytec in Roosendaal

Merken als Jaguar, Land Rover, Audi, Volkswagen en Mercedes onder één dak? Yep, daarvoor moet je bij Polytec zijn! Nou zoekt Polytec helaas geen coureurs die willen proefrijden, maar wel mensen die mee willen werken aan de productie van deze luxe wagens. Want jouw droomauto rijdt natuurlijk niet kant-en-klaar van de lopende band af. Meebouwen aan jouw droomauto bij Polytec?
Bekijk hier de vacatures

PostNL 

Ding-dong, pakketje! Gaat er een belletje rinkelen bij jou? Dat is niet zo gek, PostNL bezorgt meer dan 1,1 miljoen pakketten per dag. Dat is niet niks! Al deze pakketten moeten zo snel mogelijk naar de juiste voordeur. Daar heeft PostNL jou voor nodig.
Bekijk hier de vacatures

Rijksoverheid

De Rijksoverheid is een verzamelnaam voor Ministeries, Rijksdiensten en de Hoge Colleges van Staat. Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar weet jij ook wat werken voor deze afdelingen betekent? Nee? Klik snel op één van onze vacatures bij Rijksoverheid en ontdek wat werken voor Nederland voor jou betekent! 
Bekijk hier de vacatures

Samsung in Breda

Een nieuwe telefoon? Een TV? Een koelkast? Een stofzuiger? Een tablet dan? Samsung staat tot je dienst. Samsung is een van de grootste elektronicabedrijven ter wereld. Je kunt je wel voorstellen dat het een grote uitdaging is om elke dag de juiste producten op de juiste plek te krijgen. Want we hebben het hier niet alleen over onze 13 provincies. Nee, we hebben het hier over de hele wereld. Daar heeft Samsung jouw hulp bij nodig!
Bekijk hier de vacatures

Signify in Eindhoven

Een nieuwe carrière bij één van de meest bekende bedrijven in Eindhoven: Signify (Philips)! Iedereen kent het. De verlichting van Philips is namelijk wereldberoemd. En bij Signify ga jij hiermee werken! Een topproduct uit Eindhoven. De kans is mega groot dat de lamp op jouw bureau, de buitenverlichting bij de buren of zelfs de koplamp van die mooie auto afkomstig is uit het magazijn van Signify. Tof! 
Bekijk hier de vacatures

UPS

United Parcel Service. Dat klinkt al lekker sjiek, toch? En dat is het ook! UPS is namelijk de grootste én de oudste koeriersdienst ter wereld. Wow! Dát is nog eens een mooie werkgever om voor te werken. En wij maken dat graag mogelijk.
Bekijk hier de vacatures

Wat is Baanrader?

Eigenlijk gewoon een baan die je wordt aangeraden. Een aanbeveling, een advies. En niet van ons, maar van de uitzendkrachten die nú bij het bedrijf werken. Zij zijn namelijk zo tevreden over het bedrijf waar ze werken, dat ze deze een 8+ als score geven. Die 8+ die ze geven komt vanuit een vragenlijst die alle uitzendkrachten krijgen wanneer ze 5 weken werkzaam zijn bij het bedrijf. Dit zijn de 4 vragen waar het om gaat:  

  • Het Bedrijf waar ik werk, biedt een prettige werkomgeving
  • Mijn Teamleider en ik werken goed samen
  • Ik voel me onderdeel van een team bij de opdrachtgever waar ik werk
  • Ik heb het gevoel dat ik met deze baan een zinvolle bijdrage lever

Vind jij deze onderwerpen ook belangrijk in jouw baan? Maak dan gebruik van de (B)aanrader van jouw voorgangers.

Waarom is het er?

Eigenlijk. Heel. Simpel. Bij Tempo-Team staan onze uitzendkrachten centraal. Wij willen een lach op je gezicht zien. Wij gunnen jou namelijk werkplezier! Vanaf het moment dat jij je inschrijft, wanneer je naar een baan op zoek bent en die vindt, als je vervolgens aan het werk bent en ten slotte ook nog wanneer je opdracht eindigt! Al die momenten houden wij bij of jij plezier hebt en of we ergens op kunnen bijsturen. We gaan dan ook niet voor een 6je, maar willen een 8+ in tevredenheid zien.

Maar die data die kan natuurlijk niet alleen ons of de huidige medewerkers helpen, maar ook jou, als werkzoekende. Dit advies komt dan ook niet van ons, maar echt van de tevreden medewerkers. Zie je dus ergens Baanrader voorbij komen? Met een Baanrader kun je ervanuit gaan dat er tevreden mensen werken met véél werkplezier. Doe er je voordeel mee ;)

Hoe is de Baanrader opgebouwd?

Het begint allemaal met een mailtje van onze directeur: Werner Klaassen. Deze mail is gevuld met een tevredenheidsonderzoek. Scoor je het bedrijf, waar je als uitzendkracht werkt, op bovenstaande 4 vragen dan nemen we de resultaten mee. Deze vragen gaan puur over de tevredenheid over het bedrijf en is dus zonder beïnvloeding van Tempo-Team. Alle resultaten worden op een hoop gegooid, zodat deze anoniem zijn. Vervolgens wordt er een gemiddelde score berekend. Als deze score hoger is dan 8+ dan krijgt de werkgever de stempel Baanrader. Ow én er moet minimaal van 50 werkenden data zijn verzameld zodat de score betrouwbaar is.