Migratie en contractimplementatie bij DHL

De vraag van DHL over migratie en implementatie

Kan Tempo-Team zorgdragen voor een contractimplementatie in 6 weken op 5 verschillende locaties binnen 3 verschillende entiteiten van DHL in het land, inclusief het eventueel overnemen van 300 medewerkers? Onze bedrijfsprocessen mogen hier natuurlijk geen hinder van ondervinden, maar net zo belangrijk is dat de betalingen aan de flexkrachten en de facturatieprocessen vlekkeloos door blijven lopen.

Aanpak Tempo-Team

Wij stellen een landelijk projectteam op, onder leiding van een ervaren implementatiemanager, die zorgdraagt voor de lokale borging van de centrale afspraken. Heldere informatiesessies zorgen ervoor dat iedereen van DHL én Tempo-Team op de hoogte is van de contractafspraken en tijdsplanning.

In de beveiligde projectomgeving heeft elke intercedent en manager inzicht in de voortgang van de implementatie en de acties die als eerste opgepakt moeten worden en toegang tot alle relevante documentatie en hulpmiddelen.

‘Deze implementatie is soepel verlopen. Tempo-Team was zorgvuldig, accuraat en de communicatie was prima. De lijnen waren kort, op centraal en lokaal niveau. Ook de flexkrachten hebben geen hinder ervaren van de overgang. De bedrijfsvoering heeft zowel operationeel als administratief ongestoord doorgang kunnen vinden. Mijn complimenten!’ 

- Nathalie Maas, Landelijk flexmanager DHL, contractimplementatie, inclusief overname 297 flexkrachten

De flexkrachten worden op een persoonlijke wijze op de hoogte gesteld wat er de komende weken staat te gebeuren. Alle arbeidsinformatie wordt WAB-proof en AVG-proof centraal gedeeld en gecontroleerd door de implementatiemanager, waardoor onze nieuwe flexkrachten een vlekkeloze overgang ervaren. 

Resultaat: een vlekkeloze migratie

Deze aanpak zorgt voor een fijne start van onze dienstverlening bij DHL en een fijne start van 300 nieuwe Tempo-Teamers bij onze nieuwe klant! Dit blijkt uit een klantbeoordeling van een 9 en een gemiddelde beoordeling van de overgenomen flexkrachten van een 8,3!

Meer weten over doorstroom van personeel en samen kijken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel gewoon even of stuur een vacature in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur vacature in!