Kostenbesparing en efficiency besparen in het logistieke proces

De vraag van Stryker om de efficiency en kostenbesparing te vergroten

Stryker wil de efficiency vergroten en kosten besparen door het logistieke proces te centraliseren. En dan gaat het niet alleen om transport, maar ook om indirecte kosten zoals uitzenden. Stryker Venlo groeit hard. Hierdoor hebben de managers weinig tijd voor ‘extra’ zaken. Daarom helpt Tempo-Team bij de efficiency-slag.

Oplossing Tempo-Team

Met onze inhouse-vestiging verzorgt een dedicated accountteam de planning, tijdregistratie en de onboarding, inclusief verplichte trainingen. Zo ontzorgen wij Stryker en besparen we kosten. 

‘Met de switch naar Tempo-Team hebben we direct meer grip en inzicht gekregen op onze inleenbehoefte. Gezien de groei van ons bedrijf en de druk op de kosten zochten we een hands-on partner die altijd levert, ons ontzorgt en soms ook gewoon de waarheid vertelt. Die partner hebben we gevonden in Tempo-Team. En tegen een hands-on tarief.’

-Ted van den Berg, Manager Indirect Procurement Europe, Stryker

Resultaat: toegevoegde waarde in bedrijfsvoering

In de kwartaalevaluaties laten wij onder andere zien dat het binden, beoordelen, aandacht, doorgroei en motiveren van flexwerkers zorgt voor minder ongewenst verloop. Wat begon als kostenprogramma is nu toegevoegde waarde in de bedrijfsvoering van Stryker.

Meer weten over het binden van flexwerkers en samen kijken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel gewoon even of stuur een vacature in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur vacature in!