Werken bij BayWa r.e.

💸 Salaris van €13,75 per uur  l 💪 certificaten voor op je cv l 🎓 doorgroeimogelijkheden l 📍 Bergen op Zoom

Zeg je BayWa r.e., dan zeg je GROEN! Nu mag jij raden welk product dit bedrijf verkoopt? We durven te wedden dat je ze vast een keer op een dak hebt zien liggen. Yes, het zijn zonnepanelen! Hoe vet is het om te werken voor een bedrijf dat zich inzet voor een groener Nederland? Jij kan deel uitmaken van dit mooie bedrijf. Ze zorgen niet alleen goed voor Nederland maar ook voor jou! Vind jij je persoonlijke ontwikkeling belangrijk en zie jij die maandelijkse lunches, borrels of uitjes wel zitten? Bekijk snel de vacatures. Ze zijn op zoek naar jou

Vacatures BayWa.re

Arbeidsvoorwaarden BayWa r.e.

Ben je een beetje opgewarmd? Er is nog meer! BayWa r.e. heeft namelijk hele fijne arbeidsvoorwaarden. We zetten ze voor je op een rijtje:

 • Een salaris van €13,75 bruto per uur 💸
 • Een welverdiende 25 vakantie dagen. Enne, moet je eens een keer eerder weg dan is dat ook geen probleem. 
 • Reiskostenvergoeding.
 • Verschillende certificaten die jij op je CV erbij kan zetten: reachtruck, heftruck, EPT of BHV.
 • Doorgroeimogelijkheden. Dit staat vanaf dag één op de planning.
 • Eén keer in de maand een verzorgde lunch, borrel of uitje. Hoe leuk?!

Vacatures BayWa.re Vacatures in je mail!

Lees meer over:

 

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom werken bij BayWa r.e.

Werken bij BayWe r.e. betekent inhoudelijk een mooie baan, een goede werk-privé balans en volop leren en groeien wanneer jij wil! Lees er snel meer over. 

💪Inhoud van de  baan
Groen, groener, groenst! ✅ Heel Nederland groen, dat is waar BayWa r.e. voor staat. Jij kan samen met jouw collega’s een steentje bijdragen. Of we kunnen beter zeggen: jij kan hier samen met jouw collega’s stralen als de zon. Jij en je collega's gaan dagelijks aan de slag in het distributiecentrum. Jij maakt de zonnepanelen verzendklaar. In een gezellig team van 25 mannen en vrouwen vliegt de dag zo voorbij! 

🙏Balans
Groen bedrijf, een KEI (jup, BayWa r.e. ligt in Brabant) gezellig team én werken aan je eigen ontwikkeling. Een perfecte combinatie waardoor de dagen zo voorbij vliegen. Jij zorgt elke dag voor de wereld en BayWe r.e. zorgt elke dag voor jou. En leuke uitjes? ZAT! Bij BayWe r.e. voel jij je thuis. 

🎓Groei
BayWa r.e. vinden ze het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Ze zorgen ervoor dat jouw werk niet saai wordt. Elke dag fluitend naar je werk. Dat is de bedoeling. Hoe ze dit doen? Ja kan bij dit bedrijf verschillende cursussen volgen. Wat dacht je van reachtruck, heftruck, EPT en BHV certificaat?! Yes, stop die maar ik je zak. Voor je het weet ben jij niet alleen aan het inpakken maar cross je ook met de heftruck door het magazijn.

Vacatures BayWa.re

Veelgestelde vragen over werken bij BayWa r.e.

 • Kan je fulltime of parttime werken bij BayWa r.e.?

  De Zonnepanelen van BayWa r.e. gaan als een raket op de markt🚀Daarom werk je niet in een dagdienst maar in een twee ploegensysteem. De diensten zijn van 06:00 tot 14:30 en van 11:45 tot 20:00. Wacht effe… dus je bent vroeg in de middag klaar of werkt tot in de avond zonder je hele avond kwijt te zijn. Dat klopt. Hebben we je ook al verteld dat je in het weekend vrij bent? Yessss! Begin maar alvast aan die weekendplannen. Wat BayWa r.e. van jouw vraagt is dat jij fulltime beschikbaar bent. Is dat alles? Ja, dat is alles. 

   

 • Wat is het salaris bij BayWa r.e.?

  Start je bij BayWe r.e. dan krijg je een super lekker salaris van €13,75 bruto per uur! 💸

 • Wat zijn veelvoorkomende vacatures bij BayWa r.e.?

  Je hebt bij BayWa r.e. lekker veel keuze. Er zijn namelijk een aantal functies waar je uit kan kiezen. En het mooie is: doorgroeien is hier de normaalste zaak van de wereld. Start jij vandaag als orderpicker? Voor je het weet ben jij over een paar maanden reachtruckchauffeur. Goed bezig!

  Allround magazijnmedewerker

  Is het Max Verstappen? Of toch Valentino Rossi? Nee joh, jij bent het! Alleen dan op de EPT, heftruck of de reachtruck. Nog geen diploma's? Straks wel! Deze haal je namelijk gewoon bij BayWa r.e. Ze vinden het namelijk belangrijk dat jij je werk optimaal kan uitvoeren. Wat ga je precies doen? Jij zet alle inkomende producten weg. Ook zorg jij voor het laden en lossen van de vrachtwagens. Jij bent een onmisbaar paneel in het magazijn. Zonder jou, geen energie!

   

   

   

 • Waar kan ik werken bij BayWa r.e.?

  BayWa r.e. vind je in Bergen op Zoom! Gelegen tussen de groene velden en naast het prachtige Zoommeer. Hier adem je innovatie en duurzaamheid! En het is ook nog eens goed te bereiken met zowel de auto als het ov. Met de auto? Snelweg A4 brengt je rechtstreeks naar onze voordeur waar je de auto lekker parkeert. Liever met het OV? Trein naar Bergen op Zoom Station, dan een korte rit met bus en hoppa, je bent er al!

 • Heb ik een diploma nodig om bij BayWa r.e. te werken?

  Om bij BayWe r.e. te werken heb je geen diploma nodig. Wil jij aan de slag als magazijnmedewerker? Super leuk! Voor deze functie wordt er wel gevraagd naar een EPT en/of reachtruckcertificaat en/of heftruckcertificaat. Heb je er wel ervaring mee maar heb je geen of een verlopen certificaat? Wij helpen je! Je kan gewoon via ons het certificaat halen.