Werken bij NA-KD

Hallå! Welkom bij Logent in Duiven. Hallå is trouwens hallo in het Zweeds 😉 Dit Zweedse bedrijf is voor het eerst in Nederland en gaat hier aan de slag met modemerk NA-KD. Ik durf te wedden dat je wel eens van dit merk hebt gehoord! En jij kunt vanaf juli als orderpicker in deze mode walhalla aan de slag!  Wil je meer weten? Lees dan snel verder of stuur een mail naar logent@tempo-team.nl.

Alle vacatures bij NA-KD

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom werken bij NA-KD

Vanaf juli ga je aan de slag bij NA-KD. Benieuwd wat NA-KD jou te bieden heeft? Kijk maar:

🙏Balans    
Zet die zonnebril maar op 😎 Bij NA-KD geniet je in de pauzes van de zon in de grote kantine met een dakterras. Bij NA-KD staat jouw werkplezier bovenaan. Naast hard werken is er ook tijd voor plezier. Zo komen die voetjes tijdens het werk lekker los met een muziekje op de achtergrond. Met de diensten van 8 tot 5 heb je genoeg tijd om na het werk wat leuks te doen. Zo, jouw werk en privé helemaal in balans! 

💪Inhoud van de baan                
Als orderpicker hoef je je niet te vervelen! De ene keer loop je door het hele magazijn om alle artikelen te verzamelen. De andere keer zet jij je spierballen in om vrachtwagens te laden en te lossen. Maar dat is niet alles, want jij bent ook een ster in het ompakken, labelen en stickeren! 

🎓Groei                    
Bij NA-KD kom je in een nieuw team waar veel mogelijk is. Samen werken we aan jouw groei! In het magazijn zijn genoeg doorgroeimogelijkheden. Ben je klaar voor de volgende stap, dan kun je doorgroeien naar orderpicker plus of teamleider.

Arbeidsvoorwaarden

Werken in het spiksplinternieuwe magazijn van NA-KD betekent niet alleen heel veel werkplezier. Ook ontvang je goede arbeidsvoorwaarden! Wij zetten ze voor je op een rijtje:    

  • Een lekker salaris 
  • Doorgroeien naar bijvoorbeeld orderpicker plus of teamleider                
  • Elke week je salaris op je rekening!                            
  • Goed bereikbaar met OV en auto    
  • Pauze in de zon op het privé dakterras!                        

Veel voorkomende functies

Wil je graag aan de slag bij NA-KD? Er is altijd wel een vacature beschikbaar die bij jou past! Benieuwd naar de functies? Neem snel een kijkje hieronder!

Orderpicker     

Als orderpicker ben jij niet te missen! Zonder jou geen pakketjes. Je begint je shift met een lekker bakje koffie of thee met jouw collega's. Zodra er een besteld binnen komt, loop jij het magazijn rond om de bestelling te verzamelen. Broeken, truien, schoenen en tassen. Jij stopt ze in jouw bak. Terwijl je de artikelen ompakt, bestickert en labelt, zing je mee met je favoriete nummer op de radio. Order klaar✔️, nu nog naar de klant. Samen met jouw collega’s laadt en los je de vrachtwagen. Zo jouw werk zit erop 🙌. De bestelling is compleet en binnen no-time de deur uit. Heb je het proces helemaal onder de knie? Groei door naar orderpicker plus!

Orderpicker plus              

In het sterrenteam van het magazijn ben jij de aanvoerder! Jij inspireert en motiveert je collega’s om de streefcijfers te halen. Zoals bij een echte wedstrijd doe je dit tijdens de dagelijkse opstart.  Na de opstartvergadering loop je heel het magazijn rond om artikelen te verzamelen. Het magazijn kent voor jou geen onbekend hoekje! Met het laden en lossen van de vrachtwagen kun je je sportschool abonnement gedag zeggen 👋  Laat die spierballen maar zien! Heb je de smaak he-le-maal te pakken?  Dan groei jij doornaar teamleider! 

Werken bij NA-KD: Fulltime, parttime, bijbaan of vakantiebaan  

Ben je student, heb je een andere baan of wil je gewoon extra centen verdienen? Bij NA-KD is het ook mogelijk om parttime te werken! Je geeft makkelijk je beschikbaarheid door. Ook in de vakantie verdien je extra bij. Fulltime of liever parttime werken? Het kan allemaal! Geef je beschikbaarheid aan ons door en wij zorgen dat je aan de slag kan! Bij NA-KD werk je vanaf eind augustus in twee ploegen. Je werkt van 06:00 tot 14:00 en van 14:00 tot 22:00.

Werken bij NA-KD in Duiven

Gloedjenieuw in Nederland vanuit Zweden! Logent! Bij Logent in Duiven worden elke dag duizenden pakketjes voor het modemerk NA-KD verstuurd. Woon je in Arnhem, Doetinchem, Nijmegen of ergens tussenin? Dan ben je met de auto binnen 30 minuten in Duiven! Ook met het OV is het pand van Logent goed bereikbaar! Ga jij binnenkort aan de slag in het spiksplinternieuwe magazijn van NA-KD in Duiven? 

 

Alle vacatures bij NA-KD