Werving en Selectie Den Haag

Tempo-Team is hét wervings- en selectiebureau in Den Haag en omgeving voor verschillende bedrijven die kiezen voor gemak en het besparen van tijd en geld. Het vinden van de juiste kandidaat voor je vacature kost veel tijd en die tijd kun je ook besteden aan andere zaken binnen jouw bedrijf. Gaan wij binnenkort ook voor jou op zoek naar nieuw personeel?

Over Werving en Selectie

Bij Werving en Selectie neemt Tempo-Team het volledige werving en selectieproces over. De kandidaat komt direct op contract bij jouw organisatie, jij betaalt ons een eenmalige fee. Daarbij letten we erop dat kandidaten klantgericht, betrouwbaar en deskundig zijn. Wij garanderen een succesvolle match. Zo niet: geld terug. Vraag vrijblijvend een offerte aan of geef direct je vaste vacature aan ons door.

De bedrijven die ons inschakelen voor Werving en Selectie, kiezen voor gemak en een ervaren team voor Werving en Selectie. Drie voordelen van Werving en Selectie via Tempo-Team:

  1. Geen match? Geld terug
  2. Bespaar tijd
  3. Geld besparen

We werven in alle sectoren

Ook in Den Haag is werving en selectie via Tempo-Team breed inzetbaar. We hebben ervaring met alle sectoren, branches en soorten functies. Naast hospitality, techniek, zorg, sales en logistiek zijn we ook actief in alle andere sectoren.

Heb je vragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Tempo-Team op het gebied van Werving en Selectie in Den Haag biedt? Of wil je kennismaken met één van onze intercedenten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of deel meteen je vaste vacature met ons. Liever telefonisch contact? Bel dan onze Vaste Lijn op 0800-0614.