Werving en selectie Den Haag

Tempo-Team is hét wervings- en selectiebureau in Den Haag en omgeving voor verschillende bedrijven die kiezen voor gemak en het besparen van tijd en geld. Het vinden van de juiste kandidaat voor uw vacature kost veel tijd en die tijd kunt u ook besteden aan andere zaken binnen uw bedrijf. Gaan wij binnenkort ook voor u op zoek naar nieuw personeel?

Nieuw personeel vinden in Den Haag

In Den Haag wonen talloze professionals en daar zit ongetwijfeld ook de perfecte kandidaat voor uw bedrijf tussen. Dankzij alle kanalen die wij benutten bereiken we uw potentiële nieuwe medewerker veel sneller. Bovendien hoeft u geen rekening meer te houden met tijdrovende en kostbare sollicitatieprocedures, want die nemen wij voor onze rekening. We stellen de beste kandidaten aan u voor na een grondige voorselectie.

De voordelen van werving en selectie

  • Geen stapels brieven en cv’s doorlezen
  • Alleen gesprekken met potentiële kandidaten
  • Geen advertentiekosten en andere wervingskosten
  • No cure, no pay

Een match voor uw bedrijf

Naast kennis en ervaring is ook de persoonlijkheid van uw nieuwe medewerker van cruciaal belang. We kijken daarom verder dan competenties en ervaring. Ons doel is om iemand te vinden die matcht met de functie en uw bedrijf.

We werven in alle sectoren

Ook in Den Haag is werving en selectie via Tempo-Team breed inzetbaar. We hebben ervaring met alle sectoren, branches en soorten functies. Naast ICT, techniek, zorg, sales en logistiek zijn we ook actief in alle andere sectoren. Ook die van uw bedrijf dus. Wij vinden de beste man of vrouw voor uw vacature!

Heeft u vragen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Tempo-Team op het gebied van werving en selectie in Den Haag biedt? Of wilt u graag vrijblijvend kennismaken met één van onze intercedenten? Neem contact op met een van de vestigingen in Den Haag, we helpen u graag verder.