Werving en selectie logistiek personeel

De juiste mensen voor transport en logistiek

Voor bedrijven in de logistieke sector levert werving en selectie uitbesteden tijdwinst op. Dat is gunstig, want tijd is een belangrijke factor in de logistieke sector. Werving en selectie door Tempo-Team betekent dat wij u een hoop werk uit handen nemen. De tijd die u overhoudt, besteedt u vast liever aan andere zaken!

De juiste logistieke toppers voor uw bedrijf

Als wij aan werving en selectie voor logistiek personeel denken, dan zoeken we naar ervaren logistiek personeel met oog voor detail. Tempo-Team heeft veel kanalen via welke we logistieke toppers bereiken. Zo vinden we de medewerker die past bij uw vacature en bedrijf. Dankzij onze ervaring en middelen vinden we altijd een goede match voor logistieke bedrijven zoals dat van u.

Werving en selectie via Tempo-Team in het kort

  • Wij vinden logistiek personeel dat bij u past
  • U bespaart op wervings-, advertentiekosten en meer
  • U bespaart tijd, wij selecteren potentiële nieuwe medewerkers voor u
  • No cure, no pay, u betaalt onze fee alleen bij geslaagde bemiddeling

Sneller nieuw logistiek personeel

Werving en selectie van logistiek personeel scheelt u enorm veel tijd. Wij gaan voor u op zoek, nemen alle sollicitaties door en doen kennismakingsgesprekken. Als we een match hebben, stellen we u de kandidaat voor. Ondertussen heeft u dankzij de werving en selectie van Tempo-Team tijd om te ondernemen.

Gaan wij voor u aan de slag?

Tempo-Team staat voor u klaar als het op werving en selectie van vast en tijdelijk personeel aankomt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt voor een afspraak, dan beantwoorden we al uw vragen.