Werving en selectie in Limburg: van Maastricht tot Venlo

Op zoek naar een Limburgse topper in vast dienstverband? Via werving en selectie vanuit onze 8 vestigingen in Limburg hebben we snel de juiste kandidaat paraat! En dat is héél voordelig voor jou! Een sollicitatieprocedure duurt gemiddeld 42 uur, dus als je ons het laat regelen, kan jij lekker een week op vakantie 😉 Deal? 

En geen match? Dan krijg je je geld terug. Aan de slag dus!

Stuur meteen je vacature in!

Waar werven en selecteren we zoal voor in Limburg?

In en rondom Maastricht en Limburg doen we héél veel verschillende soorten werkzaamheden in veel vakgebieden. We werven in elk vakgebied, dus bijvoorbeeld ook in de marketing of IT, maar momenteel doen we dat vooral veel voor de:

 • Logistiek;
 • Techniek;
 • Klantcontact;
 • Tankstations;
 • Verpakkingsindustrie;
 • Keramische bouwindustrie;
 • Gezondheidszorg. 

Onze kandidaten werken in Limburg vooral als logistiek manager en -teamleider, klantcontact- en tankstationmedewerker, basisarts en begeleider. We werven en selecteren zoals gezegd in alle vakgebieden: welke rol heb jij voor onze toppers openstaan?

Wervings- en selectieproces in Limburg

Hoe het wervings-en selectieproces bij Tempo-Team werkt? In 4 simpele stappen:

 1. Wie is jouw droomkandidaat? Wat zijn jouw wensen en eisen? Moet-ie een ster zijn in pingpong, van vlaaien houden, alles van asperges weten of in Venray wonen? Geef het aan! Dan schrijven wij op basis daarvan een passende vacaturetekst; 
 2. Verspreiden maar! De vacature moet gezien worden. Wij delen ‘m onder andere voor je op de top 10 jobboards in regio Limburg; 
 3. Selecteren. Wil je een voorselectie? Regelen we voor je! We doen referentiechecks en we gaan wat gesprekken voeren. Zo blijven er minimaal 2 pareltjes over;
 4. Is het een match? Yes! Wij helpen je bij het opstellen van de contracten, helpen je nieuwe collega op weg én houden aan het eind van de eerste week een evaluatiegesprek om te kijken hoe het gaat. Geen match? Dan krijg je je geld terug.  

Dit kost werving en selectie 

Je betaalt eenmalig een werving en selectie fee op het moment dat je iemand aanneemt. Geen maandelijkse kosten dus, alleen één duidelijk bedrag. En alleen als je iemand daadwerkelijk aanneemt: anders betaal je helemaal niets! 

De hoogte van de fee? Deze wordt berekend aan de hand van een percentage van het bruto, fulltime jaarsalaris inclusief vakantiegeld. Het percentage verschilt per functie en het contract, maar ligt meestal rond de 25% van het bruto, fulltime jaarsalaris + vakantiegeld. 

👉 Lees hier meer over de kosten van werving en selectie

Wie maakten eerder gebruik van recruitment in Limburg?

Op het moment werken we in Limburg op het gebied van werving en selectie veel samen met topwerkgevers als: 

 • H&M
 • Westrock
 • Servauto
 • Anticimex
 • Teleperformance
 • Arbo dienstverlening

Direct aan de slag met w&s?

Kom maar door met je vacature! Vul het formulier hieronder in of neem direct contact met op met één van onze lokale vestigingen (onder het formulier).

field_label

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Tempo-Team gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement.

  Deze toppers staan voor je klaar in Limburg!

  In Limburg hebben we 8 vestigingen, verspreid tussen Venray en Maastricht! We zitten dus overal. Check snel welke het dichtste bij jou in de buurt zit en we starten vandaag nog met werven! Geef onze toppers op kantoor een belletje als je werving en selectie nodig hebt. Ze helpen je met plezier verder. Haije!