7 Ideeën voor een actief personeels- of teamuitje

Yes, let’s get this party started! Jij mag hét bedrijfsuitje organiseren. Leuk! Nu nog iets bedenken zodat het echt onvergetelijk wordt voor je collega’s (en jezelf natuurlijk). Helpen wij je bij, met een paar originele tips. Wedden dat het leuker wordt dan een avondje bowlen?

#1 Wij Houden van Holland

Doe met je collega’s mee aan jullie eigen tv-show!  Wij houden van Holland is natuurlijk een knipoog naar de fantastische spelshow van Linda de Mol. Meezingers, spelletjes, quizvragen, oranje shirts, schmink en een vrolijke quizmaster. Kan niet misgaan toch?

Kosten: € 29,50 per persoon
Duur: 5 uur

#2 Wie is de Rat?

Niet de mol, maar de rat. Wel hetzelfde idee. Wie van jouw collega’s saboteert de boel? In meerdere teams gaat jouw bedrijf op zoek naar de rat. De winnaar krijgt een trofee mee naar huis. Of naar werk. Zo weten je collega’s nog lang wie de slimste van de afdeling is!

Kosten: € 29,50 per persoon
Duur: 5 uur

#3 GPS Safari

Gas erop! Je hoeft geen tv-programma na te spelen. Wie liever stoerdere dingen doet met zijn team, gaat op safari. Zonder begeleiding in een landrover crossen door de bossen op de Veluwe of scheur door de Veerplas in Haarlem. Het enige wat je bij je hebt is een GPS. Op avontuur!

Kosten: € 51,95 per persoon
Duur: 3 uur

#4 Virtual Reality op de werkvloer

Vanaf je bureaustoel vuurballen uit je hand schieten, van je collega’s zombies maken of een verfrissende duik nemen in een koraalrif? Met virtual reality kan het allemaal! Voor als je eens wat anders wilt dan normaal. Over de kop gaan in een achtbaan bijvoorbeeld.

Kosten: € 21,50 per persoon
Duur: 1,5 uur

#5 The Hunt

Ga op boevenjacht met je collega’s! In de stad verstopt zich een treinrover. Vind hem terug! Aan de hand van vragen, opdrachten en samenwerking moet dit lukken. Bij geen enkel ander bedrijfsuitje wordt er zoveel gevraagd van jou en collega’s. Zet hem op!

Prijs: € 34,50 per persoon
Duur: 5 uur

#6 Expeditie Robinson

HET BESTAAT! Expeditie Robinson met je collega’s. Alleen met een goede samenwerking en de juiste tactiek win je. Ga sloepvaren, vlotten bouwen, vuur maken en kokosnoten schieten. Dit uitje kan niet mislukken! Hadden we al verteld dat je afsluit met een BBQ?

Prijs: € 89,50 per persoon (excl. BTW)
Duur: 6,5 uur

#7 All-in Feestavond

Partytime! Sluit de perfecte dag met je collega’s af met een feestavond. Dansen, swingen, eten en… drinken natuurlijk! De DJ draait alles wat bekend is: Top 40, Dance, 80's & 90's, Golden Oldies, Nederlandstalig en meezingmuziek. Niks mis mee toch?

Kosten: € 27,95 per persoon
Duur: 5 uur

Op zoek naar een nieuwe job?

Wil je jouw leven flexibel kunnen indelen? Of zoek je juist naar vastigheid? Zoek je parttime werk of wil je liever fulltime werken? Vind dan via Tempo-Team jouw ideale baan.