Horeca en hospitality: bekijk ons driegangenmenu

Plop! Niks zo lekker als een drankje na een avond knallen in de horeca. Want knallen hoort erbij op drukke feesten en partijen. En wij proosten aan het eind van de dag graag met je op een geslaagde avond. Dat kan alleen met het juiste personeel. En laten wij dat nou net hebben.

Jij wilt gastvrij personeel? Tempo-Team is al al dertig jaar marktleider in de cateringbranche. Wij weten, net als onze mensen, hoe je uitmuntende service verleend. Wij kennen de horeca-wereld als geen ander en daarom bieden we jou ons speciale driegangen menu aan.

Zoals je weet: je regelt alles met één vast contactpersoon van Tempo-Team. Handig en makkelijk. Zo houd je altijd controle, hoe groot je project of aanvraag ook is.

De reservering

We beginnen de avond met het maken van een reservering. Wij leveren namelijk graag jouw perfecte personeel. Hoeveel mensen heb je nodig? Genoeg voor een grote partij of juist alleen een sommelier voor een exclusieve avond?

Het voorgerecht

Vergeten te reserveren, en toch zin in een voorgerecht? No problemo! We serveren altijd onze 18-uurs bereikbaarheid. Hierdoor kan je altijd, dus ook op zon- en feestdagen nog op het laatste moment om extra handen vragen. Serveer dat voorgerecht maar uit.

Het hoofdgerecht

Als hoofdgerecht brengen we geschoold horecapersoneel. Iedereen bij ons heeft een gedegen opleiding gevolgd aan een hotelschool en krijgt bij ons strakke begeleiding. Al onze professionals volgen namelijk het speciale ‘Talent Ontwikkel Programma voor Hospitality’.

Het dessert

Samen verzorgen we de perfecte avond! Als kers op de taart bieden wij niet alleen cateringsmedewerkers, koks en managers aan, maar ook receptionisten en schoonmakers. Alles om de avond compleet te maken.

De rekening

Ook de rekening kunnen we voor je regelen. Je kan ervoor kiezen om je eigen personeel door Tempo-Team te laten verlonen via onze dienst Payrolling. Scheelt je een hoop gedoe en kan jij lekker nagenieten van de avond.

Gastvrijheidsonderzoek

Wij hebben een speciaal gastvrijheidsonderzoek voor je opgesteld. Gastvrije organisaties zijn succesvoller, dus maak hier gebruik van.