Horeca personeel gezocht? Wij helpen je aan de beste horeca- en catering medewerkers!

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van blije gasten die genieten van de lekkerste drankjes en de heerlijkste gerechten? Met het juiste horeca personeel kun je voor je gast net dat beetje extra verschil maken tussen een goede ervaring en een super ervaring. En die mensen, die hebben wij voor je!

Plaats direct je vacature Neem contact op  

Op deze pagina lees je:

Horeca personeel: deze toppers kunnen we voor je verzorgen!

Het ene horecabedrijf is het andere niet, dat snappen we heel goed! We denken dan ook altijd graag met je mee wanneer je op zoek bent naar medewerkers met bepaalde skills of ervaring. In de basis kun je bij ons terecht voor maarliefst acht profielen:

 • Horeca medewerker
  Zoek je iemand die moeiteloos met een dienblad kan lopen, de perfecte biertjes tapt en de lekkerste borrels verzorgd? Die hebben we! Onze horeca medewerkers volgen namelijk allemaal een basistraining voordat ze bij je aan de slag gaan.

 • Catering medewerker
  Helpen in de keuken, vitrines vullen, zorgen dat gasten kunnen afrekenen, ervoor zorgen dat alle lekkernijen er netjes en representatief bij staan en achteraf schoonmaken. Een greep uit de werkzaamheden van een catering medewerker. Wij zorgen ervoor dat een catering medewerker altijd HACCP-gecertificeerd is.

 • Zelfstandig Werkend Kok
  Kok gezocht? Een Zelfstandig Werkend Kok bereidt zonder begeleiding gerechten volgens receptuur en is onder andere verantwoordelijk voor de voorraden.

 • Hulpkok
  Extra handjes is altijd fijn! Een hulpkok doet voorbereidend werk voor de Chef of Zelfstandig Werkend Kok. Een mooie manier om het kookproces te versnellen!

 • Keukenhulp
  Wil je het proces nog meer versnellen! Een keukenhulp ondersteunt de hulpkok en Zelfstandig Werkend Kok. Zo helpt de keukenhulp bij het snijden en wassen van producten en bij het schoonhouden van de keuken.

 • Afwasser
  Schoon servies is wel zo handig! Een afwasser is daarom echt een aanrader in elke keuken.

 • Barista
  Zoek je iemand die de heerlijkste koffies, espresso’s, cappuccino's, lungo’s en americano’s maakt? Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een barista! Wist je dat we mensen ook opleiden tot barista?

 • Horeca manager
  Een horeca manager zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Van de planning, bestellingen tot het aansturen van het team, een horeca manager fixt het!

Deze horeca- en catering bedrijven kiezen ook voor onze talenten

Onze diensten: Uitzenden, Werving & Selectie en Poolmanagement

We kunnen je op verschillende manieren helpen aan de juiste medewerkers en houden daarbij rekening met jouw behoeftes. Heb je bijvoorbeeld naast je vaste horeca toppers  een flexibele schil nodig voor seizoenspieken, ziekte of vakanties? Geen probleem! Met behulp van Tempo-Team Uitzenden kun je horeca- en catering flexwerkers met een flexibel arbeidscontract via ons inhuren.

Zoek je geen tijdelijke medewerkers maar vaste medewerkers? Ook dat kunnen we voor je regelen! Met behulp van onze Werving & Selectie procedures en met ruim 50 jaar ervaring vinden we binnen no-time de juiste kandidaat voor jouw vacature! Hoe we dat doen? Op onze Werving & Selectie pagina lees je er alles over!

Is jouw bedrijf seizoensgebonden of heb je te maken met hele grote op- en afschalingen gedurende het jaar? Dan kan Poolmanagement zomaar dé perfecte oplossing zijn voor jou! Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Lees hier alles over Poolmanagement!

Ons horeca personeel en hun ontwikkeling

Bij Tempo-Team geloven we in de ontwikkeling van onze talenten. We halen graag het beste uit onze talenten naar boven en bieden daarom volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Voordat één van onze talenten bij jou aan de slag gaat, staan er een aantal basistraining op de planning. Via een online training leren ze alles over de HACCP-richtlijnen zodat de gezondheid en veiligheid van medewerkers en klanten goed gewaarborgd blijft. Deze wordt afgesloten met een toets.

Daarnaast volgen ze een basistraining waarin ze onder andere leren lopen met drie borden en een dienblad. Daarnaast leren ze alles over de vaktaal en over hoe ze om moeten gaan met de gasten.

Gedurende hun loopbaan bieden we meerdere praktijkopleidingen aan waardoor onze talenten zich kunnen blijven ontwikkelen. Denk aan kookworkshops, barista trainingen en bediening workshops. Daarnaast bieden we ook altijd een brede variatie aan gratis online trainingen aan.

Dit zeggen onze klanten..

Regelmatig vragen we hoe onze huidige klanten onze samenwerking ervaren. Zo kunnen we reflecteren, bijsturen en onze dienstverleningen verbeteren! Hieronder delen een aantal klanten hun ervaringen over de samenwerking met Tempo-Team.

Tempo-Team Hospitality

De horeca is een bijzondere branche, dat vinden we bij Tempo-Team ook! Wij hebben een volledige focus op het vinden van gastvrije en vakkundig medewerkers die dolgraag in de horeca of catering aan de slag willen. Top toch?!

Bij Tempo-Team koppelen we het crème de la crème van horecatalenten aan de leukste horecabedrijven. We duiken vol in deze levendige sector, hebben volledige focus en weten zo altijd de perfecte match te maken. Dankzij ons uitgebreide netwerk en gestroomlijnde systemen serveren we enkel kwaliteit - en nemen we jou zorg uit handen. Wanneer je ervoor kiest om samen te werken met Tempo-Team, kies je voor kwaliteit en ontzorging.

Neem contact op