Bedankt! We hebben jouw aanvraag binnen! ✔️

Wij gaan direct voor je aan de slag en nemen snel contact met je op om de vacature met jou door te spreken. 💰 Prijskaartje? Je betaalt pas per gewerkt uur en we zijn niet van de onverwachte kosten achteraf.

❓ Tussentijds vragen? Check de veelgestelde vragen of stel ze persoonlijk! Onze klantconsultant Anne helpt je graag! 👇

Anne Maas

Klantconsultant Tempo-Team

Maak een strategische personeelsplanning met Youplan!📅

Wil jij ook altijd en overal je personeelsplanning gemakkelijk kunnen aanpassen? Wij hebben de oplossing! Met de planningstool Youplan regel je je personeelsplanning namelijk op een makkelijke, effectieve en flexibele manier. Met één druk op de knop kun jij via je laptop of mobiel alles fixen voor je personeelsplanning.

FAQ: meestgestelde vragen over het vinden van personeel

 • Is het plaatsen van een vacature gratis?

  Ja, een vacature plaatsen is gratis en vrijblijvend! Je betaalt pas voor de gewerkte uren als een Tempo-Team-topper bij jou aan de slag gaat. Vind je geen geschikte kandidaat? Dan betaal je ook niks! Wil je het eerst zelf proberen? Begrijpen we! Lees hier onze tips 🧐

 • Wat kost personeel via Tempo-Team?

  De kosten verschillen natuurlijk per functie en opdracht, maar… zodra je de vacature aan ons doorgeeft nemen wij contact met je op en bespreken we het tarief. Zo heb je geen verrassingen achteraf, je weet namelijk direct waar je aan toe bent. Je betaalt pas voor de gewerkte uren als een Tempo-Team-topper bij jou aan de slag gaat. Dus geen onverwachte kosten achteraf!

 • Voor welke duur  kan ik personeel inhuren?

  Die vraag moeten wij eigenlijk aan jou stellen. 😉 Alles is mogelijk! Onze Tempo-Team-toppers staan voor je klaar. Voor één dienst, 2 maanden of 5,5 jaar? Zolang je maar wilt! En bevalt de topper zó goed? Dan kunnen we in gesprek gaan over een eventuele overname. Win-win dus!

 • Kan ik na versturen mijn vacature nog aanpassen?

  Oeps! Wil je toch nog iets aanpassen? Geen probleem! We helpen je met alle vragen over het aanpassen of wijzigen van jouw vacature. Mail met ons, dan fixen we het meteen voor je.

 • Hoe lang duurt het voordat ik iets hoor na het plaatsen van mijn vacature?

  Na het plaatsen van je vacature heb je gelijk toegang tot je Mijn Tempo-Team waar al een selectie kandidaten voor je klaar staat. Ook nemen we binnen 24 uur contact met je op! Snel hè? Jouw nieuwe aanpakker staat al in de startblokken zodra jouw vacature geplaatst is.

 • Wanneer start mijn kandidaat?

  Zo snel als jij wilt! Zodra je jouw vacature plaatst krijg je toegang tot jouw online omgeving. Daar hebben we gelijk al kandidaten voor je klaarstaan! Jij kiest vervolgens wie bij jouw bedrijf past. Missie vanuit beide kanten geslaagd? Dan kan jouw aanpakker starten!

 • Hoe kom ik in contact met een kandidaat van Tempo-Team?

  In jouw online omgeving staat na het plaatsen van je vacature gelijk een selectie kandidaten voor je klaar. Zit er een favoriet tussen? Plan dan direct een kennismakingsgesprek in met een kandidaat!

 • Hoe werkt de Jobbot?

  De Jobbot helpt ons in de zoektocht naar kandidaten voor jouw vacature. Al met één druk op de knop gaat de Jobbot op zoek en gaan wij aan de slag om te kijken wie het beste bij jouw vacature past. Een perfecte samenwerking dus. Hierdoor staat jouw topper nóg sneller voor je klaar! Meer weten? Lees hier alles over de Jobbot.

Meer werkplezier!

Achter de schermen zijn wij druk bezig geschikte kandidaten klaar te zetten die passen bij jouw vacature. Leun ondertussen lekker achterover en lees onze Werkpleziergids!