Otter-Westelaken: onze technische krachten

Otter-Westelaken is hét technische uitzendbureau van Tempo-Team. Wij zoeken en vinden het juiste technische personeel. Gemotiveerd, geschoold en ook ongeschoold voor opleidingen. Voor projecten of in vaste dienst, in de procestechniek, elektro- en installatietechniek of machine- en apparatenbouw. Wij helpen monteurs, operators en techneuten aan de beste baan.

‘Hire character and train skill’, dat is het motto van Otter-Westelaken. Wij helpen monteurs, operators en techneuten aan de beste baan. Wij kijken naar ervaring en motivatie. Papieren zijn belangrijk, maar niet het allerbelangrijkst. Met de juiste instelling is alles te leren!

Wij snappen bij Otter-Westelaken wat goede werknemers zijn. Zo vinden wij altijd het personeel dat jij nodig hebt en past bij je bedrijf. Alles voor snel resultaat.

Technische vacatures bij Otter-Westelaken

Je weet het. Jij bent goed in je vak! En weet je ook dat je meer in je mars hebt dan je er nu uithaalt? Kom dan naar ons. Wij helpen je verder.

Toffe, bekende technische bedrijven uit het hele land hebben mensen zoals jij nodig; lassers, elektromonteurs, operators, installatiemonteurs en loodgieters. Mensen die zich willen ontwikkelen. Je krijgt via ons de ruimte om te leren EN je kan groeien door cursussen en trainingen te volgen. Mooi zo. Wij gaan jouw carrière tot een groot succes maken! Aan de slag dus!

Heb je een vraag over Otter-Westelaken?

Wij helpen je graag verder!