Jij regelt personeel. Wij de rest.

Als professioneel ondernemer hoeven wij jou niet uit te leggen dat flexibiliteit binnen een bedrijf een must is. Net zoals enthousiast en vakkundig personeel. Daarom is payrolling zo handig! Payrolling is dé oplossing voor elk bedrijf dat personeel nodig heeft en (nog) geen vast contract kan aanbieden.

Naar het contactformulier »

Hoe werkt payrolling precies?

In het kort: bij payrolling wordt Tempo-Team juridisch werkgever van jouw medewerkers. Jij neemt de mensen aan die je wil. Wij regelen de rest. Wij worden verantwoordelijk voor alle werkgeversverplichtingen. 

Hoe zijn de verhoudingen bij payrolling?

Als je gebruik maakt van payrolling, dan ontstaat er een driehoeksverhouding tussen Tempo-Team Payrolling, de opdrachtgever en de werknemer. Een samenwerkingsovereenkomst verbindt Tempo-Team Payrolling en de opdrachtgever. Een arbeidsovereenkomst verbindt Tempo-Team Payrolling met de werknemer. En een werkrelatie verbindt de opdrachtgever met de werknemer - de opdrachtgever geeft dus zelf leiding aan de payrollmedewerkers. 

Zeg JA tegen Tempo-Team Payrolling

Al overtuigd? We nemen graag je administratieve werk uit handen. vul ons contactformulier in voor een advies op maat. Liever direct - telefonisch - contact? Kan ook! Bel dan naar het Serviceteam van Tempo-Team Payrolling via 020 569 54 00.

Payrolling iets voor jou?

Tempo-Team Payrolling neemt je veel werk uit handen. Wil je meer weten over de voordelen van payrolling? Stel jouw vraag via ons contactformulier of bel direct naar Tempo-Team Payrolling, 020 569 54 00.