Tempo-Team - Payrolling

Wat is Payrolling?

Payrolling is voor elk bedrijf de juiste oplossing als er personeel nodig is, maar er (nog) geen vast dienstverband kan worden aangeboden. Payrolling biedt de mogelijkheid om medewerkers 5,5 jaar (fase A en B) flexibel in te zetten zonder risico’s voor jouw bedrijf door het fase systeem uit de ABU cao. Dit is bijvoorbeeld erg gunstig als je bedrijf te maken heeft met tijdelijke pieken, vakantiedrukte of als er een onregelmatige of moeilijk voorspelbare behoefte is aan medewerkers.

 

Tempo-Team Payrolling neemt het administratief en juridisch werkgeverschap uit handen. Als opdrachtgever blijf je verantwoordelijk voor de werving & selectie, begeleiding, coaching en aansturing van je medewerkers . Benieuwd naar de Redpaper over de voordelen van goed werkgeverschap? Vraag ‘m aan!

Driehoeksverhouding van Payrolling

Bij payrolling is sprake van een driehoeksverhouding tussen het Tempo-Team Payrolling, de opdrachtgever en de medewerker. Tussen Tempo-Team Payrolling en de opdrachtgever bestaat een samenwerkingsovereenkomst. De medewerker is bij Tempo-Team Payrolling in dienst op basis van een arbeidsovereenkomst. De opdrachtgever geeft leiding aan zijn payrollmedewerkers. Samenwerken met Tempo-Team is heel eenvoudig.