Op zoek naar een financieel administratief medewerker? Plaats nu je vacature!

Op zoek naar een georganiseerde topper die wel raad weet met de cijfertjes? Voor je nieuwe financieel administratief medewerker is geen spreadsheet te ingewikkeld. Met onze database aan kandidaten zit jouw nieuwe collega er vast en zeker tussen. Op ons kun je rekenen! 😉 Bekijk hieronder wat een financieel administratief medewerker allemaal doet, plaats je vacatures online of geef ons meteen een belletje. Handig: als je ons telefonisch spreekt, regelen we ook meteen toegang tot je online omgeving in Mijn Tempo-Team met 24/7 een mooie selectie aan kandidaten. Liever zelf aan de slag?

Ook dan vind je hier superhandige recruitment tips die je verder helpen.

Liever meteen even bellen? 👇 Dat kan op 020-3057798.

Plaats direct je vacature Bel ons meteen!

Of plan een terugbelverzoek in.

Op deze pagina: 

Hoe makkelijk vind je op dit moment financieel talent?

Arbeidsmarkt

Buiten de Randstad bieden heel veel kandidaten zich aan als financieel administratief medewerker. Binnen de Randstad is de vraag groter, dus is het soms iets langer zoeken naar een financieel administratief medewerker.
Aantal kandidaten in onze database Bij ons staan 86.000 medewerkers ingeschreven met het profiel van een financieel administratief medewerker of een gerelateerde functie. Genoeg keuze en goede kans dus dat jouw nieuwe collega hier tussen zit!
Opleiding en uren 82% van onze kandidaten heeft een mbo-opleiding afgerond. Deze functie is vaak voor 32 tot 40 uur, of voor 24 tot 32 uur. Afhankelijk van wat jij nodig hebt dus 😉
Salaris Een financieel administratief medewerker verdient gemiddeld tussen de €13,50 en €18,00 per uur. Benieuwd wat het prijskaartje wordt voor jouw nieuwe collega? Check hier de kosten!
Voorkeuren Salaris is een van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden voor een financieel administratief medewerker. Er moet toch brood op de plank komen hè! Maar ook werksfeer, plezier in het werk en werken in de woonregio staan hoog op het lijstje.
Vergelijkbare functies

Misschien ben je ook wel op zoek naar een: 

  • boekhouder;
  • administrateur;
  • administratief medewerker;
  • medewerker crediteurenadministratie
  • bedrijfsadministratief medewerker
  • ...of een andere vergelijkbare functie!

Meteen gebruikmaken van onze database met meer dan 86.000 potentiële kandidaten? Plaats je vacature helemaal gratis en we zoeken met je mee!

Plaats je vacature

De do's en dont's voor het werven van financieel administratief medewerkers

Hier selecteren wij onze financieel administratief medewerkers op!

Financieel administratief medewerkers zijn echte organisatietalenten. Fijn, want de financiële administratie van je organisatie moet natuurlijk wel goed gebeuren! Onze kandidaten zijn daarnaast goed in communiceren, leergierig, behulpzaam én stressbestendig. Zo weet je altijd wat je aan ze hebt!

En verder selecteren we op deze belangrijke punten:
Goed met cijfers: Een financieel administratief medewerker moet het niet alleen leuk vinden om veel met cijfers bezig te zijn, maar er ook goed in zijn.
Omgaan met kantoorsoftware en -systemen: Lekker makkelijk als je financieel administratief medewerker je systemen al begrijpt. Onze financieel administratief medewerkers kennen deze systemen op hun duimpje, meteen aan de slag dus!
Kennis van Microsoft Office: Basiskennis van Microsoft Office is wel zo handig als je werk grotendeels digitaal is. Ook als je zelf een vraag hebt hierover moet je bij onze financieel administratief medewerkers zijn: zij weten er alles vanaf!
Nauwkeurig werken: De financiële administratie bijhouden is een belangrijke taak. Daarom is het van belang dat je nieuwe collega secuur te werk gaat.  
Zelfstandig werken: De administratie doe je toch vooral alleen. Onze financieel administratief medewerkers werken goed samen, maar fixen het ook in hun eentje. 

Vacaturetekst live en dan.. achterover leunen? Echt niet! Gezien de schaarste van dit profiel is in actie komen super belangrijk! Dat wij 86.000 kandidaten in onze database hebben zitten komt omdat we áltijd proactief werven op deze belangrijke doelgroep. En zit jouw nieuwe collega er nog niet tussen? Dan zetten we een extra stapje bij. Wat doen we om jouw kandidaat te vinden?

👉Sociale media: wij bereiken maandelijks meer dan 400.000 mensen via onze social kanalen
👉Searchen: onze recruiters zijn pro in het vinden van de beste kandidaat via bijvoorbeeld Monsterboard, Werk.nl en Jobbird en LinkedIn.
👉Topwerkgeverspagina: niets is leuker dan voor een goede werkgever te werken. En hoe wij dat de kandidaten laten weten? Door onze topwerkgeverpagina’s!
👉Videotures: hoe leuk is het om bij jou te werken? Nou, zo leuk! Met onze videotures geven we kandidaten een inkijkje in hun toekomstige werkplek. Check hier de videotures

Liever zelf doen? 
Een  financieel administratief medewerker vind je niet vanzelf. Daarom hebben wij de recruitment Big Five voor je op een rijtje gezet!
Stap 1: Zó bepaal jij de juiste functie-eisen voor jouw functieprofiel
Stap 2: Schrijf in 6 stappen een wervende vacaturetekst
Stap 3: Zoekstrategieën om de beste match te vinden!
Stap 4: Kies de meest geschikte kandidaat
Stap 5: Werknemer gevonden? Tijd voor de onboarding!

Voor deze werkgevers werven wij financieel administratief medewerkers

 

Onze opleidingen en trainingen voor financieel administratief medewerkers

Wij bieden onze financieel administratief medewerkers opleidingen en trainingen aan, zodat ze nóg beter worden in het op orde brengen van alle administratie. Onze kandidaten krijgen binnen het platform Mijn Groei via Mijn Tempo-Team allerlei gratis trainingen aangeboden, zoals:

  • Timemanagement
  • Excel compleet
  • Financiële verslagen lezen

Financieel administratief medewerker gezocht? Zo berekenen we de kosten! 

We vinden je nieuwe collega in no-time! Binnen 24 uur nemen we contact met je op en helpen we je verder. Maar natuurlijk ben je ook benieuwd naar de kosten. De prijs hangt af van de schaarste op de arbeidsmarkt, het bruto salaris van je nieuwe medewerker en de regio. Lees hier hoe de kosten bepaald worden! Je betaalt pas wanneer je nieuwe collega start. Plaats je vacature snel: na het plaatsen van de vacature laten we je direct zien hoeveel het gaat kosten! 

Plaats je vacature

Op zoek naar nieuw personeel? Geef je vacature aan ons door!

Heb je personeel nodig, maar geef je dit graag uit handen? Tempo-Team regelt het voor je! Geef je vacature door en wij nemen snel contact met je op,

Anne Maas

Vrolijke klantconsultant