Werving en selectie Groningen

Op zoek naar een werving en selectiebureau in Groningen? Tadaaa.. hier zijn we! Neem snel contact op met onze vestigingen in Veendam of Groningen, want dat scheelt je tijd én geld! Een sollicitatieprocedure duurt gemiddeld 42 uur, dus als je ons het laat regelen, dan kan jij lekker een week op vakantie 😉 En is het geen match? Dan krijg je je geld terug. Topper!

Stuur meteen je vacature in!

Waar werven we zoal voor in Groningen?

Op het moment werven en selecteren we in Groningen vooral in onderstaande branches. Al hebben we toppers klaarstaan voor elk vakgebied!

  • Administratie;
  • Klantcontactcentra (KCC);
  • Commercie;
  • Logistiek.

Onze medewerkers voor in en rondom Groningen worden vaak geworven voor functies als: commercieel medewerker, Magazijn medewerker en administratieve rollen. We doen dus  van alles! 💪

In 4 stappen: het wervings- en selectieproces in Groningen

Hoe het wervings-en selectieproces bij Tempo-Team werkt? In 4 simpele stappen:

  1. Wie is jouw droomkandidaat? Wat zijn jouw wensen en eisen? Moet-ie een ster zijn in pingpong, van eierballen houden of juist in Loppersum wonen? Geef het aan! Dan schrijven wij op basis daarvan een passende vacaturetekst; 
  2. Verspreiden maar! De vacature moet gezien worden. Wij delen ‘m onder andere voor je op de top 10 jobboards in regio Groningen; 
  3. Selecteren. Wil je een voorselectie? Regelen we voor je! We doen referentiechecks en we gaan wat gesprekken voeren. Zo blijven er minimaal 2 pareltjes over;
  4. Is het een match? Top! Wij helpen je bij het opstellen van de contracten, helpen je nieuwe collega op weg én houden aan het eind van de eerste week een evaluatiegesprek om te kijken hoe het gaat. Geen match? Dan krijg je je geld terug.  

Dit kost werving en selectie 

Je betaalt eenmalig een werving en selectie fee op het moment dat je iemand aanneemt. Geen maandelijkse kosten dus, alleen één duidelijk bedrag. En alleen als je iemand daadwerkelijk aanneemt: anders betaal je helemaal niets! 

De hoogte van de fee? Deze wordt berekend aan de hand van een percentage van het bruto, fulltime jaarsalaris inclusief vakantiegeld. Het percentage verschilt per functie en het contract, maar ligt meestal rond de 25% van het bruto, fulltime jaarsalaris + vakantiegeld. 

👉 Lees hier meer over de kosten van werving en selectie 

Direct aan de slag met w&s?

Kom maar door met je vacature! Vul het formulier hieronder in en ontvang een offerte of neem direct contact met op met één van onze lokale vestigingen (onder het formulier).

field_label

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Tempo-Team gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement.