Werving en selectie Utrecht: recruitment voor je vaste werknemers

Op zoek naar een werving en selectiebureau in het hârtsjie van het land? Check! Neem snel contact op met onze vestiging in Utrecht, Amersfoort of Woerden, want dat scheelt je tijd én geld! Een sollicitatieprocedure duurt gemiddeld 42 uur, dus als je ons het laat regelen, dan kan jij lekker een week op vakantie 😉 En is het geen match? Dan krijg je je geld terug. Waar wacht je nog op?

Stuur meteen je vacature in!

Waar werven en selecteren we zoal voor in Utrecht?

Op het moment werven en selecteren we in Utrecht vooral in onderstaande werkvelden. Al hebben we toppers klaar staan voor elk vakgebied, laat ons weten wat je zoekt!

 • Marketing;
 • Auto;
 • Productie;
 • Ongediertebestrijding.

De toppers die we plaatsen doen vaak werk als: accountmanager, ongediertebestrijder, verkoopmedewerker, servicemonteur, management assistent.

In 4 stappen: het wervings- en selectieproces in Utrecht

Hoe het wervings-en selectieproces bij Tempo-Team werkt? In 4 simpele stappen:

 1. Wie is jouw droomkandidaat? Wat zijn jouw wensen en eisen? Moet-ie een ster zijn in pingpong, van Vocking-worst houden of juist in Nieuwegein wonen? Geef het aan! Dan schrijven wij op basis daarvan een passende vacaturetekst; 
 2. Verspreiden maar! De vacature moet gezien worden. Wij delen ‘m onder andere voor je op de top 10 jobboards in regio midden-Nederland; 
 3. Selecteren. Wil je een voorselectie? Regelen we voor je! We doen referentiechecks en we gaan wat gesprekken voeren. Zo blijven er minimaal 2 pareltjes over;
 4. Is het een match? Top! Wij helpen je bij het opstellen van de contracten, helpen je nieuwe collega op weg én houden aan het eind van de eerste week een evaluatiegesprek om te kijken hoe het gaat. Geen match? Dan krijg je je geld terug.  

Dit kost werving en selectie 

Je betaalt eenmalig een werving en selectie fee op het moment dat je iemand aanneemt. Geen maandelijkse kosten dus, alleen één duidelijk bedrag. En alleen als je iemand daadwerkelijk aanneemt: anders betaal je helemaal niets! 

De hoogte van de fee? Deze wordt berekend aan de hand van een percentage van het bruto, fulltime jaarsalaris inclusief vakantiegeld. Het percentage verschilt per functie en het contract, maar ligt meestal rond de 25% van het bruto, fulltime jaarsalaris + vakantiegeld.

👉 Lees hier meer over de kosten voor werving en selectie  

Wie gingen je voor met w&s in Utrecht?

In de provincie Utrecht werken we al lange tijd succesvol samen met bedrijven als: 

 • Anticimex;
 • Servauto;
 • Comelit.

Direct aan de slag met w&s?

Kom maar door met je vacature! Vul het formulier hieronder in of neem direct contact met op met één van onze lokale vestigingen (onder het formulier).

field_label

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Tempo-Team gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement.