Stappenplan: zó werkt werving en selectie (w&s) voor vast personeel!

🚀snel en makkelijk vast personeel l 🤝geen match, geld terug l 🔍professionele ondersteuning

Jij zoekt een nieuwe medewerker. Vacatures schrijven, uitzetten en de perfecte kandidaat vinden is veel werk. Geen tijd voor? Laat ons het lekker doen! Kies voor Werving en Selectie (W&S) via Tempo-Team. Met ruim 50 jaar ervaring vinden wij de perfecte medewerker voor jouw bedrijf. Beloofd 😉. Toch geen match? Krijg je geld terug! Deel direct jouw vacature. 

Deel je vacature!

Ga direct naar:

Het 5 stappenplan voor het vinden van vast personeel

Start de werving vandaag!

Wat is werving en selectie?

Werving en selectie is een vorm van recruitment. Jij besteed het werven en selecteren van vast personeel uit aan en werving- en selectiebureau. Aan ons dus! Wij vullen jouw vacatures in. Relaxt toch? Met onze grote database aan kandidaten en recruitment specialisten vinden wij jouw perfecte match. Kies jij voor werving en selectie? Leun dan lekker achterover en wacht tot jouw nieuwe medewerker in je mail beland. 

Ben jij een talent en op zoek naar een baan? 👉 Check snel alle vaste banen.

Waarom werven en selectie uitbesteden? Vier voordelen op een rij!

Misschien denk je ‘werving en selectie kost te veel geld, ik doe het zelf wel’. Toch is het goedkoper dan je denkt! En er zijn nog veel meer voordelen. Komt ‘ie: 

Het scheelt jou 42 uur
Ja echt! Dat is gewoon meer dan een werkweek! Er komt meer bij kijken dan je denkt. Een goede vacature schrijven, online zetten, selectie maken, kandidaten uitnodigingen, kandidaten afbellen, contract opstellen.. Het kost allemaal veel tijd. Die 42 uur kan je beter besteden. 

Jij krijgt professionele ondersteuning
Als wervings- en selectiebureau kennen wij de arbeidsmarkt op ons duimpje. Wij weten precies hoe we de beste kandidaat uit de markt halen. Hoe? Data! Per functie weten wij wat kandidaten belangrijk vinden. Zo schrijven we de perfecte vacature voor de juiste doelgroep. Onze recruitment specialisten zijn opgeleid om de juiste vragen te stellen tijdens een eerste gesprek. Zo ontvang jij alleen de beste kandidaten.

Het is écht goedkoper
Even een snelle rekensom. Als je het werving-en selectieproces zelf doet kost het je gemiddeld €11.266. Via ons? Ben jij lekker goedkoper uit.

Geen match? Jij betaalt niet. 
Wij geloven in werk dat past. Een perfecte match dus. Komt de kandidaat niet de proeftijd door? Jij krijgt je geld terug. We zijn het enige werving- en selectiebureau in de markt dat deze service aanbiedt. Je loopt dus geen enkel risico. Lekker he?

Deel je vacature!

Stappenplan: zo werkt ons werving en selectieproces

Hoe werving en selectie werkt? Simpel! Check ons stappenplan hieronder maar: 

Stap 1: Wie is jouw droomkandidaat?

Voor onze zoektocht start willen we weten hoe jouw droomkandidaat eruit ziet. Hard skills, soft skills, tennistafel skills: geef het door! We verzamelen kennis over jouw bedrijf en werkplek. Zo weten we precies welke kandidaten het beste bij jou passen. Dit in combinatie met onze data over de doelgroep zorgt voor een perfect geschreven vacature. 

Stap 2: Vacature online!

Vacature geschreven? Het werven begint. We delen de vacature op onze website, 10 top jobboards (bijvoorbeeld Indeed) en social media. Natuurlijk leunen we na het plaatsen niet achterover. We gaan actief op zoek naar de juiste kandidaten via onze innovatieve recruitment tools. 

Stap 3: Kiezen maarrrr

Voorselectie? Regelen we voor je! Alleen een cv is voor ons niet genoeg. We nodigen kandidaten altijd uit voor een gesprek. Onze recruiters zijn échte interview specialisten. Ook vragen we de kandidaat een competentietest uit te voeren. We dubbelchecken alles door een referentiecheck. Jij ontvangt minimaal twee kandidaten die écht bij jouw bedrijf passen. Je mag uiteindelijk kiezen! De voorgestelde kandidaten komen bij jou langs voor een sollicitatiegesprek. Wil je meer keuze? In overleg is alles mogelijk. 

Stap 4: Een match? Yes, we helpen jullie op weg!

Is het een match? Top! Soepel wervings- en selectieproces he? Het stopt hier niet. Tempo-Team is meer dan een wervings- en selectiebureau. Wij fixen de ook opstelling van de contracten. Ook helpen we je spiksplinternieuwe collega bij zijn of haar eerste werkdag op weg! Na de eerste werkweek plannen we een evaluatiegesprek om te checken of alles goed gaat.

Stap 5: Geen match? We gaan gewoon door!

Het liefst stoppen we bij stap 4. Toch kan het zijn dat jij de match niet ziet. In dat geval gaan we gewoon door. We scherpen de vacature aan en starten het proces op nieuw. Je betaald alleen wanneer jij na een maand proeftijd tevreden bent!

Wat kost werving en selectie via Tempo-Team?

Nu even about the moneys.Voor elke nieuwe werknemer betaal je een zogeheten werving en selectie fee. Deze fee is gebaseerd op een percentage van het bruto jaarsalaris. De hoogte van dit percentage hangt af van de functie. Dit betaal je alleen wanneer je de kandidaat na zijn of haar proeftijd van één maand aanneemt. Niet tevreden, geld terug dus. 

👉 Check hier de kosten van werving en selectie

Aan de slag met werving en selectie via Tempo-Team?

Yes, let’s go! Elke week vervullen we honderden vacatures voor verschillende functies in alle vakgebieden. Nu die van jou nog! Deel je vacature of neem contact op met een Tempo-Team vestiging bij jou in de buurt. We zitten door het hele land! Plaats direct je vacature en wij nemen contact met je op. 
 

Deel je vacature! Neem direct contact op

Nog meer leesvoer: