Werving en selectie in Noord-Holland en regio Amsterdam

Op zoek naar een topper in vast dienstverband? Via werving en selectie van onze 10 vestigingen in Noord-Holland hebben we snel de juiste kandidaat paraat! Dat scheelt je tijd én geld! Een sollicitatieprocedure duurt gemiddeld 42 uur, dus als je ons het  laat regelen, kan jij lekker een week op vakantie 😉 Geen match? Dan krijg je je geld terug. Hoppa, aan de slag! 

Stuur meteen je vacature in!

Waar werven en selecteren we zoal voor rondom Amsterdam?

In en rondom Amsterdam en Noord-Holland doen we héél veel verschillende soorten werkzaamheden in veel werkvelden. We werven in elk vakgebied, dus bijvoorbeeld ook in de marketing of IT. Momenteel selecteren we vooral veel voor de:

 • Zakelijke dienstverlening;
 • Logistiek;
 • Ongediertebestrijding;
 • Tankstations;
 • Drukkerij;
 • Stalreiniging;
 • Leveranciers. 

Onze kandidaten werken in Noord-Holland vooral als financieel administratief-, klantcontact-, verkoop- en tankstationmedewerker, servicemonteur, secretaresse en als assistent inkoop. We werven en selecteren in alle vakgebieden: welke rol heb jij voor onze toppers openstaan?

Wervings- en selectieproces in Amsterdam

Hoe het wervings-en selectieproces bij Tempo-Team werkt? In 4 simpele stappen:

 1. Wie is jouw droomkandidaat? Wat zijn jouw wensen en eisen? Moet-ie een ster zijn in pingpong, van tulpen houden, weten wat een pikketanussie is of in Alkmaar wonen? Geef het aan! Dan schrijven wij op basis daarvan een passende vacaturetekst; 
 2. Verspreiden maar! De vacature moet gezien worden. Wij delen ‘m onder andere voor je op de top 10 jobboards in regio Noord-Holland; 
 3. Selecteren. Wil je een voorselectie? Regelen we voor je! We doen referentiechecks en we gaan wat gesprekken voeren. Zo blijven er minimaal 2 pareltjes over;
 4. Is het een match? Top! Wij helpen je bij het opstellen van de contracten, helpen je nieuwe collega op weg én houden aan het eind van de eerste week een evaluatiegesprek om te kijken hoe het gaat. Geen match? Dan krijg je je geld terug.  

Dit kost werving en selectie 

Je betaalt eenmalig een werving en selectie fee op het moment dat je iemand aanneemt. Geen maandelijkse kosten dus, alleen één duidelijk bedrag. En alleen als je iemand daadwerkelijk aanneemt: anders betaal je helemaal niets! 

De hoogte van de fee? Deze wordt berekend aan de hand van een percentage van het bruto, fulltime jaarsalaris inclusief vakantiegeld. Het percentage verschilt per functie en het contract, maar ligt meestal rond de 25% van het bruto, fulltime jaarsalaris + vakantiegeld. 

👉 Lees hier meer over de kosten van werving en selectie

Wie gingen je voor in Noord-Holland en Amsterdam?

Op het moment werken we in de regio Amsterdam veel samen met topwerkgevers als: 

 • Mascot Europe;
 • Anticimex;
 • Solar.

Direct aan de slag met w&s?

Kom maar door met je vacature! Vul het formulier hieronder in of neem direct contact met op met één van onze lokale vestigingen (onder het formulier).

field_label

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Tempo-Team gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement.

  Deze toppers staan voor je klaar in Noord-Holland!

  In Noord-Holland hebben we 10 vestigingen, waarvan 4 in Amsterdam! Check snel welke het dichtste bij jou in de buurt zit en we starten vandaag nog met werven. Geef onze toppers op kantoor gerust een belletje als je werving en selectie nodig hebt. Ze helpen je met plezier verder!