Werving en selectie Zuid-Holland: vaste werknemers in Rotterdam, Den Haag en Leiden

Op zoek naar een werving en selectiebureau in Zuid-Holland? Oké dan! Neem snel contact op met één van onze 14 vestiging in de provincie! Dat scheelt je tijd én geld. Een sollicitatieprocedure duurt gemiddeld 42 uur, dus als je ons het laat regelen, dan kan jij lekker een week op vakantie 😉 Hoppa, aan de slag dus! Ennee.. geen match? Dan krijg je je geld terug. 

Stuur meteen je vacature in!

Waar werven en selecteren we zoal voor in Zuid-Holland?

In Zuid-Holland zijn er met Rotterdam, Den Haag, Delft en Leiden veel grote steden, die veel bedrijvigheid en industrie kennen. Rond deze grote steden doen we dan ook veel werk in de:

 • Logistiek;
 • Techniek;
 • Semi-overheid;
 • Maakindustrie.

Maar we werven en selecteren in alle vakgebieden en werkvelden, laat dus weten wat je zoekt! De toppers die we plaatsen in Zuid-Holland doen vaak werk als: operator, teamleider, expediteurs, controller en financieel administratief medewerkers.

Wervings- en selectieproces Zuid-Holland

Hoe het wervings-en selectieproces bij Tempo-Team werkt? In 4 simpele stappen:

 1. Wie is jouw droomkandidaat? Wat zijn jouw wensen en eisen? Moet-ie een ster zijn in pingpong, van kapsalons houden, Haagse bluf hebben of juist in Gouda wonen? Geef het aan! Dan schrijven wij op basis daarvan een passende vacaturetekst; 
 2. Verspreiden maar! De vacature moet gezien worden. Wij delen ‘m onder andere voor je op de top 10 jobboards in regio Zuid-Holland; 
 3. Selecteren. Wil je een voorselectie? Regelen we voor je! We doen referentiechecks en we gaan wat gesprekken voeren. Zo blijven er minimaal 2 pareltjes over;
 4. Is het een match? Top! Wij helpen je bij het opstellen van de contracten, helpen je nieuwe collega op weg én houden aan het eind van de eerste week een evaluatiegesprek om te kijken hoe het gaat. Geen match? Dan krijg je je geld terug.  

Dit kost werving en selectie 

Je betaalt eenmalig een werving en selectie fee op het moment dat je iemand aanneemt. Geen maandelijkse kosten dus, alleen één duidelijk bedrag. En alleen als je iemand daadwerkelijk aanneemt: anders betaal je helemaal niets! 

De hoogte van de fee? Deze wordt berekend aan de hand van een percentage van het bruto, fulltime jaarsalaris inclusief vakantiegeld. Het percentage verschilt per functie en het contract, maar ligt meestal rond de 25% van het bruto, fulltime jaarsalaris + vakantiegeld. 

👉 Lees hier meer over de kosten van werving en selectie

Direct aan de slag met w&s?

Kom maar door met je vacature! Vul het formulier hieronder in of neem direct contact met op met één van onze lokale vestigingen (onder het formulier).

field_label

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Tempo-Team gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement.

  Deze toppers staan voor je klaar in Zuid-Holland!

  In Zuid-Holland hebben we 14 vestigingen! Check snel welke het dichtste bij jou in de buurt zit en we starten vandaag nog met werven. Geef de toppers op kantoor gerust een belletje als je werving en selectie nodig hebt. Ze helpen je met plezier verder!