Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Planbureau Amsterdam

Tempo-Team uitzendbureau Amsterdam

Het splinternieuwe pand van Tempo-Team bevindt zich aan de Spaklerweg in Amsterdam-Duivendrecht. Met uitzicht op de A10 zien wij iedereen van ver al aankomen!

Kom je met de auto? Dan kun je de auto lekker voor de deur parkeren! Reis je met het OV? Lucky you, metrostations Van der Madeweg en Overamstel zijn op loopafstand. Beter bereikbaar kan bijna niet. Bij binnenkomst meld je je bij de receptie en stap je de lift in naar de 5e verdieping. Daar heten wij jou van harte welkom!  

Werkplezier bij Tempo-Team Amsterdam

Wat werkplezier voor ons betekent? Samen successen vieren. Samen met leuke collega’s werken aan toffe gezamenlijke doelen. Hoe we dat doen? Iedereen laten doen waar hij/zij goed in is, wat hij/zij leuk vindt en waarin hij/zij zelf de koers naar succes kan bepalen. Samen werken we aan jouw werkplezier!

De vacatures bij Tempo-Team Amsterdam

Aan aanbod geen te kort bij ons! Logistieke vacatures, productiewerk, bezorgers (door heel het land) en zelfs als je onderwijssurveillant wilt worden, kun je bij ons terecht!
In Noord-Holland hebben we genoeg vacatures in het mooie Amsterdam, Alkmaar, Hoorn en nog veel meer andere plaatsen. 

Ben jij opzoek naar een flexibele (bij)baan of fulltime baan? Dan is een bezoekje aan onze vestiging zeker de moeite waard; wij ontmoeten jou graag! Op onze websites vind je alle openstaande vacatures en samen gaan we op zoek naar die ultieme job voor jou!

Contactgegevens en openingstijden

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van  09.00 uur tot 17.00 uur, maar er is niet altijd iemand aanwezig. Maak dus altijd eerst een afspraak voordat je langskomt. Je kunt ons bellen op 020-4106080 of een mailtje sturen naar planningen@tempo-team.nl.
Beate, Glen en Jaleeza zien en spreken jou graag:)

Contactgegevens recruitment

Productie & logistiek 

noordwest.recruitment@tempo-team.nl
088-1269935

Bezorging

recruitment.aho@tempo-team.nl
088-1269970

Contactgegevens uitzend (en om een afspraak te maken)

planningen@tempo-team.nl
020-4106080

Spaklerweg 52

  • 1114AE Amsterdam-Duivendrecht
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!