Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Planbureau Amsterdam

Tempo-Team uitzendbureau Amsterdam

Ons vernieuwde pand bevindt zich aan de Spaklerweg in Amsterdam-Duivendrecht. Met uitzicht op de A10 zien wij iedereen van ver al aankomen.

Vanaf de A10 race je zo onze parkeerplaats op. Reis je met het OV? Lucky you, op loopafstand zijn meerdere tram/metro/trein- stations. Beter bereikbaar kan bijna niet. Bij binnenkomst stap je in de lift en vlieg je naar de 5e verdieping. Daar heten wij jou van harte welkom! 

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van  07.00 uur tot 17.00 uur. Wil je ons bellen of mailen? Dan kan via 020-4106080 of planningen@tempo-team.nl.
Paula, Beate en Hindrika zien en spreken jou graag.

Werkplezier bij Tempo-Team Amsterdam

Wat werkplezier voor ons betekent? Samen successen vieren. Samen met leuke collega’s werken aan toffe gezamenlijke doelen. Hoe we dat doen? Iedereen laten doen waar hij/zij goed in is, wat hij/zij leuk vindt en waarin hij/zij zelf de koers naar succes kan bepalen.
Let’s do this together! 

De vacatures bij Tempo-Team Amsterdam

Ons werkaanbod is enorm divers. Wij werken op basis van flexibele planningen en  hebben vacatures voor onderwijs surveillanten in o.a. Amsterdam, Leiden, Gouda en Woerden. Productiemedewerkers in Grootebroek, suppoosten in een museum in Alkmaar én bijrijders in Alkmaar en omgeving. Ohja, een bijbaantje als bezorger bij één van de bekendste maaltijdbox leverancier ? Ook die hebben wij voor jou in de aanbieding.

Ben jij opzoek naar een flexibele (bij)baan in één van de bovengenoemde functies? Dan is een bezoekje aan onze vestiging zeker de moeite waard; wij ontmoeten jou graag. We kijken waar jouw behoeftes liggen en samen gaan we op zoek naar die ultieme job voor jou!
 

Spaklerweg 52

  • 1114AE Amsterdam-Duivendrecht
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!