Spaklerweg 52

 • 1114AE Amsterdam-Duivendrecht
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Banen-zoektocht begonnen? Wij helpen je! 

Vacatures zoeken is onze baan! We weten hoe spannend het kan zijn. Is het wel gezellig? Helpen de collega's als je het even druk hebt? Hoeveel vakantiedagen krijg je? Zoveel vragen. We helpen je. Of jij nu online een baan zoekt of gezellig langskomt. 

Samen kijken we welke baan het beste bij jou past. 

Baan? ✅ Ook dan kan je bij ons terecht. Jij krijgt namelijk een contactpersoon. Deze persoon helpt jou met doorgroeien en al je andere vragen. 

Meestgestelde vragen over Tempo-Team uitzendbreau Amsterdam Duivendrecht

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Het splinternieuwe pand van Tempo-Team bevindt zich aan de Spaklerweg in Amsterdam-Duivendrecht. Met uitzicht op de A10 zien wij iedereen van ver al aankomen! Kom je met de auto? Dan kun je de auto lekker voor de deur parkeren! Reis je met het OV? Lucky you, metrostations Van der Madeweg en Overamstel zijn op loopafstand. Beter bereikbaar kan bijna niet. Bij binnenkomst meld je je bij de receptie en stap je de lift in naar de 5e verdieping. Daar heten wij jou van harte welkom!  
   

 • Kan ik zomaar langskomen?

  Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van  09.00 uur tot 17.00 uur, maar er is niet altijd iemand aanwezig. Maak dus altijd eerst een afspraak voordat je langskomt. Je kunt ons bellen op 020-4106080 of een mailtje sturen naar planningen@tempo-team.nl.
   

 • Welke vacatures zijn er in Amsterdam?

  Aan aanbod geen te kort bij ons! Logistieke vacatures, productiewerk, bezorgers (door heel het land) en zelfs als je onderwijssurveillant wilt worden, kun je bij ons terecht! In Noord-Holland hebben we genoeg vacatures in het mooie Amsterdam, Alkmaar, Hoorn en nog veel meer andere plaatsen.  Ben jij opzoek naar een flexibele (bij)baan of fulltime baan? Dan is een bezoekje aan onze vestiging zeker de moeite waard; wij ontmoeten jou graag! Check hier alle vacatures in Amsterdam
   

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

   

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt.