Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Amsterdam Radarweg

Tempo-Team uitzendbureau Amsterdam

De vestiging Tempo-Team Radarweg ligt op 5 minuten loopafstand van station Sloterdijk. Met een aantal andere bedrijven wordt het pand gedeeld. Daarnaast werken wij samen met Tempo-Team medisch. Er is daarom een beperkt aantal parkeerplekken. Kom je met de auto? Laat het ons van tevoren weten! Dan registreren wij het kenteken en zetten wij op tijd de koffie voor je klaar. Een zoektocht door het gebouw is niet nodig. Wij zitten namelijk gevestigd op de begane grond. Onze voordeur staat op afspraak voor je open van 09:00 tot 17:00 uur. Wij nemen graag de tijd om te kijken wat er bij jou past!

Werkplezier bij Tempo-Team Amsterdam

Samen met Tempo-Team medisch werken wij samen aan een 8+ beleving. Samen halen wij energie uit het helpen van flexwerkers door te kijken waar iemand echt energie van krijgt. Soms blijkt dat onze vacatures niet aansluiten bij de wensen van een persoon. Geen probleem! Dan delen wij op goedkeuring jouw CV met onze collega’s in de buurt. Werkplezier houdt namelijk ook in dat wij elkaar weten te vinden!  

De vacatures bij Tempo-Team Amsterdam

Op dit moment hebben wij 3 grote logistieke klanten gevestigd in de omgeving Utrecht en Amsterdam. Wij zijn dan ook iedere dag opzoek naar (logistieke) toppers die graag de handen uit de mouwen willen steken binnen de logistieke sector, van logistiek medewerker tot callcenter medewerker chauffeur support, heel divers dus !

Contactgegevens bij Tempo-Team Amsterdam

Wil je een afspraak inplannen met ons? Pak dan nu je telefoon en bel ons op 020-4106077 of stuur een email naar; logisitiek.industrie@tempo-team.nl .
Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00, hopelijk tot snel!

Radarweg 501

  • 020-4106077
  • 1043NZ Amsterdam
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Vacatures in Amsterdam