Welkom bij Tempo-Team, werken bij GXO

Tempo-Team uitzendbureau Amsterdam

Wil je graag werken bij GXO? Dan kun je via de website solliciteren. Je kan ook langskomen op onze vestiging, maak daarvoor altijd van te voren een afspraak. Er is namelijk niet altijd iemand in levende lijve aanwezig.
De vestiging Tempo-Team Radarweg ligt op 5 minuten loopafstand van station Sloterdijk. Een zoektocht door het gebouw is niet nodig. Wij zitten namelijk gevestigd op de begane grond. 

Kom je met de auto? Laat het ons van tevoren weten! Dan registreren wij het kenteken en zetten wij op tijd de koffie voor je klaar.

Onze deur staat op afspraak voor je open van 09:00 tot 17:00 uur. Wij nemen graag de tijd om te kijken wat er bij jou past!  

Werkplezier bij Tempo-Team Amsterdam

Tempo-Team Radarweg werkt aan een 8+ beleving. Samen halen wij energie uit het helpen van flexwerkers door te kijken waar iemand echt energie van krijgt. Soms blijkt dat onze vacatures niet aansluiten bij de wensen van een persoon. Geen probleem! Dan delen wij op goedkeuring jouw CV met onze collega’s in de buurt. Werkplezier houdt namelijk ook in dat wij elkaar weten te vinden!  

Werken bij GXO Logistics

Wil je werken bij GXO? Dan staat er altijd wel een vacature open! Wij zijn iedere dag op zoek naar (logistieke) toppers die graag de handen uit de mouwen willen steken.
Werken als checker, prepper of werken op inventory control?
Dan ben je hier aan het juiste adres!

Contactgegevens bij Tempo-Team Amsterdam

Wil je een afspraak maken met ons?
Pak dan nu je telefoon en bel ons op 020-4106077 of stuur een e-mail naar logistiek.industrie@tempo-team.nl

Radarweg 501

  • 020-4106077
  • 1043NZ Amsterdam
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Vacatures in Amsterdam